4 hozzászólás a “Fogadnátok rá?” bejegyzéshez

  1. Az elsőt moziban láttam, de a másodikat szinte biztos, hogy nem ott fogom (hacsak nem dobnak meg promo jeggyel) pedig az elsővel nem volt komolyabb bajom.
    Egynek elment, de egy kicsit túl van lihegve a dolog. Otthon dvd-n egy unalmas vasárnap délutánra jó lesz majd.

  2. Én szerintem meg nem hozza az első szintjét. Én is csak találgatok…attól függetlenül, hogy akik nézték az elsőt tudják, hogy van több része…mégis ismét SZERINTEM nem ismerik annyira ezt USA-n kívül vagy pedig nem olyan jó, hogy sokan meg akarnák ismerni. :) Szóval az első rész 408 millióját sem fogja hozni USA-ban. És összességében sem várok magasabb bevételt.

  3. Hát nem tudom, szerintem a kampány sokkal jobb, mint anno volt (akkor emlékszem nem hozott lázba a dolog, a trailer 2 percére nem szakítottam időt), de most jönnek az ötletes poszterek, a trailerek is remekül vannak megcsinálva; ezekkel mondjuk főként a könyvet olvasóknak kacsintgatnak (az egyik első poszteren van az álló Katniss, mintha egy megkopott poszter lenne a falon, hát az nagyon klassz ötlet volt).
    Ez most nekem moziban nézős lesz, az aréna látványáért (és a trükkjeiért) szerintem simán megéri kiperkálni a mozijegyet, és annak is örülnék, ha a 3. rész is elkészülne, úgy kerek a történet (bár a 3. részt lesz a legnehezebben filmre venni, katniss nyavalygása tölti ki a fél könyvet).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.