Plush – Too Sexual

Emily Browning együttese bajban van, de felvesznek egy új gitárost, aztán sötét dolgok történnek. Bővebben. Itt az előzetes, ami nagyon dallamos.

Yahoonál is.

human
írta
2013. 09. 01. 00:59
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Plush – Too Sexual” bejegyzéshez

 1. Azt megmondom. :D

  Nem semmi soft porno trailer. xD Na jó azért annyira nem de egyébként jól összerakott cucc. Bár a zene kissé irritál de ez még az elmegy kategória nálam. A csaj továbbra is HOT HOT HOT. De hogy a film mit fog produkálni hát nem tudom…

 2. A trailer profin van összevágva és felvillan pár nagyon jól beállított kép. A cselekményből nem jön át túl sok minden, valamiért mégis aggaszt, hogy azon fog elhasalni. Azt hiszem a téma az, ami nem valami biztató. Meglátjuk.

 3. Már a videó előképén is látszik, hogy ez nem nekemvaló film, így meg sem kellett nénzem :D

 4. Ez valami kompenzáció lehet a kiscsajnál, hogy általában ilyen sexual jellegű szerepeket vállal, merthát olyan a teste, mint egy 12 éves kisfiúé. xD (lásd Sleeping Beauty)

 5. Pocok: Kár, hogy a thumbnail nem ebből a filmből van, hanem a Sucker Punchból. Nem is értem, hogy miért.

  fricsi: Nálad olvasom ezredszerre ezt az “olyan a teste, mint egy 12 éves kisfiúé” mondatot, szóval lehet, hogy én nem láttam elég 12 éves kisfiút, mert a Sleeping Beauty-ban én egy kifejezetten szép lányt láttam.

 6. Hát, ha igy néz ki egy 12 éves kisfiú mint E.B. akkor rám “nehéz idők” járnak, a jelenleg hatályos törvények alapján…!

  A film téma engem nem köt le, szerintem, de hangulata megvan a trailer alapján.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.