Gess Huuz Bak

Jim Carrey posztolta az alábbi képet, na vajon mit harangozhat be vele: Dumb and Dumber To! Nem most törték le a fogát, vagy anno az első résznél, hanem még gyerekként történt, de a szerepért levette róla pótlást.

20 hozzászólás a “Gess Huuz Bak” bejegyzéshez

 1. A világ legszánalmasabb filmje volt anno, a vak kisgyerekes “poén” egyenesen aljas. Mindig is meg voltam győződve róla, hogy csak idiótáknak tetszhet ez a szemét, és a sikere remekül mutatja, merre tart a világ.

 2. Akkor én felvállalom, hogy idióta vagyok. Most, hogy felemlegetted a vak kisgyereket, felröhögtem :D

 3. Barker nem lehetséges, hogy nem a világgal vannak problémák hanem veled?

  az életet pont úgy lehet elviselni, ha van humorérzéked

 4. joci, akkor az én ismerőseim között rengeteg hazug ember van.
  dzsoki, remekül viselem az életet, köszi szépen, és humorérzékem van. De attól még nem kedvelem a sz@rt.

 5. igen tényleg ez a humor, és a szar nagyon is jó ! főleg mikor teletolja a budit, főleg ha ezt leadja a CNN, és még ha a fingot is begyújtják :))))))

 6. a papagájos jelenet pedig egy klasszikus, már a Monty Pythonnak is volt egy ilyen jelenete, sőt lehet, hogy ők írták…

 7. Barker, nagyon vigyázz, nehogy megnézd például a másnaposok trilógiát, vagy ha mégis akkor morzsolj el magadban 20 miatyánkot. Ámen ;)

 8. Ugyan már, hova kell itt szarozni. A nagyon egyszerű valóság az, hogy mindenkinek más a stílusa és véleménye, semmi gond nincs azzal ha valakinek nem jött be a Dumb és Dumber de ettől még nem lesz szar, és náci sem lesz abból aki kineveti a vak kisgyereket.. ez van, akit nem érdekel a film (meglepő módon) majd nem megy el megnézni.

 9. Pontosan, ahogy Saint mondja. Barker, azért, mert szerinted “szar”, attól a film véleményem szerint is az egyik legjobb vígjáték. Nem froclizásból, de kíváncsi lennék, te milyen humoros filmen nevetsz? :)

 10. Barker, egysíkú lehet az életed.* Van undorító, fantáziátlan és céltalan gusztustalankodás (nekem pl. az összes Másnaposok szutyok az), de én is úgy érzem, hogy a DandD még pont a megfelelő arányokkal dolgozik.

  *Ha erre bármit reflektálsz, éppen azt igazolod, hogy poontosan úgy van. :-)

 11. En csak attol teszem le a hajam, hogy a magyarok kepesek voltak “Dumb ÉS Dumber”-nek hivni a filmet. Ez annyi szinten rossz, hogy el sem kezdem felsorolni.

 12. Bélabá: Miért? Mit kellett volna kitalálniuk? Ez a nevük a filmben, nem szimplán a lágy agyukra vonatkozik. Lett volna a film címe Ostoba és még Ostobább? Vagy hogy gondolod?

 13. ja, ha kap egy magyar címet, akkor meg azon megy a sírás, hogy jaj de hülye magyar nevet kapott

  egyes emberek fejében tényleg 22-es csapdája van

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.