Top 10 Ben Affleck-film

Az Affleck lesz Batman hír nyomán az IGN gyorsan elő is vette (és két oldalra szabdalta, hiszen a kattintás a minden) Ben jobb filmjeit. Az első három szerintem senkit nem lep meg, hiszen az Argo, a The Town és a Good Will Hunting remek darabok, és Affleck is jó bennük. Na de a többi. Itt görgethető és kattintható (legalább nem 10 oldalra szedték).

human
írta
2013. 09. 01. 14:32
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Top 10 Ben Affleck-film” bejegyzéshez

 1. A The Town sikere továbbra is rejtély marad számomra. Unalmas, béna sztori, béna monológok. Utáltam.

 2. Szégyen, nem szégyen de ezekből csak az Armageddon-t és az Argo-t láttam. Viszont mindkettő bejött. Batmanként is el tudom képzelni, a körülötte zajló hiszti kicsit olyan mint Daniel Craig-é volt amikor Bondnak választották. (Bár Affleck nekem jobban Batman mint Craig Bondnak, de persze ízlések és pofonok, ezen nem fogok összeveszni senkivel.)

 3. Én ilyenről majd akkor döntök, ha látom beöltözve… eljátszani nem nehéz, de ha valakin hülyén áll a szerkó, akkor azon nem lehet segíteni.

 4. Legalább a Pearl Harbor-t nem tették bele, az is valami.
  Egyébként sok értelmét nem látom top10-es listát készíteni olyan színészről, akinek van mondjuk 20 értékelhető filmje.

 5. 3:Szerepelt már tesztfelvételen,szóval biztosan jól nézett ki ruhában, ez volt a legfontosabb,mielőtt kiválasztották.
  Szerintem a Town kicsit jobb volt az Argo-nál,de mindkettő remek film.

 6. Épp azt akartam írni mint Dean6 is :D
  Gondoljátok hogy beválasztották volna ha nem vette volna fel a rucit? Egyébként is a Batman öltözék nem egy rúdtáncos ruha hogy keveset takar és jó alak kell hozzá mert épp hogy szinte mindent eltakar szóval kb mindenkinek jól áll aki nem csont és bőr Affleck-re meg mindent lehet mondani csak ezt nem. xD

  Egyébként már rohadt szánalmas ami megy mióta kiderült hogy ő lesz. Egyáltalán nem rajta fog múlni a film, mert jó színész, nem a legjobb de amennyit kell azt ki is fogja hozni a karakterből ez 110%. Egyébként is Nolan-nek tuti hogy volt valami beleszólása hogy ki legyen Batman elvégre az ő karaktere nem? ;)

  Én inkább a filmtől félek mintsem a szereplőktől.
  A MOS is azért lett gané mert szar lett a forgatókönyv.

 7. Gyakran hallom/olvasom, hogy nem nehéz eljátszani Batmant, és nagyon nem értek ezzel egyet. Igaz, könnyen eltéveszthető a szerepben lévő kihívás. Persze ez a megközelítéstől is függ, és könnyen lehet, hogy Affleck-nek nem kell Bruce Wayne-re koncentrálnia. De a Nolan-féle Batmannél nem volt könnyű dolga Bale-nek, ugyanis úgy kellett eljátszania a karaktert, hogy az a jelenetek 90%-ában valaki másnak tetteti magát (milliárdos playboy-nak vagy igazságosztó denevérembernek). Óvatos és árnyalt játékra volt szükség, hogy a personák mellett/alatt Bruce Wayne karaktere valós és konzisztens maradjon.

  Persze a Man of Steel alapján sajnos nem kell attól tartanunk, hogy nagy kihívás elé állítja Affleck-et David S. Goyer és Zack Snyder, ne adj isten, megértik a karaktert…

  Ez a lista meg hát olyan, amilyen, de furcsa, hogy a sok Kevin Smith filmből, amiben Affleck szerepelt, pont az egyetlen rossz filmet rakták ide.

