Eredettörténeteket kapunk a Star Wars filmek között

A Disneytől kaptunk megerősítést, hogy a 2 évente érkező Star Wars EP-k közötti filmekben, amikről ugye már tudtunk, leginkább eredettörténetek kapunk majd, ami megerősíti az eddig pletykákat, miszerint: Yoda fiatalkorában, Han Solo és Boba Fett, ilyesmi.

human
írta
2013. 09. 14. 03:04
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Eredettörténeteket kapunk a Star Wars filmek között” bejegyzéshez

 1. Boba Fett sztoriját már ismerjük, bár nem lehe tkizárni, hogy pubertás éveiben összemelegedett Jabbával. Han Solo gondolom Indiana Jones ük-ük-ükunokája (az öreg seregnyi értéket hagyott rá, de jött ez a Lando nevű faszi és egy pakli kártyával felszerelkezve vitte a cuccokat, mint a cunami), Yoda pedig alkesz násznagy lehetett korábban, aki egy Emmerich-féle világvége után megtért és beállt Jedi-szerzetesnek. Ennyi, mehetünk tovább.

 2. R2-D2: Rise of the machine
  A párbeszédek megírásával sem kellene sokat kínlódni. A főellenség egy intelligens birodalmi kávéfőző lenne, a jobbkeze a még gonosz, robotmészáros C3PO, akit az öntudatra ébredt Artu megtérít. Természetesen trilógia lenne. A második részben be lenne vezetve Robokacsa is. A harmadik rész végén egy takony kölök, valami Anakin törölné a memóriájukat, így a két hős robotból söralátét illetve komornyik droid lesz. Goyer írja a szkriptet, Uwe Boll rendezi.

 3. Fernando: Az ki van csukva, mert Jabba kiskorában csiga volt. Csak megnőtt.

  torjack: A címe meg lehetne Terminator 3,14.

 4. Leia hercegnő – mint Paris Hilton – kokózik, házi szexvideót csinál, lenyírja a haját, birodalmi jelképet tetováltat a szeméremtájékra – csak úgy poénból -, és részegen, meztelenül a háztetőről énekli majd, hogy “Unom a politikáááááát…”

  Han “Gumikacsa” Solo birodalmi rendőrblokádot zúz le, mert köcsögök voltak vele, és onnantól nem lesz visszaút.

  Csubakka bőr-, és szőrápoló termékekkel házal majd – kevés sikerrel.

  Landóról kiderül, hogy valójában eminens stréber volt, aki csak néha másolt padtársáról.

  R2D2 népszerű rádiós DJ, delfines poénokkal és imitációkkal szórakoztatja a galaxist.

  Jabba, az ebihal vs. az óriás amőbák – varangyholokauszt két részben.

  Ackbar admirális akváriumberendező és profi flipperjátékos.

  És persze a kölyök Luke Skywalker hangyákat gyújt fel nagyítóval.

 5. Han Solo namkívánt zabigyerek, így az intézetből hű csatlósával, Chebwaccával megszökött, majd 5 éves korukban belevágtak az LSD és a Kati nevű drogok terjesztésébe a galaxis peremén lévő bolygókon. Ám a gonosz nagyúr, Zacher Darth Gábor és az alulfizetett orvosokból toborzott serege lecsapott rájuk, így kerültek egykori intézeti társuk, az anorexiás Jabba bandájába.

  Bobba Fett, egykori Jackson 5 tag, belevetette magát az éjszakai életbe, majd egy abszintos éjszaka után a G Unit nevű bérgyilkos csoport tagjaként ébrett. Második rész címe: A félédes rozsdás vasszeg.

  Yoda pedig, mint a Grincs testvére járja a galaxis és jehova tanújaként téríti meg az elveszett lelkeket.

 6. Yoda fiatakorában a legnagyobb bukó. Sehol soha nem említik még csak a faját sem nem véletlenül, hagyták hogy a fantáziánkal töltsünk ki néhány hézagot erre meg most megnézhetjük ahogy fiatalon baszik meg szív… epic fail :(

 7. Yoda engem is kicsit idegesít, de na…Boba Fett-re nagyon kíváncsi vagyok, nagyon fasza egy karakter, még ha nem is szerepelt sokat, de az nekem mély benyomást tett (stílusa,ruházata,fegyverzete, stb. -> cool) Han Solo-é meg nem nehéz elképzelni, csak jófiúsan játssza majd a csempészést, közbe meg üldözik, kalandozik, csajozik stb. gondolom én.

 8. Látom senkinek nem volt elég vér a pucájában megmutatni ezeknek a stúdió fejeseknek Patton Oswalt zseniális bitjét, amiben kifejti, hogy igazából senki nem kíváncsi az eredettörténetekre. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.