Ilyen az Oldboy

Rengeteg új jelenettel érkezett az új Oldboy “ígykészült” videó. Minden színész beszél a filmről, hogy mennyire érdekes koncepció, milyen a bezártság, Lee pedig megszólal, hogy ő az alapanyagból dolgozik, nem a filmet remakeli. Mármint ezt hámoztam ki a szavaiból.

human
írta
2013. 09. 26. 04:06
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Ilyen az Oldboy” bejegyzéshez

  1. Még csak most esett le, hogy mielőtt elengedték volt fodrásznál… Miért volt fodrásznál? :D

    Egyébként elég spoileres lett ez a rövid videó azoknak, akik még nem igazán ismerik a storyt.

  2. Az eredeti Oldboyban van az egyik legkirályabb akciójelent amit valaha is felvettek, remake vagy nem, ha ezt egy picit is “gyengébben” csinálják meg akkor abból nem lesz köszönet. (Legalábbis filmkörökben)

  3. Saint: Ha az eredeti alap anyagból dolgoznak akkor nem lesz benne, mert a mangában (japán képregényben) nincs is benne az a verekedés, illetve teljesen más a vége is (erőtlenebb). Tehát kivételesen a film adaptáció (Dél-Koreai) sokkal királyabb lett mint az alap anyag, amibe vannak öncélú dolgok is stb.

  4. “Az amcsik nem néznek külföldi filmeket.”

    mert szerinted itthon nem fogják többen megnézni, mint az eredetit?

  5. “komolyan kit érdekel ez a film? mindenki látta 10 éve”

    persze. mindenki.

    nyilván azt érdekli, aki nem látta. van pár millió ilyen ember magyarországon. meg azt, akit érdekel, hogy egy másik rendező mit hoz ki belőle, hogy jobb vagy rosszabb lesz.

  6. Itt a trailerben volt egy nagyon gyanúsan a verekedésre hajazó rész épp ezért írtam. Persze majd meglátjuk, látványra ennyi alapján szerintem nem néz ki rosszul.

  7. akkor nézd meg az eredetit, nem egyszerűbb ?

    nem lesz se rosszabb , se jobb, mert tök ugyanazt veszik fel

  8. 8. Saint:
    Meg nyilván a poszteren is azért van kalapács a kezében, mert az amcsi verzióban asztalos lesz Brolin. :) Ennyit arról, hogy ide-a-bökőt-eskü-eskü mi az alapanyagból dolgozunk… Ezt mé kell mindig a képünk hazudni ilyen mocskos pofátlanul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.