RoboCop-előzetes

Úgy tűnik a Robocop remake trükkjein még ezerrel dolgoznak: egyrészt jó pár helyen kilóg a CiGI, na meg alig mutatnak a nagyobb cuccokból valamit. Azért a jó öreg ED benéz.

A történet a szokásos: Murphy brutálisan megsebesül, robotként élesztik újra, programozzák is, de felülírja ha kell. Na meg megtisztítja az utcákat. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem egyelőre nem győztek meg.

HD a nagyoknak.

human
írta
2013. 09. 06. 03:39
megjelenés
89
hozzászolás


89 hozzászólás a “RoboCop-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ezt a rakás szart… Már bocsánat, de ez a fickó elveszítette a bal karját, lábát és ennyi… Hol van Murphy darabokra szaggatott teste. A felesége és gyermeke felkutatása… Meg elvileg most 80%ban megégett… és pont az arca nem? WTF???

  2. “A film nyomokban Robotzsarut tartalmaz”

    Eléggé B-movienak néz ki. Megnézem, de nem rohanok miatta a moziba szerintem…

  3. “Ezt a rakás szart… Már bocsánat, de ez a fickó elveszítette a bal karját, lábát és ennyi… Hol van Murphy darabokra szaggatott teste. A felesége és gyermeke felkutatása… Meg elvileg most 80%ban megégett… és pont az arca nem? WTF???”

    jézusom, ki a szart érdekel, hogy mi hány százalék, vagy, hogy mi szakadt le… azért ez nem semmi.

    most komolyan azért sírsz, mert nem szó szerinti feldolgozás? remélem, hogy nem az. miért lenne az?

  4. A trailerben nem láttam eddig semmi olyat, amiért érdemes volt rebootolni a filmet. Annyi a változás, hogy itt Murphy nem olyan bamba, emlékszik a családjára, a múltjára. Tehát, akkor több lesz a dráma, zsír :) Lehet nem lesz rossz, de ez most nem győzött meg…

  5. Elvonatkoztatva a régitől egy egész pofás akciófilm sülhet ki belőle. Talán valami ember vs gép konklúziókkal megspékelve.
    A régi hangulata teljesen hiányzik belőle. Anno kissé suta volt, de kb egy két lábon járó tank érzetét keltette. Ebben mobilabbnak tűnik így elsőre.

  6. Asszem a hétvégén megnézem az eredeti Robotzsarut, az original-eredeti magyar szinkronnal(!!!!) :)

    Egy kicsit azért várom ezt is, de csak kicsit.

  7. És mindezek mögött természetesen ott van egy gonosz gyár, aki a szart kavarja. Samuel L. Jacko érdekes lehet, de szerintem csak a reklám erejéig száll bele, vagy esetleg nagyobb szerepet is kap??

    BTW, amikor ott fekszik olyan 0:47nél a teremben, az nem Assasin’s Creedes egy kicsit (első rész)? :D

  8. És az milyen már, hogy a Éizard itt is a tudós. Mégis mi baj származhatna belőle. :D Amúgy csak nekem jön be jobban az ezüst páncél?

  9. “It’s the illusion of free will…” – ez a rész nagyon tetszett a trailer-ben, bárcsak erre gyúrna a film és ezt bontogatná ki, ebben simán lenne potenciál, amiért érdemes reboot-olni.

    Amúgy meg attól félek hogy megint egy CGI-véres “Disney” barát film lesz, ami teljesen elveszi az akciók súlyát, komolyságát. Amúgy a CGI nem volt annyira gagyi, mint amire számítottam, de innen még bárhogy elsülhet…

  10. azért mondjuk nem semmi a szereposztás, gary oldman és samuel l. jackson. valami jó biztos kisülhet belőle.
    meg aztán nagy valószínúséggel egy új korosztályt próbálnak belőni a filmmmel. sok olyan ember mászkál a földön, aki nem látta az eredeti robotzsarut. én is csak egy pár hete néztem meg mert láttam a forgatási képeket és olvastam hogy joel kinnaman a főszereplő a rebootban. lehet, hogy gáz, de szerintem nem csak én vagyok így.

