Homefront-előzetes

Miről van szó? Statham egy szerető apát alakít, aki kisvárosi környezetbe költözik a lányával. A gyerek az iskolában megveri egy rendneck szülő fiát. Így kezdődik a két család között az ellenségeskedés. Aztán kiderülnek dolgok – zsaru, drogíler – mindkét oldalon. Az egyik főszereplőt már említettem, a rosszfiú szerepében pedig James Franco lubickol. Nézhető thriller lesz?

Yahoonál még jó lehet.

human
írta
2013. 09. 12. 21:08
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Homefront-előzetes” bejegyzéshez

 1. Hát nem tudom, szerintem a valóságban a redneck fater ott helyben lőné fejbe a fiát szégyenében. :D Nem hogy háborút kezdene miatta.

 2. Gary Fleder eddig hozta, amit kellett, nem rossz rendező és az, hogy Franco elvállal egy ilyen szerepet, valamit sejtet. Persze még csalódhatunk, de nem néz ki rossznak.

 3. A film egész korrektnek néz ki, pedig nem vagyok nagy Statham fan. James francot meg most nehezen tudom komolyan venni a James Franco roast után, de itt biztos korrekt lesz :) Negatív szerepben még úgysem láttam.

 4. Kifejezetten jónak tűnik. Thriller egy kb. évtizeddel ezelőtti hangulattal és stílussal… ez baromira tetszik. Franco frankó lesz, Statham meg hozza a tipikus formáját, de pont ezért szeretjük. Vagy nem!?! Csak nehogy átverekedje magát Van Damme és Seagal mögé a rangsorba.

 5. Én szeretem Statham filmjeit, még a szarokat is. Ez meg jónak tűnik. Gyorsan szétver/felrúg/agyonlő mindenkit oszt’jóvan :)

 6. Nagyon bejövős, amúgy is bírom Stathamet. Viszont először meglepődtem Winona Ryderen, mert azt kérdeztem magamtól ki az a fiatal csaj aki hasonlít rá? :D Aztán tényleg ő, úgyhogy jól tartja magát. :P

 7. ez az 5 éves gyerekek összevesznek kicsit vicces, viszont a film többi része nagyon adja…

  Stathamnek rohadt sok mozija van, de azért nagyot sose csalódtam egyikben sem

  és James Francoval összerakni?? rohadt jó ötlet, legalábbis Franco elég morcos fejet vág, és elhiszem, hogy pszichopata is tud lenni

  jöhet !

 8. Ez után a trailer nem tudom, miért lenne még érdemes megnézni a filmet. Csak a végső nagy odavágást nem láttuk, amivel kiszabadítja a lányát, amúgy minden lényegeset. Még csak az sem biztos, hogy több akció lesz benne annál, mint amit itt mutattak, akkor pedig végképp felejtős. Franco várható alakítását leszámítva rettentő átlagosnak tűnik.

 9. Mikor unják már meg Stathamet a tucatszar akció filmjeivel? mindegyikben volt katona vagy zsaru, aztán jól verekszik, szigoruan néz és lő… könyökünkön jön ki, komolyan.

 10. Statham akart lenni az új Bruce Willis, aztán nem jött össze neki. (Hozáteszem, az öreg sem tudja hozni a régi formáját. A sármja is úgy tűnt el, mint Riddick a sötétben.) Simán B-kategória a pali, semmit nem tud hozni, amitől érdekes maradna. Összesen a Revolver az amit fel tud mutatni, de vak tyúk is talál szemet… Nem bírom a palit, na. :D

 11. jó lesz ez.
  Franco Állat lesz, Statham hozza a jól megszokottat, szóval egy kellemes kis mozi lesz ez.

 12. jó ez a statham, legalább ő hozza ezt a régi akciófilmes szintet, bruce willis is ugyanúgy nézett az összes filmjében

 13. Manapság Statham “áll egyedül a barikádokon”. Ő az egyetlen igazi akcióhős, aki a nyolcvanas évek akció mozijait megidézi. Sajna rossz korba született, most Seggig Totem (channing tatum) a “menő”.
  20-30 évvel ezelőtt nagyobb sztár lett volna és jobb filmeket is kapott volna, de azért vannak neki jó filmjei. Ez is annak néz ki és Kolibri kód is jó volt.
  Az meg ritka nagy baromság, hogy a “nem-tud-színészkedni” kártyát húzzák elő nála egyesek. Egy akcióhősnek nem is nagyon kell, csak karizmája és kar-izomja legyen.

 14. Hát azért egy Blöff, Ravasz az agy, Revolver, Banki meló, Az olasz meló miatt talán nem kell szégyenkeznie Stathamnak. Én ráadásul amondó vagyok, hogy az akció filmjei sem B kategóriások, hanem igenis szórakoztatóak, pl. a jobbak: Crank, Mobil, Halálfutam, Szállító 1. része, de a többi is egyszer simán nézhető szeirntem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.