My move?

Egyelőre annyi lenne, hogy a trailer alapján nem érdekel.

robocop poszter

human
írta
2013. 09. 13. 02:55
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “My move?” bejegyzéshez

 1. Hat engem meg igen, de tenyleg nem tudom miert. Mindig ketkedve alltam a robocop-jelenseg elott… Korabban nem fogott meg, pedig lattam az osszes reszt plusz kepregenyeket is. Nem jott at, valami amerikai szintu lelkizesen, meg kisse atszabott darth vader / golem klisen kivul nem lattam benne semmit. Azt hiszem, ujra megnezem az eredetit, mert az ujhoz szinte kizarolag a latvany es a foszereplo (killing-parti vagyok erosen) miatt pozitiv a hozzaallasom, ez pedig nem jarja.

 2. Szerintem feketén nem néz ki rosszul, viszont a trailer tényleg rossz volt, kezdve ott, hogyan hal meg. Gondolom azért változtatták volna meg, mert nem fér be a PG13-ba. Nem lesz nagy szám.

 3. Engem 2 dolog idegesít nagyon:
  – a sisakját folyton leszedi, és baromira nem úgy néz ki mint Murphy ahol egy gépre rávartak egy emberi arcot, hanem mint IronMan
  – Az a ****-ott kezet ami nem sebesült meg, mi a francért nem kell páncél alá dugni?

 4. Najó, akkor legyen picsogás a poszterről is. A képen látható robot nem robot, hanem egy furcsa ruhába bújt ember. Emiatt – bár jól néz ki – inkább egy GI Joe szereplő, mint robotzsaru.

 5. Play : ja csak a poszter egy filmet reklámoz ugye…

  ez tényleg jól néz ki, vagány, és akkor mi van ? majdnem az összes filmnek jó a posztere, vagy legalábbis tűrhető, de attól sajnos még a mozgó változat nem lesz az

  a moziban nem ezt a posztert fogják vetíteni , hanem a régi robotzsaru vértelen, elbuzisított, családbarát változatát

 6. Amúgy a robot Zsaru mióta képes akrobatikus mutatványokra? arra tényleg ott az iron man… jó volna 1 horror/Thriller reboot..
  Ez igy tényleg elég gyász :(

 7. A robotzsaru eleg beteg volt mert latszott hogy kb meghagytak az agyat es tobbi gep,es ez latszott is mikor bamman nezett,hogy most kb: “most mi a fasz velem elek vagy meghaltam”
  Itt meg kapasbol muanyagruha apuka gyerekkel meg el se temetik csak korhaz,meg se hal.

  Ez pg-6 lesz nem 13 !A disney logo hol marad?

 8. “és baromira nem úgy néz ki mint Murphy ahol egy gépre rávartak egy emberi arcot, hanem mint IronMan”

  Na ezzel leírtad a lényeget. Hiszen most Iron Man a csúcs, egyértelmű,hogy azt akarják másolni. Ez a menő na…

 9. Az a baj, hogy a pocsék körítést leszámítva, sosem fogom tudni komolyan venni a csávót, még ebben a szerepben sem.

  Várni fogom mikor nyög be egy ilyet: yo linden you’re my ride! :D

 10. nem tudom, de engem valamiért izgat a film.
  Anno láttam az összeset, Murphy karaktere megfogott, de ez sem néz ki rosszul. Kicsit optikai tuningolták, kicsit modernizálták, kicsit emberszerűbbé, droidosabbá formálták. Mint Dreddet.
  Nem kell nyavalyogni, meg kell majd nézni és véleményt alkotni MAJD AKKOR.

  Nálam egyenlőre ez várós.
  Bár ha a Totál Rikóól ribút-ra gondolok, és ez is valami hasonló szar lesz, akkor nagyon, NAGYON csalódott leszek.

 11. Régi Robival az volt a gond, hogy nagyon sérülékeny volt, lassú reáksün idővel és így hülyére sz0patta bármilyen hajléktalan gangsta. Agyonvissza sokkolták elektromos árammal, az volt a nagy gyengéje. Jó minden epic hírónak megvan a maga kriptonitja, de akkor is… Túl suta volt. Nekem egy olyan Robocop kéne, aki ahol felbukkan, onnét mindenki futna szerte széjjel, kő kövön nem maradna, és nem csak azzal a combfixes megymagköpködővel bohóckodna, hanem kő kemény robokungfuval csavarna szét dolgokat. Egy olyan Robo kéne, ami simán felvenné a harcot egy T-100 -assal, vagy egy Iron-man Suit-tal. Nem tudom ez a Robi milyen Robi lesz, de a régi nem volt egy ultimate fighting machine az is biztos.

 12. zombiebie : de robotzsaruban pont az ember volt a lényeg, hogy tud jó döntéseket hozni, és védelmezi az ártatlanokat

  így is simán átütött bármilyen falat, és végül még Káint is lenyomja pusztakézzel

  tulajdonképpen pont olyan volt, amilyennek leírtad

  csak nyilván ezt akkoriban még stílussal valósították meg, ma meg ismét divatba jött a ninja 30 métert ugrik a fára és előre hátra repül szintű verekedés

 13. Robocop sosem tartozott a kedvenceim közé, de nekem ez az új kiborg-stílus jobban tetszik, mint a teljes géptest emberi aggyal.
  Eleve realisztikusabb, hogy nem az egész teste gép, hanem kipótolták egy ilyen “exoskeleton-nal”, ilyesmi a jövőben akár meg is valósulhat egyszer (bár orvosi célra nyilván nem ez lesz a design :D )
  Rosszabb nem lesz, mint a régiek voltak, történeten, a forgatókönyvön múlik…
  Viszont meghagyhatták volna a krómszínt, az tény

 14. nekem bejön ez a fekete style.. nem is lenne jó ha minden ugyanolyan lenne mint a régibe abba mi a pláne hogy megcsinálják még1x ugyanazt?? SEMMI.. kell egy kis vérfrissítés dizájn téren.. Az viszont nekem se tetszik hogy gyerekfilmet csinálnak belőle és tuti hogy nem sok brutalitás lesz benne ha lesz is az meg puding lesz. Dredd stílusút hozna azzal már elégedett lennék persze az se volt valami nagyon brutal de az már elment főleg a mai filmeknél :)

 15. tök mindegy, hogy szürke vagy fekete ha nincs benne piros, azaz kibaszott sok vér, barátnőm többet menstruál mint amennyi ennek a filmnek a bemutatójában volt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.