15 hozzászólás a “Lemaradt valaki?” bejegyzéshez

  1. A regény szerintem nagyszerű, de az eddig látott anyagok finoman szólva nem túl biztatóak. Ez a plakát is, ehh.

  2. Ez még gyengébb lett, mint az előzetesek. Továbbra is tartom, hogy ebből még akár egy remek film is lehet, hiszen egy klasszikus művet dolgoz fel. Viszont aki nem ismeri az eredetit(például én sem), azt nem biztos hogy ilyen reklámkampánnyal betudják csalogatni a mozikba. Baromira tini filmes hangulatot árasztanak magukból a képek és az előzetesek. Ráadásul ennél a poszternél még a koncepció is ZS kategóriás.

  3. ez a film is ott fog elvérezni, ahol az Éhezők viadala: a könyvhöz képest pont a lényeg marad majd ki. Az utóbbiban egyrészint a belső vívódások, és az ami valamennyire azonos a két sztoriban, az életben maradást szolgáló “helyezkedés” (bocs, nem ugrik be jobb szó erre), azaz, hogy mi dönti el, éppen ki vagy kik azok, akik barátok, vagy ellenségek lesznek.

  4. Legalább lesznek kafa űrcsaták. Nem is tudom moziban mior volt utoljára olyan scifi amiben űrháború volt.

  5. magamból és a kommentekből kiidulva, ez csak azt fogja érdekelni aki olvasta a könyvet. Hatalmas buktát szimatolok. Örülni nem tudok, már Ford miatt sem.

  6. numb: szerencséjük, hogy az egyik legnépszerűbb sci-fi könyv :)

    Én nagyon várom, még ha sz*r is lesz. Régóta akartam látni képen. Pörögtem-forogtam mikor kiderült, hogy lesz film belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.