Élvezik a forgatást

Swarci is többet szerepel majd, legalábbis úgy tűnik, hiszen megint egy forgatási képen nyomja.

15 hozzászólás a “Élvezik a forgatást” bejegyzéshez

  1. Patrick Hughes mindössze második filmje és mindjárt olyan legendákkal dolgozhat együtt, mint Stallone, Schwarzenegger, Ford, Gibson. Érdekes lehet.

  2. Sly mennyivel normálisabban néz ki anélkül a béna körszakáll nélkül :D Amúgy kíváncsi lennék mennyire szól bele a rendezésbe…

  3. igaz kb megfizetettlen kivitelezhetettlen lett volna,de 20 éve jo lett volna király ,ha akkor álnak össze.

    sajna mára már kihalofélbe van ez a müfaj ,de 1000 – szer inkább ök csinálják mint bárki más.

  4. Sly: Leeresztett, de majdnem 70 éves. Ahhoz képest meg jól néz ki. Én örülni fogok ha megérem azt a kort. Ráádásul 50-60 éves koráig csúcsformában volt. Stallone meg eszméletlen, hogy ennyi idősen igy tartja magát.

  5. Szteroidok.
    Na igen, azért nem ártana tisztában lenni. Sly rendszeresen kapja a HGH-t meg a Tesztoszteront. (ezzel kapták el Ausztráliában) A szteroid meg hormon gyakorlatilag,(Sly maga mondta, hogy használ szteroidokat, a tesztoszteront, meg a hgh-t) ezt a kettőt a szervezet eleve termeli, csak 30 éves kor után csökken a mennyiség, ezért kezd el a szervezet öregedni. Ezért nem épülnek az izmok olyan mértékben mint pl. 25 éves korban.
    Na most Sly ezeket kapja évtizedek óta, plusz edz rendesen. Ezért van ilyen jó formában. A sejtjei nem öregszenek olyan mértékben mint egy átlagos 60-70 évesnek, mert a tesztoszteron szintje meg a HGH szintje egy 30 éves szintjén van tartva. A kulcskérdés, hogy a szíve hogy bírja a megterhelést, mert az lehet a szűk keresztmetszet. Lásd Arnold, akit 98-ban szívbillentyű problémával műtöttek, ezért nem is gyúr, mert életveszélyes is lehet. Ez meglátszik a fizikumán. Karba van tartva Ő is, de soha nem lesz már “kigyúrt állat”.
    Minden tiszteletem az övék.
    Üdv.
    J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.