You can’t see California without Marlon Brando’s eyes

Miközben a jövő héten debütál a Mortal Kombat Legacy második évada Kevin Tancharoen arról beszél, hogy mozi formájában rebootolná az egész Mortal mókát. Konkrétan: már van forgatókönyvük de a budget és annak függvényében még pár dolog nem tiszta.

Bár Wan dobbantott, de a stúdió természetesen akar Insidious: Chapter 3-t is, hiszen a második épp horror-bankot robbantott a hétvégén.

Luc Besson ideges, hogy manapság mennyivel könnyebb bluescreen cgi filmeket csinálni, míg ő hihetetlen sokat szenvedett az 5. elemmel anno, így szívesen csinálna még sci-fit, talán pont az 5. elem univerzumában játszódót.

A kör bezárul: Lucas Black, a Fast and Furious: Tokyo Drift főszereplője szerepelni fog a széria 7. részében és az utána következő folytatásokban. Közben úgy néz ki, hoyg Kurt Russell mégsem fog szerepelni, viszont Djimon Hounsou beáll a rosszak oldalára.

13 hozzászólás a “You can’t see California without Marlon Brando’s eyes” bejegyzéshez

 1. Luc Besonnak megérte szenvedni, hisz az egyik legjobb scifit csinálta ! úgy néz ki a szenvedés és a befektetett munka egyenes arányban áll a minőséggel… talán ezért csináltak régen kávéfőzőkből és porszívókból jobb űrfilmeket…

 2. megnéztem az Insidious 2 imdb-n lévő trailerét, és az első résszel ellentétben itt egy deka feszkót nem érzékeltem, de még csak jumpscare jelenet sem votl benne. érdekes, hogy nyereséges, de nem hiszem hogy megismétli az slső rész sikerét. persze nem anyagilag értem.

 3. Lassan mintha kezdene a F&F széria átmenni Expandables-be :)

  Amúgy a Slipknot hogy került a post címébe?

 4. Na pár poszttal lejjebb ezen morfondíroztam hogy vajon visszahozzák e Blacket. Helyes. Úgyis üresedés volt a csapatban.

 5. Luc Besson oké, hogy ideges. De akkor még nem volt elérhető ez a fajta a “semmiből is új és műanyag világokat teremtünk” technika. Szeritnem inkább örüljön, hogy szinte minden kézzelfogható lett, mert ez látszik a filmen, ami egyébként mai szemmel is remek.

 6. Azért James Wan szerintem több figyelmet érdemelne, mind szakmailag, mind mainstream szempontból. Félelmetes, hogy ebben a pénzhajhász halivúdban, milyen kis költségvetésből, mekkora bevételeket produkálnak a filmjei.

 7. James Wan Démonok között ( The Conjuring )c. filmjét feltétlen nézzétek meg !!! moziban is most megy, szerintem az év legjobb horrorja !!! brutál para :)))))

  furcsa, de nekem az Insidious nem tetszett, pont a minimál költségvetés miatt

 8. A Mortal Kombatot még jó, hogy rebootolják, nem pedig a latexszruhás, zs kategóriás második mozifilmtől folytatják…ugyanakkor a meglepően színvonalas Legacy websorozat után csinálni egy mozit, kicsit érdekes lesz. A Legacy ugyanis nagyjából végigment a főbb szereplők eredetsztoriján, a második széria pedig már maga a torna lesz, ha minden igaz…szóval nem tudom ,mi marad egy rebootra, amit a Legacy nem lőtt le…
  Bár ha csak 2-3 év múlva jön a mozikba, addigra “feledhető” lesz a Legacy…

 9. én nem értem, hogy lehet színvonalasnak nevezni a mortal kombat sorozatot, kb. a barátok közt szintjén volt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.