Fényes jövő

Alig várjuk, mi? Mashup pár sci-fiből.

human
írta
2013. 09. 19. 12:34
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Fényes jövő” bejegyzéshez

  1. Hát ha a sötét jövőt akarta bemutatni (amit a címéből feltételezek) akkor nagyon nagyon rossz montázs. Már csak a benne szereplő filmekből sokkal beszédesebb jeleneteket lehetett volna találni, sőt, nagyon sok tökéletesen semmit mondó, 1-1 karakter felvillan 1-2 másodpercre jelenet. (mondom ezt úgy hogy 1-2 film kivételével mindet láttam a felsoroltakból).

  2. itt mi is lenne a mashup…? ugyanis zenében az azt jelenti, hogy kettő, vagy több szám különböző sávjait egymásra másolod, és így lesz belőlük egy egységes új. pl itt: ha will smith felé rohanna egy alien, és még x ilyen jelenet lenne, akkor azt már lehetne mashup-nak nevezni :) de így ez csak egy szimpla, minden értelmes mondanivalót, vagy logikai fonalat mellőző katyvasz lett

  3. Ez valóban nem nagy durranás. csak simán össze vannak vágva egy zene alá, többet ki lehetett volna hozni belőle.
    Persze elismerem, rengeteg idő ennyi filmrészletet összevágni, de az ilyen videók akkor jók (szerintem) ha a vágások illeszkednek egymáshoz, hab a tortán ha ez még a zene is segíti. Az eredmény egy lelkesítő epikus valami lesz.
    Csináltam más én is hasonlót, próbáltam valami mondanivalót is adni neki. Persze elfogult vagyok , mivel csak én vágtam össze :)

  4. Nem nagyon jön át, hogy mit akart ezzel a készítője sok scifi jelenet egymás után vágásán kívül

  5. úgy látom, pár sci-fi kimaradt az életemből :( Volt már az oldalon valamilyen “Legjobb sci-fi-k” poszt? Össze kellene őket szedni mondjuk 100-ig, hátha másnak is maradt ki valami :)

  6. Az összes hozzászólónak: ti qrvára nem értitek, hogy miről van szó. A mashup készítője nem romantikus vígjátékokból vágott össze tucatjeleneteket, mert azok valóban annyira egy kaptafára mennek, hogy király összhangot lehet elérni, s még csak zene sem kell hozzá. A szerencsétlen vágó éppen attól szenved, amitől minden normál scifi-mozi-rajongó: mostanában kevés a jó tu-fa (tudományos-fantasztikus) film, gyerekek. Ami meg jónak számít, az sem képi- sem tematikai valójában nem fér össze a gender többi szereplőjével. Evvan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.