  11. tetszik hogy bele akarják vinni kicsit ezt az “illusion of free will” kis társadalomkritikát, remélem jó lesz a végeredmény

  12. Első blikkre nekem nagyon tetszik. Futurisztikus jövő, jóféle akciók, jó színészek – remélhetőleg nem csak mellékszerepekben.

    Emberek: szerintem teljesen másként ke ezt kezelni, ez nem a régi film feldolgozása, hanem az alapsztori újragondolása. Mivel öreg motoros vagyok, az első robotzsaru élményt úgysem fogja űberelni szerintem, de attól még ez is biztos megfelelő lesz. Nekem pl a Total Recall újrája is oltárira tetszett, pedig teljesen más volt, mint a Swarcis.

    Viszont 1 valami biztos: a régi RoboCop 1-et nem fogja űberelni -> a zeneszerző nem Basil Poludeuris :( (RIP), az ő zenéje viszont nagyon adta magát a régi film drámai és akció részeinél.

  13. Es a “Jojjon velem, ha elni akar” szoveg se semmi a :-) Nem kicsit gagyi. Kar hogy Chuck Norris es Lorenzo Llamas nem szerepelnek benne – oket kellene a vegen lenyomnia a Robocopnak :)

  14. Úristen, mi ez mit csináltak a majmok bolygólyával?? ÁÁÁÁ Ja hogy ez robocop. Úristen, mi ez mit csináltak a robo… Eddig am elég sutának néz ki pár cgi shot. Érthető persze de akkor inkább vártak volna még kicsit, így olyan statikus érzést kelt, hogy most jön egy akciójelenet oké itt most cgi minden ok most megint nem… Dolgozzanak még ezen, mer eddig ez olyan gi joe szint. A színészek ígéretesek remélem ki is lesznek használva.

  15. nem rossz ez amugy… micsoda sztárparádémár, keaton a geci ha jól sejtem és miguel ferrer is kapott egy kis szerepet jófejségből csak kár tökfölösleges, mert verhoeven nyers és brutális ropotzsarujánál nem lehet jobbat csinálni. én még mindig aztakurvázok mikor murphyt szétszaggatják a shotgunok… és mi az, hogy a zene nem lett átmentve?

  16. alapvetően nem lenne rossz – eltelt több mint 25 év az eredeti film óta, lehet, hogy érdemesnek ítéltetett a franchise a rebootra.
    DE.
    nézzük meg az eredeti plotot: “In a dystopic and crime-ridden Detroit, a terminally wounded cop returns to the force as a powerful cyborg haunted by submerged memories.” (imdb)
    hát ebből nem sokat sikerült adaptálni – pedig manapság Detroitban igazából díszlettel se kell lacafacázni meg a statisztákkal sem…
    Samuel L. Jackson, Gary Oldman és Michael Keaton a mellékszerepekben meg kicsit halovány, hogy a középszerből kiemelje a filmet.

  17. Ha már a főszereplőnek csak az arca fog látszódni az egész filmben, akkor igazán választhattak volna egy karizmatikusabb fejű színészt, mert akárhányszor látszik az arca a ruhában, nehéz komolyan venni:D.

  18. Elsőre két szó jutott eszembe: sterilizált műanyag. De valszeg pont ez volt a cél. Véres verziót nem érdemes csinálni, mert az már van, ellenben a PG13-as korosztály műanyag bábúkat akar szuperhős stílusban, így hát megkapják feketében, ezúttal palást és denevérfülek nélkül.

    Egyébként azoknak, akik szerint ez nem baj, hiszen reboot: tényleg nem baj, de a kreativitás teljes hiányát mutatja. A kreativitás ugyanis nem azt jelenti, hogy az eredeti kereteket teljesen eldobják, hanem hogy a meglévő keretek között hoznak létre valami újat. Jelen esetben nem csak az tartozik az eredeti keretek közé, hogy rendőr van a gépben, hanem a gép egyéb paraméterei is, pl. tankszerű jelleg, stb. Ellenben most a gép úgy ugrál, mint a pókember, még olyan idióta módon be is hajol az érkezéskor, mint valami parolázó hercegnőcske.

