17 hozzászólás a “Hercules megkapta” bejegyzéshez

 1. ott ami a karján van heg…

  na azt én okoztam.. büfében meg akarta venni előlem az utolsó linzert, megfogtam a kezét, mondom hé rock BE SMART !

  erre ő: This is madness

  mondom nem : THIS.. IS… RÁKOSPALOTA !

 2. Pénteken ott volt a Bob-ban bulizni. Eszméletlen milyen széles egy ember! :) És egyedül ment el piáért a többieknek, csendben kivárta a sort a pultnál. Nem várta el, hogy Hollywood-i sztárként kezeljék. Nagy respect neki ezért…

 3. howtaposhow : hát érted, lemegy bulizni simán, és nem veszi magát körbe 25 testőrrel, hanem nyomatja egyedül, nyilván erre gondolt

  gondolom neki is kell a lazulás, ne mindig csak sztárolják

 4. Minek venné körül magát testőrökkel. Egy profi ex-pankrátorról van szó, aki még mindig formában van, szóval szerintem simán tudná kezelni a rázósabb helyzeteket, ha úgy alakulna!

 5. Testőr nem volt egy se. Vagyis asszem nem. Volt egy nagydarab hosszú hajú, de szerintem az is színész volt, vagy dublőr. Azt viszont jó volt látni, hogy a kidobók egy kicsit elszégyellték magukat, ahogy ránéztek. :)
  Úgy értettem, hogy nem kezelték sztárként, hogy se pincér nem rohant hozzájuk, se külön elkerített asztalt nem kaptak, sőt, ahogy mondtam, ő állt fel, ment oda a pulthoz és állt sorba piáért. Nagyon szimpatikus volt tőle.

 6. Minek venné magát körbe testőrökkel?Nem hiszem hogy egy pankrátor bármilyen szinten is értene a harcművészetekhez, vagy akár egy hétköznapi bunyóhoz.Meg lehet nézni pl. a bob sapp nevű bohócot, pedig ő még csak nem is pankrátor…
  Másrészt nem hiszem hogy a strandizmok jó szolgálatot tesznek ilyen téren.

 7. egyszervolt

  1. a testőrök nem feltétlen azért vannak, mert különben megtámadná őket valaki. Főleg itthon. Hanem, hogy távoltartsa a mondjuk a nyáladzó tiniket.

  2. szarrá verne téged látatlanban is ;)

 8. fardavid
  Azt azért remélem tudod, hogy azok az “izmok” nem természetes módon kerültek a hősődre.

  David R. Blake
  Attól még hogy profi pankrátor még nem jelenti azt, hogy tud is verekedni. Előre megkoreografált eseményekről beszélünk a pankrációnál. Nézd meg Bautista MMA bemutatkozó harcát. Röhögni fogsz, méghozzá nem is keveset.

 9. Szerintem az unokatesóját és egyben dublőrét láthattad a BOB-ban, ő lóg mindig a hosszú hajú színész kollégával. A szikla nem nagyon mozdul ki bp-en.

 10. fardavid
  “Azt azért remélem tudod, hogy azok az “izmok” nem természetes módon kerültek a hősődre.”

  Ez most hogy jön ide?

  JohnnyJoker

  Tudom kiről beszélsz, de ez nem az volt. fél méterre álltam tőle, és a hangját is simán meg lehetett ismerni.

 11. Köszönöm az MMA tippet! Hát, ez a Bautista meccs :) Izomhegyet összerakták egy Mézga Géza kinézetű, öreg, potrohos fazonnal, akit max portásnak néznék nem izomhegynek. Erre olyan szinten lassú az izomhegy, hogy majdnem megveri a kis ember :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.