Még több Batman casting

Oké, láttuk Balet a Batman Forever kosztümben, most nézzük meg, hogy Cillian Murphy hogy nézett volna ki benne, hiszen ő is esélyes volt a szerepre. végül ugye Scarecrow lett belőle, ami jobban is állt neki. Bónusznak pedig Anne Hathaway casting képei Catwoman szerepére.

Ezek amúgy a The Dark Knight Trilogy: Ultimate Collector’s Edition kiadványon található dolgok, ha valaki meg akarja venni a polcára. Úgy tűnik tényleg mindent rátettek a lemezekre, remélem a rendező asszisztensének gyakornokáról is található rajta egy dokumentumfilm!





human
írta
2013. 09. 24. 15:16
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Még több Batman casting” bejegyzéshez

  1. Meg vastag is. És ezt nem tudja mindenki megcsinálni. Meg más alkat. Szerintem Murphy bácsi mac szálkásítani tudna. De had ne én mondjam már meg :D

  2. Egy nagy valag pénzzel és sok szabad idővel simán lett volna Murphy is akkora mint Bale. Nem hiszem hogy az a 85-90 kiló bàrkinek elérhetetlen lenne a sztàr vilàgban amit Bale össze hozott. Nekem eddig egyik színész se hozta azt az alkatot amit a denevértől elvàrok

  3. Legalabb volt rajta batman jelmez,most kepzeljetek el robotzsaru jelmezzel…de meg az elso filmevel!!!

  4. Azt hiszem amúgy egy ideig Jake Gylenhal (vagy hogy kell írni) volt a nagy esélyes.
    Imdb trivián sok okos dolog van a filmről.

    Amúgy Anne szerintem sokkal jobban néz ki kiengedett hajjal+maszk, mintsem ahogy végül a filmben volt.

  5. Akárkiből lehetett volna Batman, függetlenül az alkattól. 2005-ös a Batman:Begins, a Gépész c. film pedig 2004-es (nem tudom pontosan, mennyi idő telt el a két forgatás közt), amiben Bale 50 kilóra fogyott és nem vékony volt, hanem csont sovány. Utána jött a Batman, amire felgyúrta magát. Ennyi.
    Ha ő el tudta érni, Murphy-ből is csinálhattak volna 85-90 kilót, még lehet, hogy könnyebben is :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.