Benedict Cumberbatch a Star Warsban?

A legújabb pletyka a baromi megbízható, tuti nem a kattintásra hajtó Film Chronicles oldalról érkezett. Szerintük a legújabb bejelentés az lesz, hogy a Star Trek 2-ben domborító Cumberbatch kap valami szerepet JJ Abrams új filmjében. Hatalmas baromság lenne szerintem, túl egyértelmű kapcsolat az új Star Trek filmekkel. Úgy tűnik sikerült őrültebb pletykát kitalálni, mint Jar-jar visszatérése.

human
írta
2013. 09. 03. 04:09
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Benedict Cumberbatch a Star Warsban?” bejegyzéshez

  1. Az aitcn-on szerencsére már mindent elmondtak.

    Szánalmas lesz ez a “film”.

    Már csak a közönségnek beszóló nyominger Simon nemvicces Pegg hiányzik.

    Szánalom.

  2. Mi is a szánalom?? Láttad már esetleg? Tudod egyáltalán miről fog szólni? Valaki olyan rendezi, vagy játszik benne, aki esetleg nem képest tisztességes filmet összerakni?
    Vagy egyszerűen csak böfögtél?

  3. fardavid

    Én láttam és tényleg szánalmas lesz :D

    Én nem bánnám, ha benne lenne… és akkor mivan? Nem értem, miért lenne baromság? Márcsak a fan mash up-ok miatt is jó lenne :D Már előre látom őket…

  4. Ha benne lenne akkor vagy egy kemény tekintetű birodalmi parancsnokot, vagy Sith lovagot kellene alakítania minimum.

  5. Ennyi erővel azon jobban fel lehetne háborodni, hogy ugyanaz rendezi, mint a Star Trek-et. Mindenki tudja az SW és a ST két klasszikus rivális és most ugyanaz csinálja a kettőt, mégis mindenki örült neki, hogy Abrams lesz, ahogy én is. Azt nézem, hogy Benedict jó szinész és hogy előtte mibe játszott azzal nem kell foglalkozni. Ha jól hozza a karakterét amit kap, akkor nincs probléma. Ezelőtt jöttek az Efron meg Disney felkarolt tiniszínészek leszólásai amit meg is értek, most meg szóba jön egy jó színész és az is baj. Még el se kezdték a forgatást máris rossz? Várjuk ki a végét.

  6. Háh, szerintem hatalmas ötlet. És még durvább lenne, ha Khan-t alakítaná. :D

    Viccet félretéve, szerintem remek választás lenne.

  7. A Comicon-os üzenetében viccelődött azzal, hogy 3 éve nem beszélhet arról kit játszik vagy éppen mi történik a karaktereivel(Sherlock).Azonban utalt még rá, hogy van még egy szerepe amiről szintén nem beszélhet,nem lennék meglepve ha erről lenne szó!

  8. Játssza majd Luke fattyát, és akkor nem lesz kérdés, hogy miért nem egy jóképű ficsúrt választottak a szerepre :D

  9. Ameddig nem gonosznak erőltetik, hanem csak valami mellékes szerepre, addig nincs vele gond. Viszont nekem a st2-ben kifejezetten pojácának tűnt egy -úgy hallottam- komoly szerepben.

  10. az ST2 legnagyobb erénye az általa játszott gonosz volt. Remek munkát végzett, súlyos, hidegvérű, számító ellenséget kaptunk tőle.
    Szóval Sith-ként megnézném itt is.

  11. az ST2-ID-nek adott egy elég komoly löketet, jó színész, olyan karakter, aki valami többletet képes adni a szerephez. pacek alapján bármelyik Lotr filmben elfért volna, elfebb lett volna, mint Hugo Weaving… :)

    embert, vagy más humanoid fajt is eljátszana, jedit, sith lovagot, kis szőrpótlással egy wookie-t is. :)

  12. Remek karakterszínész, jó és rossz figurákat is egyaránt jól játszik, bizonyította már elégszer, és még akár valami igazi badass figurát is ráoszthatnának az új SW filmban. Csak azért nem szerepeltetni, mert játszott a ST-ben is, az lenne az igazán nagy “baromság”. Aki nem tudna elvonatkoztatni Khan figurájától ha meglátná egy SW filmben, azt csak sajnálni tudom a fantáziátlansága miatt.

  13. Nyílméregbéka: +1

    Az eddig felmerült lehetséges szereplők közül a legtehetségesebb. Én örülnék neki, mikor kiderült hogy JJA rendezi a Star Warst is, reméltem hogy neki is ad majd szerepet benne.

  14. Csak töprenkedem. Voltak olyan tippek, hogy esetleg az utódok története lenne feldolgozva valamilyen mozibarát verzióban. Ha azt az irányt céloznák be, ahol Han és Leia ikergyermekeinek egyike egy komoly átmeneti időszak után setét, sőt: egyenesen Darth lesz, nagyon el tudnám képzelni a bőrében BC-t.
    Van a tekintetében minden. Szenvedés, téboly, sérülékenység á lá TinkerTailor, szerintem jó a srác. A hangja meg húha.

  15. kék lesz, rőt szemekkel, fehér uniformis lesz rajta, a Chimera hídjáról irányítja majd a Birodalom haderejének maradékát. erre jutottam este. :) úgy hívják majd, hogy Thrawn főadmirális. vagy nem. :)

  16. dimitrij: Ugyanez jutott eszembe, Thrawn karakteréhez a hangja, az arca és a színészi eszköztára is tökéletesen illene, de egyszerűen nem hiszem el, hogy Jar-Jar Abrams bármit is fel szándékozna használni az Expanded Universe-ből…

  17. Akik ismerik az utolsó trilógia story-ját az felszínesen el tudná mesélni miről is szól, mert engem nagyon érdekel. Akárhol neten utánanézve nem találtam semmit.

  18. bla: Nem csoda, hogy nem találtál semmit, a készítőkön kívűl senki sem ismeri a sztorit (talán még ők sem), egyelőre hétpecsétes titok, és mindenki csak találgat…

  19. Arra a story-ra vagyok kíváncsi amit az előttem szólók is említettek, mivel könyvekben, más kiadásokban a 6-dik rész utánra is adtak ki műveket. Nem elsősorban a filmről kérdezem, hanem általában ezekről. Tudtommal Lucas már évtizedek óta megírta mind a 9 részt és könyvekben is kiadta, mellékstorykon kívül. Persze hallottam sok mindent mindenhonnan, pl.: Luke sith lesz, Leia jedi lesz, Boba Fett-et kiköpi a szörnyike és visszatér, Jaj-jar lesz az új uralkodó(vicc), stb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.