A Case of You-előzetes

Őszintén szólva itt a koncepcióval megvettek. A modern világunkban olyan egyszerű kideríteni mindent a kiszemelt párunkról, hogy akár egy tökéletes férfivá válhatunk számára, így elérve a szerelmet. Justin Long alakítja a pasit, aki ezt teszi, de amikor a nő elkezd tényleg érdeklődni iránta, akkor feléled benne a “nem is engem szeret” érzés, ami jelen helyzetben tényleg igaz. Mindezt egy egész jónak tűnő indie filmben.

10 hozzászólás a “A Case of You-előzetes” bejegyzéshez

  1. Kb a teljes filmet megmutatták. Sztem még volt jelenet az utolsó 5 percből is. :/

    Amúgy egy barátnős filmnézéshez jó lesz egy szombat délutánra.

  2. viszont az elgondolás jogos…fb-ről csomó mindent megtudsz valakiről, vagy más közösségi site-okról, ahol persze 10ből 8an kirakatot rendeznek be, sokkal tökéletesebb életet mutatnak a ténylegesnél, az ember meg adott esetben megpróbál ehhez igazodni és közben elfelejti önmagát.

  3. Bocs az offért Human, de egy régi filmről érdeklődnék, aminek kb 1 évvel ezelőtt raktad ki a trailerét, ha jól emlékszem: futurisztikus környezetben valami nagyvárosban óriási cetek úszkáltak a levegőben, vagy valami ilyesmi volt! Meg tudnád mondani (vagy valaki más), hogy mi volt a címe? Előre is köszi és még egyszer bocs, hogy ide írtam.

  4. Süti: Az nem a Linkin Park – In the end c. klipje? :P
    Na, de poént félretéve: kíváncsi vagyok a filmre. Clichés, de valahogy azok a kedves clichék, nem az az idegesítő, kínosan érzem magam nézése közben cliché. Majd meglátjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.