  19. Nem tudom miért kell egyből lehúzni valamit az első trailer alapján. A színészek jók… GARY OLDMAN??? OH C’MOOOOOON!!!!! HATALMAS! A ruha fekete? Lehet sírni, hogy nem ezüst, részemről ez a legkisebb dolog ami miatt aggódom. Ami szerintem lényeges: legyen logikus, hordozzon a film társadalom kritikát/ mondani valót (erre nagy az esély a trailer alapján, remélem nem csak meglóbálták a zászlót), a CG ne legyen zavaró, szép plánozás ésss LEGYEN minőségi OST! :) Részemről ennyi. PÍSZ!

  20. Ha hajazna a régi filmre akkor az lenne a baj, ha nincs meg a régi film hangulata akkor az a baj, hát mi van veletek emberek?
    Én azt vettem észre, hogy ha human azt írta volna ki címsorba, hogy “itt baromi jó a Robocop trailer” akkor a legtöbb fanyalgónak tetszett volna.

  21. Nekem bejön egyébként, és ebből még bármi lehet, ne ítélkezzünk előre, ez csak egy trailer volt.
    A Dredd-es mozi életútja is így kezdődött, Urban mit akar, meg hülyén néz ki, és újabb felesleges feldolgozás…

  22. Kemény, hogy milyen nagyágyúkat sikerült erre a filmre megnyerni. A repülőgép CGI elég gyenge, de amúgy lehet jó film lesz. Izgalmasnak tűnik eddig. 10 évesen néztem az elsőt, nagyon nyomasztó volt anno.

  23. azért ne felejtsük el hogy gary oldman sem tévedhetetlen (pl. paranoia, the unborn, red riding hood stb.)

    a Dredd valóban jobb lett mint az eredeti de azért így sem több mint egy franchiseba oltott the raid ripoff – meglettünk volna nélküle.

    “legyen logikus, hordozzon a film társadalomkritikát/ mondanivalót” – esélytelen, de legyen igazad.

  24. Én láttam az eredetit… többször is. Baromira tetszett. Ebből az újból még bármi kisülhet. Hogy fekete a páncél, az oké, hogy csilli-villi motorral közlekedik, oké (amiről nekem egyből a Knight Rider 2008-as feldolgozása jutott esze, be sajnos), de hogy meghagyták a jobb kezét, az nem fér a fejembe. Engem mindig bámulatba ejtett Detroit, a város nyomasztó hangulata, remélem ezt sikerül megoldaniuk.
    Mégegyszer mondom, még bármi kisülhet belőle, de nagyon várom a következő trailert.

  25. ericghar says:
    2013. September 6 at 09:23
    Es a “Jojjon velem, ha elni akar” szoveg se semmi

    Őőőő, azt a Terminator mondja, meg Kyle Reese az első részben.
    Itt azt mondja, hogy élve vagy halva de velem jössz. Ez a robotzsaru szlogenje.

    Amúgy szarabbra számítottam. A régi más hangulatú, nagyon sokszor láttam gyerekkoromban, de egyelőre ez is tetszik. Lehet ez jó is.

  26. Igen, a régiben Murphy sérülése is már milyen brutális volt. Ahogy ott elintézték, volt jócskán feszültség benne, de ez hogy kocsival felrobban, aztán Darth Vadert csinálnak belőle, valahogy kevés. Ezen kívül nem tűnt rossznak ez. Csak hát ez amolyan RoboCop light lesz, de várós így is.

  27. “Én azt vettem észre, hogy ha human azt írta volna ki címsorba, hogy “itt baromi jó a Robocop trailer” akkor a legtöbb fanyalgónak tetszett volna.” Szálljatok már le erről, rengetegszer mondanak mást a kommentelők, mint amit írok

  28. Nekem tetszik.
    Bár az eredeti hangulata sokkal sötétebb volt,és eléggé brutális is volt ,legalábbis nekem.Nem mondom hogy moziban nézős de mindenképpen megnézem.

