Ant-Man fél évvel előbb

Eredetileg 2015 novemberét tűzte ki a Marvel a filmnek, de most bejelentették, hogy 2015 júliusában küldik moziba az Edgar Wright által rendezett mozit. Vajon milyen őszi nagy film elől menekülnek, csak nem JJ Abrams ijesztette el őket? December helyett novemberben megy moziba a Star Wars?

Így elég durva lesz a nyár szuperhős film ügyileg, hiszen Avengers 2 – Man of Steel 2 és Ant-Man is akkor ropja.

Amúgy még azt is lehetne a dátumból tippelni, hogy Avengersben felvezetik a figurát, de ezt csak nagyon halványan.

human
írta
2013. 09. 10. 04:27
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Ant-Man fél évvel előbb” bejegyzéshez

  1. Utána kell nézzek, ki ez az antman, mert kb akkor hallottam róla először, amikor írtátok, hogy lesz film.

  2. Röviden: Egy tudós fickó aki felfedezi a módját, hogy lekicsinyítse magát hangyaméretűre, és ha már ez van akkor épített magának egy sisakot amivel tudja irányítani a hangyákat. Később már óriási méretekre is fel tudja magát növeszteni(és felveszi a találó nevet: Giant-man). Ultronnal közös eredete több féleképpen létezik. Van változat ami szerint megépítette, majd miután kiderült, hogy a robot gonosz és le akarta állítani, Ultron kitörölte az emlékezetéből az egészet, az építést meg mindent, de csak évekkel később bukkan fel megint humanoid robotként(eredetileg egy rögzített kazánra hasonlított), a másik variáció szerint megépítette majd Ulti egy váratlan pillanatban rosszra fordult. Ez egy rövid zanzásított változat, de szerintem a lényeg benne van. :)

  3. Nem hittem, hogy tényleg megcsinálják, ennél gagyibb szuperhőst nem is találhattak volna. A comic conon bemutatott kis teszt film is borzalmas volt. Szerintem előre borítékolható a bukás.

  4. lehet, hogy most néhány fan-t megsértek, ami nem áll szándékomban, de ez tényleg röhejesen hangzik. hangyaember, meg a hangyák irányítója. ne b… XD
    biztos volt egy-két cool húzása a képregényekben, de így laikusként erre a filmre nem váltanék jegyet.

  5. Én is hasonlóan érzek. Reméltem, hogy a nevében az ant nem a hangyára vonatkozik, de ezek szerint igen…

  6. Ha nem a hangyás részt erőltetik akkor egész jól elsülhet a dolog viszont a Hangyaember szerintem nem sok ember fantáziáját mozgatja meg. Szóval kemény marketing kellesz.

  7. Amikben láttam Avengers mesékben ott mindig felnagyítatta magát 10 emeletes ház nagyságúvá és zúzta a népet mint állat. Szóval ebből a karakterből is jól ki lehet hozni a dolgot, meg persze ott van mint tudós is, tuti bűvölni fog egy-két dolgot. Bár engem személy szerint kicsit idegesít, hogy a fél csapat zseni tudósból áll, de mindegy.

  8. Ant-man meghatározó tagja a bosszúállóknak, nem értem, miért fogadná el nehezebben a közönség mint pl. egy Captain Americát, vagy tulajdonképpen bármelyik superherot.

  9. Megint ez a csípőből való elutasítás. Lehet amúgy egy tök jó karakter, én még minimum egy előzetest megvárok. Edgar Wrightban én még nem csalódtam soha, szóval bizakodó vagyok.

  10. nekem tetszett az a teszt video.. és annak a látványára nem költöttek milliókat szóval én bizakodó vagyok. És egyetértek hugostiglitz véleményével semmivel sem gázabb a Hangya mint mondjuk Amerika Kapitány.

  11. Én sem lepődnék meg azon, ha a felsoroltak közül pont Ant-man lenne a legszórakoztatóbb. Edgar Wright képes egyedi ízt hozni a filmjeibe, sajna ez nem mindig jelent kasszasikert, de hát ez nem az ő hibája. Tényleg küldhetnék James Cameron-t és csapatát, hogy felhozzák végre a színvonalat a tenger s#ggéből.

  12. Én mondjuk előbb raktam volna moziba, mint a Bosszúállók második részét! Majd a végén úgyis jönne egy kisfilm, ahol éppenséggel célozgatnának pár képkockával Ultronra!
    Mondjuk úgy, hogy a háttérben látszódhatna a robot kezdetleges váza, s pont Stark-kal beszélgetne egy poénnal fűszerezett részben! S Tony rákérdezne, hogy mit épít, majd Ő lazán válaszolna, hogy áááá még Én se tudom, mi lesz belőle! :D :D

  13. Dáájaaó. Azon a nyáron már csak 4 és fél éveseknek legyártott CGI beszélő álllatos/beszélő repülős filmeket, meg 6 éveseket becélzott képregény adaptációkat lehet látni. A gyerkőcök éve. Én meg maradhatok otthon a horrorr/thriller/mártírhalál-film vágyaimmal.
    Buta egy gagyi nyár lesz, fene ha megeszi.

  14. Én maradtam le vagy a Star Wars tényleg decemberben jön???

    Mert elvileg nem júliusról volt szó? Vagy human elírta.

  15. Igenb nekem is az a fura, hogy elobb Ant-man-nak kene jonnie es utanna az avangers 2-nek Ultron miatt!!! En legalabbis igy csinaltam volna. Kivancsi vagyok minden esetre a fogadtatasra, mert sokan nem ismerik, pedig en imadtam Ant-mant :)

  16. Szerintem Ant-Man bőven belefér a Marveles filmek kereteibe. Ha kicsit megnézzük messzebbről akkor van egy repülő bádogember, egy repkedő kalapácsos ürge, egy csávesz, akiről annyira lejön, hogy Amerika fanatista, hogy még reggelire is hamburgert eszik… SÜLT KRUMPLIVAL! Szóval ja, szerintem Ant man bőven belefér a csoda csapatba, az előzetes videó alapján meg simán jó arc lesz :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.