 8. 7. Mióta lett Batman Nolan karaktere? Nolan szerepét az egész Superman-reboot körül kizárólag reklámfogásnak becsülném, a TDK-trilógia után várható volt hogy a stúdiónál fognak erre alapozni. Abban viszont egyetértünk hogy a forgatókönyvön csúszott el a MoS. Divat lett Snyder-t fikázni, a rendezésben én óriási hibákat nem véltem felfedezni, a forgatókönyvben már annál inkább.
  Goyer nem értem miért lett ennyire felkapott, egymaga elég középszerű, vagy egyenesen gyenge munkákat ad ki a kezeiből, amitől az utóbbi időben sztárt csináltak belőle, kizárólag kooperációból született.

 9. Hiányolom a Dogmát, A 200 szál cigit és a Füstölgő ászokat! A Szerelmes Shakespeare viszont hányadék százszor inkább a buta Armageddon

 10. Batman Nolan karaktere? Anyám, borogass :(
  Semmi gond nem lesz Affleck-kel, azért ez nem egy Hamlet (vagy Lear király, ahogy a haverja, Damon is említette).

 11. EMBEREEEEEK!!!!!!!!! xD

  Nem úgy értettem a “Batman Nolan karaktere” dolgot hogy ő találta fel, hanem, hogy DK óta ő irányítja a dolgokat mi merre hogy. Azért ne higgyük már azt hogy ha Nolan benne van a csapatban akkor nem fog beleszólni a dolgokba főleg ha Batman is színre lép. ^^’

  Okidoki? :D

 12. Alen
  Egyetértek Goyerel kapcsolatban. El kéne küldeni világgá, sok rosszat fog még beletúrni a következő forgatókönyvekbe is.

  Nolan meg maga mondta, hogy kimarad mindenből, ami a DC-hez köthető. MOS producerjeként is elvileg egy szót se szólhatott, csak a név volt meg, amúgy meglátszana a filmen, hogyha ő is csinált volna valamit. Elismerem Goyer mint story író tud néha jókat csinálni (lehet meglepő, de a Batman Begins story-ját ő írta:D), de mint forgatókönyvírónak egy gányadék. Nagy különbség van story és forgatókönyvíró között. Affleck meg napról napra jobban el tudom képzelni Batmannek, csak a fura csak egyfelé mozgó mosolyát ne villantsa meg és akkor jóba leszünk.:D

 13. mondjuk a dazed and confused nem tudom, hogy lett az egyik legjobb filmje, ha 5 percet szerepel benne

  Batmanként oké, mert elég intelligens feje van, és elvileg a rendezőn múlik mit hoz ki belőle

  az nem tetszik, ha beleír a sztoriba, mert nekem az ő világa kicsit depis, de majd meglátjuk, ad egy kis vérfrissítést, és humor se ártana ennek a supermannek, mert túl komolyra vették a figurát

  ha laza csávóként hozza Batmant, akkor nem lesz semmi gond

 14. Town(nem tom mi a magyar címe) kurva uncsi az első fél óra után. Argo az már sokkal jobb, mindenképpen első számomra. Armageddon, meg vicc. De hát fel ekll tölteni a listát,huh?

  Ja és Daredevil meg nem érte el a listát? Szégyen, emeberek.

 15. Kérdés, hogy a lista összeállítói, úgy gondolták, hogy ezek a legjobb filmek amiben Ben Affleck szerepelt, vagy úgy, hogy ezek azok a filmek amikben legjobb volt Ben Affleck játéka. Az előbbi esetben ez a top10 nagyon gáz, utóbbiban még elfogadható szerintem.
  Nálam amúgy a top5, mindkét szempontból: 1. The Town, 2. Good Will Hunting, 3. Argo, 4. Armageddon, 5. Jersey Girl

 16. Senki sem emlitette a The Sum of All Fears-t. Szerintem az egy marha jó thriller. És Affleck sem volt rossz benne.

 17. ennek az ég világon semmi értelme nincs így… az Armageddeon egy rakás szart sem ér (annál még a Fantomok című bugyuta horror is élvezhetőbb), kimaradtak a listából a Kevin Smith féle cuccok (pl. Dogma)…

  A bűn városa (The Town) pedig nagyon jó film, egy szinten van a Hideg nyomonnal, és az egyik mester (Michael Mann) alapműve ihlette (Heat), aki azt értékelte, az jó eséllyel ezt is fogja.

  A Daredevil-t pedig talán el kellene felejteni. :)

 18. A Hideg nyomon a legjobb filmje! Ugye azt rendezte, nyilván azért nem került a listára, de ott lenne a helye a dobogó tetején.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.