  29. human:
    Ezt még véletlenül se miattad írtam ne értsd félre, a legnagyobb tiszteletben tartom a véleményed, és adok is rá.
    Csak sokaknál azt veszem észre, hogy visszhangoznak…

  30. Olyan feelingje van ennek a kókány gazinek, mint amikor a Knight rider új verzió sorozatot mutatták be. Olyan béna, sorozat érzéte van ennek a filmnek.Régihez képest rém elcseszett koncept. Nem egy mozifilm színvonal a trailer alapján.
    A régi az elavulóban lévő trükkjeivel még mindig köröket ver durvulásban erre az ovoda szintű szarra. Valahogy egy nehézfém gépezet se kéne hogy ilyen hattyű mód szaladgáljon. Motorozás se tetszik. Roboból egy “getto ninját” csináltak.
    Összeszégyelhetik magukat

  31. Holder miatt simán tetszik, de amúgy a többi színész is remek választás.

    az igaz hogy iszonyat brutális volt az eredeti Verhoeven-féle agymenés, no de attól még lehet jó egy film, hogy kevésbé brutális.

  32. Nos itt az a helyzet, hogy nagyközönségnek készül, tehát finomítanak a besoroláson (az eredeti felnőttfilm, népszerűségétől függetlenül). Ez nem feltétlenül lenne probléma, de az eredeti Robocop filmeknek alapmotívuma az erőszak. Szociális szempontból aggasztó jövőképet fest, ahol a jó körülmények élő gazdagok steril és hideg technológiával választják el magukat a mocskos szegényektől és káoszban tengődő utcáktól, középre állítva be a kettő között őrlődő rendőrséget és Murphy-t, akik erőszakkal harcolnak erőszak ellen. Ez azért is volt hiteles, mert a látvány a valódi Detroit akkori városképére emlékeztetett (nem tudom ma is így néz-e ki).
    A trailer alapján se szegény embert/csóró bűnözőt, se túl sok erőszakot nem láttam, tehát valószínűleg tényleg erre a szabad akarat témára fognak építkezni (vagy csak simán akció azt kész), ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy rossz lesz, de hogy nem úgy fog hatni mint az eredeti, az biztos.

  33. Nem a brutalitása miatt volt jó. Az csak az egyik alapanyag volt amiből a hangulatot nyerték, azt a sötét cyberpunk világot. Van akinek egy ilyen mese jobban tetszik, ez oké, csak sajna már irtó sok ilyen van, normális, kemény akciófilm, ahol a főszereplő átprogramozott robot nem ilyen burleszk frankenstein féle “mit tettek velem?” nyállal drámázik.
    Verhoeven pont, hogy igencsak bölcsen kihagyta az ilyen baromságokat, mert ezzel max a gyerekeket tudta volna megfogni.
    Egy komoly filmhez, igen is szükség van a komoly képi anyagra.

  34. Hát, merészek az biztos. Ez a fekete szín… :(
    Vagány lett volna ha hagyják szürkén. Meg tényleg úgy mozog benne mint egy atléta, semmi kötött robot mozgás, nem érezni a súlyát úgy minta régi filmekben! :(
    Amúgy meg a mai Detroit igazán alkalmas a filmhez,mert ott most majdnem olyan alapotok uralkodnak, mit a régi filmben. Sőt!
    Biztos megnézem majd, de hogy nem lesz a kedvencem, és nem lesz olyan klasszikus mint a régi volt az már most tuti! :(

  35. Most komolyan! Egyeseknek az a baja, hogy nem darabos a mozgása! 21. század! Normális mozgást tudtak neki kialakítani! S, hogy milyen a páncél színe! Kit izgat! Így legalább nem fénylik mindenhol! S nem lesz egy célkereszt!

