És akkor dobpergés: Transformers: Age of Extinction

Hivatalos is ez lett a Transformers 4 címe. A Dinobotok feltűnését a film producere erősítette meg közben. 4 évvel az eddig történtek után játszódik, Bay rendezi, újak az emberi szereplők. Át is estetek a gyorstalpalón.

A transformers4 teaser posztere

16 hozzászólás a “És akkor dobpergés: Transformers: Age of Extinction” bejegyzéshez

  1. Bár nem illik látatlanul lehúzni egy filmet, de a TF képezhet kivételt. Szóval gondolom a történet és a megvalósítás újfent vacak lesz. Cserébe viszont transformerek. Reménykedem, hogy Megatron is visszatér valamikor :D
    Szeretnék minden szempontból helytálló Transformer filmet, de olyan nem lesz, így ezzel kell beérni….

  2. kapunk egy popcorn mozit semmi többet és ahogy Bay mondaná: “kapcsold ki az agyad és élvezd a robbanásokat és az akciót” kösz Bay, de én nem akarok csimpánzzá transzformálódni akárhányszor betévedek egy filmedre.

  3. Akkor jövő nyáron (is) robotok harcolnak khmm…(robot)szörnyekkel.

    Bár eredetileg autobot pártiak a robotdinók, de itt ahogy a poszterről sejteni lehet, hogy az álcák oldalán(is)lesznek. Me aztán azt csinálnak a TF frencsájzzal, amit akarnak. Még azt is elképzelem, hogy Megatron dinó formájában tér vissza, pedig milyen jó lenne az EREDETI náci sisakos alakja. :/

  4. Elég darkos feelingje lesz így első blikkre. Csak aztán remélem tényleg ezúttal az Alakváltókon lesz a hangsúly és nem az embereken. :) Am ha Megatron itt nem is tér vissza..valamelyik részben tuti visszagyűn.

  5. Vicc.Viccnek is rossz. Csoda hogy Bay nem csatolt hozzá még egy bárgyú “most télleg összehozzuk a az évtized filmjét” moslékszöveget…

  6. Hát Én úgy vagyok vele hogy Bay-nek talál kicsit most felfrissült az agya a Pain and Gain után és hátha normálisan fogja megrendezni a TF: AOE-t (LOL cseppet sem kocka a rövidités. :’D)

  7. nagyon kiváncsi leszek hogy fognak kinézni a Dinobotok.
    és ha már nincs Megatron akkor jöhet egy új vezér.
    én Sokkolót akarom a vásznon látni, ahogy kettétép néhány Autobotot :)

  8. Remélem ebben lesz a klasszikus alakváltó hangeffekt! Legalább ennyi jó legyen benne :D
    A poszter meg, mintha valami Dune átdolgozás lenne :D

  9. nekem tetszik a szine a poszternek. filmre meg kivancsi leszek. 3mat megneztem 1 meg belefog ferni. de meglatjuk hogy mozivagynemmozi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.