Kezében kalapáccsal

Az eredeti Oldboy legendás jelenetére utalnak vele, vajon sikerül hasonló intenzitásúra megcsinálniuk? Kötve hiszem amúgy, hiszen az pont a meglepetés ereje miatt ütött. Na persze az új nézőknek.

human
írta
2013. 09. 23. 08:07
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Kezében kalapáccsal” bejegyzéshez

 1. De furán van oda fotosoppolva a kalapács. Amúgy simán meg tudják csinálni ütősre, de szerintem inkább akciófilmesebb stílusban fogják mutatni. Nem hiszem, hogy egy az egyben lemásolnák az eredetit. Bár a Tetovált lány után azon sem lepődnék meg.

 2. Valahogy nem gyozott meg, az eredetihez kepest tul magabiztos, nem adja vissza azt a zavart elmeallapotot amiben a szereplonek lenni kellene.

  Persze lehet mas lesz es meg az is lehet, hogy nem rossz.

 3. Az eredeti oldboy megnézése nekem egy kisebb fajta kínzással ért fel. Én nem vagyok egy mastermind,de a történet egyszerre kiszámtható, erőltetett és bugyuta. Amúgy az egész film olyan ,mintha direkt szeretne amatőrnek tűnni.
  Azóta se értem mit esznek rajta.
  Ezt a filmet sem várom Brolin ellenére sem.

 4. Josh Brolint eddig nem láttam ilyen őrült szerepben. Kiváncsian várom, bár azért láttatlanban is alul fogja múlni az eredetit. “New is always better” – Barney Stinson. Na ez asszem most sem lesz igazn:D

 5. Hát nem tudom, nekem az eredeti sem jött be túlzottan. Addig érdekes volt, amíg ki nem szabadult a csávó, de az azt követő 10. percben már nagyjából ki is található volt, hogy mi a vége, onnantól meg nem igazán tudott lekötni. Egyedül ez a kalapácsos jelenet maradt meg.

 6. Miért hiszi azt mindenki, hogy az Oldboy a vége miatt volt jó. Sőt, képzeljétek nem a története miatt egy nagyszerű film. A filozófiája és mondanivalója, a képi világa és a szíve miatt. Ínyenc film, azért nem érted miért jó, nem vagy gurman. Nézd, hogy lő az egyik autós-robot a másikra és ne gondolkodj, az tetszeni fog.

  Érdekes tendencia, ma már a jó film sz#r meg kínzás, míg az olyan éppen nézhető alkotások mint pl.: a Pain & Gain meg f#ssá van dicsérve.

 7. Molroth: Ezen én is néztem, hogy itt ilyeneket írogatnak, hogy csak úgy kilehet találni, ez kb olyan hogy egész film alatt akkor találgattak, mert olvasták hogy lesz egy csavar benne, és a sok találgatás közt az ufo mindenki és a sátán áll a hátérben dolog között szerepelt nekik film végső csavarja a listájukon. :D

  Meg még annyit a témához, hogy most egy csavar miatt nem lesz egy film se ennyire közkedvelt, szóval nem ebbe kell keresni a film a sikerének titkát.

 8. Sol
  Olvasótudor: nem azt mondtam, hogy szar film (bocs: sz#r), hanem azt mondtam, hogy nekem nem jött be túlzottan, nem kötött le. A kedvedért meg nem állok neki Transformerst nézni.

  Molroth, conorr
  Igen, a film kétharmadánál már erősen pedzegettem mi lesz a vége. De nekem pl. a Hatodik Érzék végpoénja nem esett le első nézésre (mert személy szerint az történetesen lekötött, nem azon agyaltam). Valakinek ez, valakinek az.

  Minden ember más, ezt nem vettétek még észre?

  Én az Oldboyról annyit tudtam első nézés előtt, hogy nagyon jó film. Meg hogy be van zárva az ember és kiengedik. Slussz. Most minek magyarázzam meg, hogy ANNYIRA nem tetszett?

 9. Ez egy Oldboy-al kapcsolatos hír… ami egy klasszikus már rég megvan a saját rajongótábora. Szóval ez egy Oldboy-al kapcsolatos hír, te ide beírod, hogy milyen ügyes vagy és kitaláltad a végét. Meg nem is tetszett. De ezt miért ide? Ja mert a haverjaidnak nem eleg kiönteni, itt lesznek oldboy fanok nekik odapörkölöm ezt? És ettől meg kellett volna világosodni, mennyire nem is igazán jó film, mert kitaláltad a végét? Csajom is kitalálta képzeld, csak ő tudta, nem csak ez a lényege egy filmnek. Én miért vagyok olyan intelligens, hogy nem keresek egy Keresztapa 2 vagy más általam nem kedvelt klasszikus film topikját, ahova beböfögöm senki által nem érdekelt véleményem róla?

  Az meg őszintén, hogy minden ember különböző, már annyira elcsépelt duma, hogy már rég elvesztette a hitelét, plusz a legbénább érv amit valaki felhozhat, saját véleménye védelmében. Próba újra?

 10. Még mindig nem érted, hogy annyit írtam le, hogy nekem annyira nem jött be?

  Mit kell ezen berágni? Egy Batman-es hírhez írjam le, hogy nem a kedvenc filmem az Oldboy?

  Vagy ellenvéleményt nem lehet megfogalmazni? Mit pattogsz?

 11. Magadra vetted az egész első kommentem, gondoltam akkor ha már lúd legyen kövér.:)
  Pattogás nemigen volt, köszönöm az érdeklődést.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.