  36. Sol:
    Ha rám reflektáltál, nem azt mondtam, hogy a brutalitás miatt jó.
    “Az csak az egyik alapanyag volt amiből a hangulatot nyerték, azt a sötét cyberpunk világot”
    Én körülbelül ugyanezt akartam mondani. :) Habár a cyberpunk nekem is eszembe jutott a filmről, azért nem biztos, hogy rá merném mondani, de tény, hogy közel áll hozzá.
    A lényeg, hogy szerintem az erőszak volt annyira fontos alapeleme az eredetinek, hogy anélkül elveszne a hangulata.

  37. NEkem még az nem tetszik benne, hogy ilyen vacak drónrepülők meg szimpla android katonák ellen küldik harcolni, sokkal jobb volt amikor a bűnszervezeteket, sakálpunkokat aprította. Ez a baj vele,hogy nem lesz benne szinte semmi vér /talán/ mert egy transformers szintű robot zúzda lesz az egész. Épp ezért ovoda. Azon a gyártelepen a tűzlétráknál azok eléggé android katonáknak tünnek. Ezeket fogja lövöldözni, olyan GI joe színvonal. Béna.
    Én egyáltalán nem bánnám,ha a régire hajazna, nem húznám a számat egy percig sem, mai csúcstechnologiával közel ugyanazt megcsinálnák, arra inkább vevő volnék, mint egy ilyen butított kókadékra. A nagyobb nevek meg szerintem is csak felhúzatásnak vannak benne. Tipikus filmgyári csavar, hogy belesúvasztanak egykét húzó nevet pár pillanatra és kész. Alig szerepelnek benne, sok vizet nem zavarnak, az egészet a noname karakterek viszik el, ami meg nem csagy produkció.

  38. Azért “kreatív húzás” ,hogy pont a bal lába szakadt le, amit aztán pótolni lehet egy robot lábbal, amiből majd előveszi a stukkert… :)

  39. Imtal:

    Ilyet csak az tud mondani, aki nem látta, vagy nem szerette a régi filmeket. Az a páncél/mozgás egy ikon lett! Kis túlzással olyan mintha Batman fehérben nyomná. :O
    És igen, nagyon is sokat számít, hogy milyen a mozgása. Mert így kicsit se tűnik robotzsarunak. Hanem csak egy műanyag ruhába (ráadásul fekete) öltözött pojáca.
    És akkor tényleg arról nem is beszéltem, hogy így(PG13) egy Disney film lesz az egész. Pont a Robotzsaru… vicc!

    Inkább adtak volna neki más címet. Nem idegesítenének vele egy csomó embert!

  40. És elkövetkezett a hatalmas írói felismerés: “Aztíííí! Az emberi jelenlét felülírja a programozott rendszert, amit a külső behatások művileg hoztak létre.”
    A közös iszogatásnál felkapta a fejét egy rendező: “Végre valami! Rajta, mondjuk el az embereknek mozgó képekben!”
    Jött a marketinges: “Keressünk vele sok pénzt!”
    Ezt követte a produceri realitásérzék: “Olyan képekben beszéljünk, amit már unásig az emberek szájába rágtunk, és elég egyértelmű lesz!”

    Hát igen.
    Unásig.

  41. szerintem nekem pl. aki látta az eredetit abszolút nem lesz poén nem elég a látvány az újra gondolás annyival de annyival többet kéne beletenni, hogy izgasson…..
    arról nem is beszélve hogy abban a korban ez a fajta sci-fi ütött most akkor már inkább egy deus ex-es implant téma mert ha csak kevés marad akkor max. megmentenek de nem azért hogy őriz a rendet hanem mert van pénzed meg stb. előbb raknak a helyedbe egy fele annyi anyagból készült sima droidot szerintem…..szóval most mikor már közelebb vagyunk az elképzelhető jövőhöz – nem úgy mint régen – ez nekem sántít.
    all in all: ennek megint semmi értelme nem volt ha csak nem az hogy a 13évesek le tudjanak elé ülni nem úgy mint a ma már gagyinak tűnő régi film elé és pont.

