30 hozzászólás a “Last Days On Mars másodszor” bejegyzéshez

 1. Kár, hogy az előzetes alapján a szereplők fele ahhoz is túl hülye, hogy éljen, nemhogy a NASAnak dolgozva Mars-expedíción vegyen részt.

 2. hű még zsilipen át űrbe kidobás is lesz? nem szívbajosak a készítők! dehát ettől még nyilván nézős.

 3. Nekem inkább Alien-nek tűnik. Beszakad a talaj a tag alatt, lezuhan, a többiek lemennek utána, oszt’ hent. A fények (a neonlámpák és a vörös vészvilágítás) és a hajviselet is tiszta Alien. És az űrhajósok is nyolcan vannak :)(Macska nincs.)

 4. Alien és Event Horizon, csak nem annyira…öö radikális mint az utóbbi. A trailer alapján lesz atmoszférája és az pedig jó. Várós.

 5. jee, soroljátok fel az összes picit is horror/thriller sci-fi-t, szerintem egy csomót még nem írtatok.

 6. az a vicces, hogy aki 25 éves az az Alienre hivatkozik, aki meg 15 az a Prometheusra..

  csak a Prometheusra azért fura hivatkozni, mert az 90 %-ban az Alienben már látott jelenetekből épült fel, ennek ellenére mégsem nevezném alien filmnek, inkább egy gyatra remakenek

 7. Elég bíztatónak látszik, de azért majd megvárom az első reakciókat, nem akarok úgy járni mint a Prometheusnál, hogy rohantam megnézni aztán csalódtam egy nagyot.

 8. Pro nem lett volna rossz, ha nem totál logikátlan és nem egy alien koppincs, és szomorú, hogy míg az alienben a nyers vagány brutalitásra hagyatkoztak, a prometheusban valami álspirituális ufós körítést adtak az egésznek, totál meggyalázva ezzel az egész univerzumot, a szörnyek keletkezését pedig már ezerszer bemutatták, az anyabolygójukat is

  persze ennek a filmnek egyikhez sincs köze, ez csak egy B scifi

 9. mázi, hogy egyre olcsóbb a CGI, a B scifik viszik a zászlót tovább valamennyire. nem mind túl eredeti, de legalább nem egy hatodik folytatást látunk, mindenki próbálja a saját ötleteit hozzáadni a régi sablonokhoz.

  ez jó.

 10. Kötelező nálam is a film. Egyáltalán nem zavar, ha nem az eredetiség szobra, csak legyen belőle egy faszányos scifi/horror.

 11. a B-lécet remélem sikerül megugrani és nem lesz ebből ZS kategória.
  sci-fi rajongóként nem adom fel, inkább nem várom hogy Alien vagy Moon szintű legyen. egy Colony-nál vagy Elysium-nál meg nem nehéz jobbnak lenni.

  off: tudtommal a Prometheus egy prequel akart lenni az alienhez – persze ez nem von le semmit az értéktelenségéből.

 12. Szerintem király lesz. Örüljünk hogy idény ennyi Scifi-vel ajándékozott meg az jóisten :) Persze hogy hasonlít egy csomó filmhez, bevált működő recept, én nem is csodálkozom.
  Ja, mindenképpen KELLL, AZONNNAL !!

 13. Látványvilágra Prometheus, de nekem végig eszembe jutott még valami:
  Doctor WHO (Ki vagy doki) egyébként zseniális angol sorozat 2 része is. Az egyik a Mars vizei, ahol a környezet és a látvány hasonló volt, a másik a A kihalt könyvtár/A halottak erdeje című részek, ahol hasonló űrruhában jöttek valami sötét lények.

 14. “Az egyik a Mars vizei, ahol a környezet és a látvány hasonló volt”

  Ne már, egy szintén a Marson játszódó filmben hasonló volt a környezet? Ezt el sem hiszem! Muhahaha!!!

 15. Ray Donovan + The Killingből a Skinner, mindez egy kis Prometheus utóérzéssel. Tetszik, én biztosan megnézem! :)

 16. Láttátok egyáltalán a Prometheust?
  Mi hasonlít abban erre, mondjátok már meg!
  Abban is van űrhajó, vagy mi? Köze nincs a Prometheushoz.
  Ha már hasonlítani kéne, akkor egyértelműen Alien.

  Amiket meg a Prometheusról összehordtok hülyeségeket, arról meg nem is érdemes beszélni. Látszik, hogy nem is értettétek a filmet. Persze nem jó film így se, de a legtöbben ahogy olvasom nem is értették miről szólt.

 17. Nekem is a Mars vizei c. Doctor Who epizód jutott eszembe, de nem a körülmények miatt!

  Az első marsi kutatócsoport a víz nyomait keresi a marson. Megtalálják de a gond vele az, hogy valamilyen mikroszkópikus organizmus van benne, ami lassan megszállja az összes tagját a legénységnek. A cucc mindenáron a földre akar jutni, meg kell akadályozni! Szép lassan mindenki meghal, kivéve persze a Dokit és a hősies parancsnokot.

  Tippre valami ilyesmi fog történni itt is!

 18. Most az osszes sci-fit fel fogjatok sorolni, ami a Marson jatszodik? Csak mert voros szurot hasznalnak? Meg azokat a filmeket amikben talalnak valamit az urben? Vegtelen a lista , emberek!!!
  Ez csupan egy sablonos sztori, tehat mar sok film feldolgozta a temat. Inkabb varjatok meg h mit hoztak ki belole. Oruljetek, hogy jonnek vissza az inie/low budget sci-fik amiknek a keszitoi puszta lelkesedesbol gyartjak le a filmet(sok esetben). Olyan gyongyszemek szuletnek igy, mint pl a Moon.

 19. Ez a Mars már annyira lejárt lemez.
  Ennyire nincs ötlet?
  A bemutató meg egy az egyben a 8. utas.
  ** ironikus taps **

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.