Everything is Samuel L. Jackson’s Fault

Bár ez csak egy vicces szkeccs, de hatalmas társadalomkritika is egyben arról, hogy a gyerekeket a tv és a mozi neveli, aztán pedig mindenki más a hibás a szülők szerint.

human
írta
2013. 09. 26. 17:10
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Everything is Samuel L. Jackson’s Fault” bejegyzéshez

  1. Nagyon rendben van ez a videó. Egyébként az, hogy a gyerek a tv és a mozi által rájön bizonyos családi és emberi értékekre az nem gond. Csak nem jön rosszul, ha jön mellé a szülői nevelés/magyarázat. Mondjuk nem pont Jackson filmjein kell szocializálódni (egy bizonyos kor alatt), de ez meg ismét egy újabb szülői feladat, hogy mit nézhet a gyerek és mit nem.

  2. pontosan, rengeteg szülő sír h minden túl erőszakos közben meg megveszi a gta 5-öt a gyereknek, csak hogy maradjon már csöndben

  3. Ez mind szép és jó csak hogy ha valaki hibázik, bűnt követ el vagy bármi más ami nem helyes azért csakis az elkövető a felelős senki más.

    NEM A SZÜLŐ, NEM A TV VAGY A JÁTÉKOK! CSAK AZ AKI CSINÁLJA!

    Persze kell nevelni a gyereket de a szülő sem elég. Nem lehet ott minden percben. Átmegy a haverjához a gyerek benyomják a PS3-at azt nyomják a COD 200-at. Vagy tudom is én. Szóval ha hiába próbálod te nevelni a gyereked ha közben az utca úgyis neveli helyetted is. Ha meg a gyereket mégis jó modorra neveled és nem csinálja amit kérnek tőle a haverjai akkor vagy kitagadják hogy stréber anyuci kedvence és ez még a jobbik eset mert így csak egyedül marad és nem lesz egy haverja se vagy szimplán agyon verik verik sőt megölik csak mert nem csinálta amit a banda kért. Persze lehet jönni azzal hogy az ember válogassa meg a haverjait de az első számú szabály az hogy:

    SEMMI ÉS SENKI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK!

    Tapasztalatból tudom hogy rengeteg emberben bíztam és a 98%-uk el is árult. Szóval ez a kérdés jóval összetettebb mint hogy ki tehet arról hogy a gyerekek mennyire vademberek. ;)

  4. hát nem tudom, én az Indiana Jones és a Végzet temploma szívkitépésén nőttem fel és nem lettem (elvileg) pszichopata

  5. Dark: ha jól neveled a gyereket akkor nem fogja elrontani a CoD, bőven 18 éves kora előtt odaadhatod neki, a probléma ha csak a CoD neveli a kölköt. Manapság az figyelhető meg, hogy a szülők próbálják a CoD-ra, filmekre, ilyesmire fogni a saját részüket is.

  6. Ott volt a múlt évi eset az Usa-ban, amikor egy idióta Joker-es frizurában halomra lőtte az embereket a moziban. Akkor ő meg a Nolan-es Batman miatt csinálta? Esetleg nem azért, mert már alapból is idióta volt? Vagy amikor a gyerek bement az iskolájába és agynlőtt pár embert. Akkor meg a mittudomén melyik film vagy játék volt a hibás?

    Könnyebb a filmekre vagy játékokra kenni ezeket a dolgokat, minthogy esetleg jobban figyelni a gyerekre, nem minden szart szabadon megnézetni vele, ne csak a szobájában legyen nulla kommunikációval a külvilág felé.

    Persze könnyebb azt mondani, hogy a Ponyvaregény miatt lőttem pofán Pistikét…

  7. Itt tényleg nem a játékokkal meg a filmekkel van a baj,hanem hogy szimplán a szülők szarnak a kölkökre,nem büntetik meg őket ha rosszat tesznek,sőt,inkább ajándékozzák őket,hogy “ne legyen depressziós az én gyerekem”.Túl sok barom él a világon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.