  42. Már kezdtem elfogadni, hogy fekete lesz. Erre most azt látom, hogy a film elején meghagyják a hagyományos színét, csak aztán variálnak rajta teljesen fölöslegesen. Tehát akár maradhatott volna az eredeti színe is. Lehet hogy valaki szerint hülyeség ezen rágódni, de ahogy már mások is írták, zavaró az, ha ilyen alapvető dolgokban sem képesek hűek maradni az eredetihez.

    A mozgás már más tészta. Talán tényleg furán venné ki magát, ha retrósan mozogna. Hiszen mostanában teli vannak a filmek mindenre képes robotokkal. Másrészt viszont a darabos mozgás is hihető lenne, ha a jelenlegi technikai színvonalhoz viszonyítunk.

    Amúgy a trailer számomra közepes volt. Ahogy írták előttem jó páran, ebből még bármi lehet. Ugyan akkor esély van egy jó akciófilmre, mint egy gagyi klisékupacra. De arra sajnos egyelőre nem látok esélyt, hogy akkora kedvenc legyen mint a régi.

  43. Vinnyogó kislányok. “Nem olyan mint az eredeti, nye nye nye nye”. Van egy marha egyszerű megoldás. Előkotorod a DVD-t és újra nézed. Be is baszna, ha még egyszer leforgatnák ugyan azt a filmet. Ha már bele kezdenek, akkor értelmezzék újra az alapművet. Láthatóan más milyen lesz. Én is láttam a Verhoven félét és tetszett. De ez is érdekel. Addig pedig ne kezdjük már temetni, amíg nem láttuk a kész filmet. Láttunk már jó filmhez ócska előzetest és fordítva is sajnos.

  44. Play : pontosan az lesz, megnézem az eredetit!
    Robocop nagy kedvenc volt anno, és ez nem az, a trailer alapján ez nekem már egyértelmű

  45. Véleményt alkotni egy filmről, vagy egy előzetesről mindenkinek szíve joga. Mást degradáló jelzőkkel illetni a véleménye miatt, szimplán trollkodás.

    Van egy marha egyszerű megoldás. Ne foglalkozz azokkal a kommentekkel, amik nem a te véleményedet tükrözik…

  46. Play: jól oda mondtál ezzel a kislányos szöveggel, kár hogy ilyen tuti jó beszóláshoz semmi velő nem társult. Gondolod nem kotorja elő a dvd-t aki Robokopózni akar? Dehogynem. Miért készül akkor remake? Ha készül akkor miért nem tudja legalább annak kultuszát és szellemiségét tovább vinni? Ha már sz#rnak az eredetire, miért húznak abból így is szitukat, szövegeket stb.
    Nem mindenki csaj aki panaszkodik és nem mindenki rinyál, aki már hozzá szokott a minőséghez. Ez így megint a B kateges filmek tökéletes példája: legyünk félt#kösek és hagyjuk az eredetit, de azért mivel fantáziátlan pancserek vagyunk nyúljunk belőle. Amikor meg nem történik semmi szórjuk meg béna családi drámázással, ezt a ziccert úgy is kihagyták az eredetiben, vajon miért?

    Nos tehát, te egy ilyen, igencsak impotensnek tűnő valamit próbálsz meg védeni és ezért még el is tolsz másoknak egy ilyen gyönge szöveget.

  47. Peterlarge: clegane-ra ment az a hozzászólás, elnézést hogy nem jeleztem, így tényleg félreérthető. Veled egyetértek, mondjuk szerintem azért akad kiberpunk rendesen a RoboCop-ba, de én is bizonytalanul írtam le ezt.:)

  48. épp falom a the killing-et, úgyhogy amint felismertem a főszereplőben Holdert, megvettek maguknak. a régieket gyerekkoromban láttam utoljára, azóta nem vett rá a lélek, hogy újranézzem, így nem zavar semmisem.

  49. trailer gyenge

    azt meg előre is megelőlegezem, hogy az erdetihez nem fog felérni 2 dolog miatt: zene + nyers képi világ

  50. műanyag hangulattalan fos lett a trailer,mondjuk nekem ez robocop dolog mindig vicces volt….
    Ha hasonló lenne ,mint dredd (fasza film volt,de az asszem nem volt korhatáros) akkor örülnék.

