Podcast: Nyilvános vetítés 204: Régen minden jobb volt

Vénemberek elzavarják a kölyköket a kertjükből. Meg más témák.

Premierek: Az elnök végveszélyben, A végzet ereklyéi, Blue Jasmine
Trailerek: +1, We Are What We Are, Pompeii, Isteni műszak, Inside Llewyn Davis, Divergent
Egyebek: A nyár amerikában, Exodus – Aaron Paul, Wolf of Wall Street – Leo, Ben Affleck: Batman, Pirates 5
Megtekintve: Pain & Gain, Colony, No One Lives

Letöltés Shownotes iTunes feliratkozás meg ilyesmi.

20 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 204: Régen minden jobb volt” bejegyzéshez

 1. Valahol furcsának tartom, hogy a Rock itt forgat Budapesten, Griga Zsuzsanna meg konkrétan itt lakik és ebből még nem volt semmilyen kommmunikációs (vagy egyáltalán bármyilen) balhé sem.

 2. elmondhatjuk hogy a nézők minősége egyenes arányban romlik a filmek minőségével. vagy létezik olyan hogy “moziba megyünk” függetlenül attól, hogy mit vetítenek.

  nem gondoltatok rá, hogy lehetne egy retro filmajánló? én manapság rengeteg kimaradt gyöngyszemet pótolok és nem is feltétlenül a múlt század közepéig kell visszamenni, rengeteg film maradt a 2000-es évekből. simán lehet független, európai, bármi. vagy az lett volna a heti imdb film a végén?

  a heti 6 trailerből 1 város – talán :(

  azért remélem hogy a sztár fogalma inkább a vállalható filmekhez kapcsolódik és nem a bevételhez – azt nevezzük inkább celebnek vagy bármi másnak.

  Depp egy tizessel hosszabb mint Leo :)
  ha már nagy színészek és új generáció: Michael Fassbender?
  Christian Bale hol gyenge – mint Batman?

 3. Tom Cruisenál valamit elnéztek, mert egy rakás olyan filmje volt ami többet hozott mint a Top Gun. Legyenszó amcsi vagy világszintű bevételről, ott van mindjárt a 4 darab MI, Világok harca, Az utolsó szamuráj és még jó néhány film.

 4. bad boys jó?? annyiszor emlegettétek meg utaltak rá máshol is hogy megnéztem most, és nem ajánlanám másoknak. ezzel szemben a pain & gain-t se nagyon ajánlanám, de az legalább nem egy buta akciófilm, én inkább tragikomédiaként kategorizálnám

 5. Nagyon ki kéne találni valamit az imdb felzárkóztató helyére, vagy esetleg újrakezdeni a meg nem nézett filmekkel, mert nagyon hiányzik a podcast végéről. Amúgy meg így tovább ez a legjobb podcast itunes-on, gyakorlatilag le is szoktam a zenehallgatásról mióta ismerem.

 6. Pain and Gain-nel nagyon nem értek egyet.
  Az egyetlen probléma a filmmel az volt, hogy igaz történeten alapszik. Mármint, hogy így nem nevet rajta jó szájízzel az ember.
  Nekem kimondottan tetszett, borult volt, vicces, ami visszás ugye itt, a képi világa szép. Akciók is voltak benne.

 7. “zsocso ”

  Ez a komment aztán nagyon kellett ide…/valamit be kellett szólni/

  Hogy ON is legyek, egyetértek Watchmennel, f*sza lett a potcast mint mindig. Így tovább!

 8. Én rendszeresen hallgatom a podcastot. De veletek ellentétben nem ujjongok, hogy született egy újabb adás, ami 80 százalékban negativ volt. Szerintem unalmas, hogy az utóbbi pár adásban minden film szar meg fos. És most nem a rossz filmeket védem. De kicsit megerőltethetnétek magatokat. Előttem valaki felvetette, hogy beszélhetnétek régebbi filmekről is. Esetleg olyanokról, amiket mindhárman szerettek. Mostani adásban mi volt? Pain and Gain, Colony, No One Lives szarok és nem ajánljátok senkinek. A végzet ereklyéi szar lesz, a Divergent szar lesz, a Pompeii szar lesz. Rajtam kivül senkit nem zavar ez a negativ hozzáállás? Ha megnéztek 3 filmet és mind rossz volt, akkor nem kellene egy egész adást a gyalázásnak szentelni. Inkább lehetne ajánlani olyat, ami szerintetek jó és érdemes megnézni.

 9. hát ilyenek a filmek és a trialerek. Mostanában Béla kicsit negatívabb, de igazából érhető ha a gagyikat kapjuk sorba és csalódunk sorban. A Mudot éltettük, mert mindkettőnknek bejött. Bocs, hogy csak 3 film fért bele és azokról beszéltem :( A Painnél pedig próbáltam a pozitívumokat is megemlíteni.

 10. tőlem maradhat a realista podcast – hurráoptimizmusból kapunk eleget máshonnan.
  és fontos a “szar/fos” miértjéről is beszélni.

 11. zsozso: Az a helyzet, hogy nem tehetünk róla ha folyamatosan olyan filmek jönnek amikben csalódunk. Elhiszem/elfogadom ha valakinek egyik-másik tetszik de ettől még én csak azt tudom mondani amit én magam érzek. Sok film volt amit idén nagyon vártam és szerettem volna ha jó lesz, csak sorban paródiái voltak annak amit én lelki szemeimmel elképzeltem. Hidd el, hogy nagyon szeretnék úgy kijönni a moziból végre, hogy egy újabb klasszikussal gazdagodtam és van valami amit újranézhetek még sokszor… Na majd a mai felvételen… :)

 12. Jó a podcast gratulálok hozzá.
  Szerintem lehetne ajánlani olyan régebbi/mostani filmeket amik jók de nem túl ismertek valamiért.Jelen adásban is volt ilyen,meg a blogon is.
  Bélát remélem becastingolják valami animációs filmbe mert a hangja nagyon jellegzetes. :)
  Csak így tovább srácok!

 13. Nem lehetne kicsit többet sorozatozni (de ne a Breaking Bad-ről könyörgöm, mert a könyömkön jön ki!), azokon a heteken, amikor siralmas a filmes felhozatal?

 14. Nyílméregbéka

  Engem meg pl. pont a sorozatok nem érdekelnek en bloc. Szerintem alapból is hiba lenne _rendszeresen_ sorozatokról beszélni egy filmes podcastban.

  Inkább menjenek a régi filmek, vagy a filmes topikokról való beszélgetés.

 15. Vajda Gábor (@Gabor_V:

  Szerintem rajtam kívűl még nagyon sokakat érdekelhet a sorozatos téma (én azt sem bánnám, ha felváltva készülne sorozatos és filmes podcast). Szerintem az utóbbi években, részben köszönhető a filmek szinvonaálanák hanyatlása miatt is, sokan fordultak a sorozatokhoz, amiknek a színvonala, a mozival ellentétben felfelé ível az utóbbi tíz évban…

 16. Szerintem lehetne itt, a filmes blogon egy podcast a kerti tavak építéséről is biztos sokakat érdekel ha esetleg nem találnak kedvükrevalót a kerti tavas blogon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.