Need for Speed teaser!

Amíg megy a Breaking Bad addig lövik el a Need for Speed első teaserét. Az új Fast and Furious, vagy valami más, jobb? Eléggé jól néz ki elsőre, bár néhol kilóg a CGI nagyon, de valahogy benne van a speed.

Rendezte: Scott Waugh (Act of Valor) és írta George Nolfi (The Bourne Ultimatum).

HD a nagyoknak.

36 hozzászólás a “Need for Speed teaser!” bejegyzéshez

 1. Bár hangulatban A-tól Z-ig minden autós filmet megidéz,tehát egyediség nuku,mégis azonnal nézni akarom!

 2. Én csak azt nem értem, hogy miért kell ezt Need for Speed-nek hívni? Ez olyan, mintha a torpedó játékból filmet csinálnának, annyi köze lenne hozzá, hogy vannak benne csatahajók és a Hasbro támogatja a filmet.
  Várjunk csak…

 3. F&F-nél nem lesz nehezebb jobbat csinálni :D Tucatszar lesz ez is valószínűleg, de majd kap jobb szerepeket is Jesse Pinkman, mert ilyen filmeknél jobbat érdemel ;)

 4. Hát ez de gagyi! XD

  Miért van az egyébként, hogy a videojátékok egyre inkább a filmekre hasonlítani, a filmek meg a videojátékokra?

  Ha kis felbontásban nézném ezt az előzetest, nem tudnám megmondani, hogy játék vagy film előzetese, hiszen a hasonló látványon túl az összes közös képi és tartalmi klisét ellőtte.

 5. Valóban van benne egy kis NfS, de semmivel sem különb, mint bármelyik generic autóversenyző film.

  És az előbbiért sorry.

 6. Nem tudom, de én bízok benne. George Nolfi a Bourne-ultimátum után nem hiszem, hogy valami szart dob össze. A rendező is jó, nekem az Act of Valor is ütött. Jesse Pinkman meg csak jó lehet… Én várom! :)

 7. Az a kedvencem, amikor a teaserből meg a félkész CGI-ből már előre megmondják, hogy szar lesz a film. lazalaci21-nek van igaza. Iró jó, szinész jó, rendező jó. Nincs ok előre lehúzni a filmet.

 8. Méregdrága autók száguldoznak másfél órán át, hmm. Ha tízéves lennék, még tetszene is.

 9. Bakker, nekem nagyon átjött az NFS hangulat… Bejön ez, csak ne csesszék el nagyon! Viszont már most félek a F&F összehasonlítgatásoktól, ezt a filmet önmagában kéne értékelni. Szerintem.

 10. nekem bejön. azt meg nem is hiszem, hogy a halálos iramban szóbajöhet, mint ellenfél. az első két része még egész jó volt, de utána már kezdett átmenni nevetséges, komolytalan bénaságba, a legutóbbi rész meg szót sem érdemel..ez sokkal keményebbnek tűnik ennyi alapján:D kár hogy még simán lehet csalódás. de bizakodó vagyok.

 11. Nem tetszik. Noname pofák, de abból is az első blikkre nem annyira nagy dirrdurr kategoria. A lángoló Buga de egy nyomorékság. CGI is elég kotradék. Egyébként megnézem moziban ha csak hasonló szemeteket tolnak azidőtályt. A jó kocsik, a száguldásélmény, a feeling amit az /általam is kedvelt/ autós gamek adnak azért átjövöget benne. NEm lesz egy nagy költségvetésű valami az már valószínű. Igazából az autók ami húzós, de replikákat megzúzatják, a többivel meg elkacskázik pár kaszkadőr és szevasz. Az autóröptetések meg kobretti 11. Középszer….

 12. Hááát, nem is tudom.
  Ellene:
  “pályára” nem ismertem rá,
  a kameranézet sem volt olyan egyszer sem, mint a játékban,
  de ami a leginkább hiányzott, azok a jó kis NFS zenék.

  Mellette:
  A kocsik adták az en-ef-es hangulatot
  Egyenlőre nincs benne pózer néger

 13. Breaking Bad ide vagy oda, nem vagyok benne biztos, hogy Aaron Paul főszereplő akciósztárként el tud vinni egy filmet a box office paradicsomba…

 14. Amugy a fehér Koenigsegges cgi szerű tüzes jelenetre írtam ,hogy nagyon gagyin néz ki,nem a Bugattisra. Azért megfogott benne valami mert már harmadszorra nézem a trailert. Szeretem az autókat.Jó kocsikkal el lehet adni b-filmet.

 15. Rhaenyra

  “Viszont már most félek a F&F összehasonlítgatásoktól, ezt a filmet önmagában kéne értékelni. Szerintem.”

  Ha! Miért is? Az NFS sorozat a 7. része óta kevéssé leplezett F&F nyúlás.

 16. én a magyar címre vagyok kíváncsi
  a sebesség szüksége
  igény a gyorsaságra
  kell a rohanás

 17. Vajda Gábor:
  egyszerűen azért, mert akik szeretik, azok leszarják. Nagyon magasról. (igen, ez a kategória vagyok én, ezért érint érzékenyen)
  És mert tök jó lenne, ha azoknak akiknek nem jön majd be a film, nem az lenne a fő érvük, hogy “bezzeg a F&F”
  Biztos hülyeség, de akkor is.

 18. Kevesebb Gucci verda,több V8!
  Kíváncsi vagyok rá,személy szerint első ránézésre,néhol gagyinak tűnik,jobban is örülnék egy Underground-F&F 1-2 féle koncepciónak,de ért már nem egyszer pozitív csalódás.. Battleship)
  Popcorn mellé biztos jó lesz.

 19. Szerintem meg Need for Speed lesz a magyar címe is, már ha van egy kis eszük. Amúgy engem nagyon elkapott a hot pursuit hangulat, szóval város.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.