  51. Play:
    Nem azt várja el az ember, hogy ugyanazt újraforgassák, ez megint szélsőséges hozzáállás. Arról van szó, hogy ha valamit feldolgoznak, akkor annak a szellemiségéből maradjon meg valami, mert ha csak az alaptematikáját használja fel (robot/ember harcol a gonoszokkal), akkor egyáltalán minek használja az eredeti mű címét? A már említett erőszak, társadalmi különbségek, lealjasodott bűnözők stb. mind az eredeti alaphangulatához tartoznak és mivel a trailer szerint ezek mind hiányoznak az remake-ből, sokakban felmerül a aggály, hogy ez is csak egy klasszikus cím megfejése (mint pl. a Total Recall).

  52. Úgy látom a többség temeti a filmet 2 perc alapján. Vannak ugyan olyan trailerek, ahol ez jogos, de valahogy ennél nem érzem annak. Azt, hogy milyen filozófiai kérdéseket fog ez feszegetni, milyen társadalomkritikát fog prezentálni, szerintem nem lehet ebből a trailerből leszűrni. Én sem rajongok alapvetően a remake-ekért, de megfigyeltem, hogy mostanában ez már divat lett, hogy remake = instant fikázás. :) Tények, amik azért adnak okot némi reménykedésre:
    -az írók 6-an vannak, köztük az a két személy, aki írta az eredeti Robotzsarut is, és gyakorlatilag egész életükben a karakterrel foglalkoztak az életművük alapján
    -a többi író neve ilyen filmekhez köthető, mint a Kárhozat útja, Gran Torino, az új Pókember
    -a rendező előző filmjei imdb alapján elég jók lehetnek, más magyar fórumon is csak dicsérték, hátha nem ez lesz az első baklövése
    Nekem 1:36-tól, amikor a pörgés és zene beindul, bejött a trailer. Nem mondom, hogy jó film lesz, de leírni sem tudom ez alapján.

  53. Sokan úgy irnak a régi Robocop filmekről, mintha azok annyira jók lettek volna. Az első ütött abban az időben és megteremtett egy kultikus karaktert. De láttátok ti a 2. 3. 4. részt? Na hát azok gagyik voltak már akkor is.

  54. Lesznek benne brilliáns tv reklám betétek mint az eredetiben? Azt igazán megmenthetnék, akkor talán még érne is valamit.

  55. A régiben pont a szögletes mozgás volt ultragagyi. Úgy mozgott mint egy rozsdás talicska, de közben meg mértani pontossággal célzott stb… Ettől függetlenül kultikus volt és a hangulata szenzációs. Ez a trailer eddig meg egy hatalmas nagy rakás fos. Egy pillanatig nem éreztem közben, hogy bármi létjogosultsága lenne ennek a filmnek, bár ettől majd a film még lehet jó.

  56. Szerintem semmi gond nem volt ezzel, az első képek után picit féltem, de ez a trailer azt mutatja hogy jó irányban tapogatóznak. Szóval ez még jó is lehet.

  57. nekem az igazán mocskos és sötét világ fog hiányozni, amit csak a régi filmekben tudtak megvalósítani.
    pl hegylakó, terminator, Robocop, Johnny memonic stb :)
    ebben a trailerben is látszik hogy minden olyan mintha műteremben forgatták volna. túl letisztult és szép a képi világ..

  58. Oda is van írva, hogy még dolgoznak rajta, de már megy a rinya. Félre értés ne essék, mindenkinek van véleménye, de kicsit korai nem? Mint a Ben Affleck – Batman szerepnél. Várjuk ki a végét. Egyébként ismerem a régi RoboCop-ot is, nemrég néztem újra, jó lesz ez, nekem bejött.

  59. Robocop első két rész full minőség. A harmadik résztől indult meg a hanyatlás, de még abban is Pete Weller volt. Addig tartott a minőség. A többi ming hányadék zs-kategoriás volt. Hatalmas különbség van a többi rész, meg az első 3 közt minőségben. Első kettő még a mai napig bőven nézhető. Látszanak már nagyon a trükkök, de bőven elmegy. Olympus has fallenben a repülős bomábázó rész sokkal kínosabb volt trükkfelvételként ma 2013 ban, egy olyannal előállni. Terminator/robotzsaru filmek bőven állják az idő vasfogát. Attól hogy lassú volt a mozgása mert vagy 200 kiló lehetett a fémszerkezete, még bőven célozhatott pontosan, az nem azon múlott, hanem az amcsi gyártmány célzóberendezésén a sisakjában. Az egy végén azért is nem tudott annyira jól kalibrálni, mert szétbaszták a sisakját a végén.
    Nekem Robocain a kedvencem az egész szériában, sokkal bengább ellenfél volt mint Ed-209 es. Azért olyan jeleneteket nem nagyon mutogattak sok filmben mint amikor a drogbárónak szétszedik a műtőasztalon a fejét, és a koponyáját belülről mutogatják.
    Ezek feledhetetlen jelenetek, ilyenek hiányoznak a mai mozitöltelékekből, semmi sokkoló, semmi ledöbbentő, csak ez az ovodás gagyi, mint ez a remake.

  60. Peter Weller már a harmadik részben sem volt benne. Én is azt hittem visszahozzák a régi részek mocskos világát, de hát ez van. Lehet hogy attól még jó film lesz, mondjuk így elsőre egy trailer alapján nekem semlegesnek tűnik.

  61. TeflonCop! Se íze, se bűze, steril, fröccsöntött fostalicska így első ránézésre.

    Meg ugye itt van a “Verhoeven-törvény” amit mos találtam ki, így szól:
    “Verhoeven filmet nem rímékelünk, nem szíkvelezünk, nem ríbútulunk. Punktum!”
    Példák:
    Elemi Ösztön 2
    Starship Troopers 2-3
    Total Recall (2012)

    Itt egyedül a rendező személye adhat okot némi bizakodásra(Tropa de elite 1-2).

  62. Meglátjuk mit hoznak ki belőle, a fekete szín nekem jobban tetszik, a darabos mozgás meg elég hülyén nézne ki a filmvásznon.

  63. Azért milyen érdekes,hogy mindenki retro feelinget vár ezektől a filmektől. (én is) Úgy látszik ennyire hányunk már ettől a tiszta, telitsztult, full hd, pg13-ba erőszakolt családbarát filmektől.

    Lehet itt okoskodni,hogy miért jó ez a hollywood vagy miért rossz. De egy biztos, és itt nem csak a magam nevében beszélek: a régebbi filmek olyan hangulatot árasztanak, amit a maiak ha megszakadnak se tudnának. Na és a régi klasszikusok nem kimondottan azért voltak jobbak mert akkor még azt sem tudták,hogy mi a hd vagy mert mertek egy kicsit brutálisabbak lenni. Egyszerűen azoknak a filmeknek volt lelke. Azoknak a rendezőknek, íróknak, színészeknek és egyéb stábtagoknak még el lehetett hinni,hogy őket jobban érdekli az,hogy mi nézők igényesen szórakozhassunk, mintsem az,hogy mennyi lesz a bevitel. Nagy közhely tudom de hollywood=pénz. Lelket már nem érdemes keresni benne.

  64. Egy apróság szúrja a szememet, miért nem visel legalább egy kesztyűt a bal kezén? Baromira zavarná, ha akció közben szálka menne az ujjába. :-)
    Vagy ez valami szimbólikus jelzés akarna lenni, hogy fele részben még ember?
    Ha nyomokban tartalmazza az alapmű hangulatát, akkor tetszeni fog.
    Hajnalban megnéztem az eredetit, és ugyanúgy elégedetten hümmögtem, pedig a Robotzsarú is a harmincas filmjeim közé tartozik, vagyis legalább ennyiszer láttam. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.