Whedon kicsit ráunt a szuperhősökre

És baszki, kimondja amit sokan gondolunk. Mostanában sok adaptálásra kérik fel, de ő inkább új, eredeti műveket szeretne alkotni. Szerinte idővel elfogy majd a nosztalgia alapanyag, és utána meg nem lesz semmi, hiszen 2013-ra pl. ha most nosztalgiáznánk, akkor azt látnánk, hogy 2013-ban végig nosztalgiáztunk. Régen minden jobb volt.

It’s very important that we start creating new content again. We can only build on nostalgia so much before we have nothing left to build on. Before we’re rebooting Spider-Man—again. It’s dangerous to the culture, and it’s boring to me. I squeezed in between my Avengers movies a 400-year-old play. So I really need to create some new worlds.

Aztán jön majd az Avengers 3 felkérés a sok pénzzel?

human
írta
2013. 09. 27. 04:10
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Whedon kicsit ráunt a szuperhősökre” bejegyzéshez

  1. Régebben azt mondta, hogy “Thanost a Nagy Fináléra szánom”, szvsz ez nálam azt jelenti,hogy a 3.-at is ő rendezi.

  2. MT90: Lehet csak megírja, aztán a rendezést meg megcsinálja JJ :D
    Whedon meg átnyargalhatna Star Warst rendezni, hátha most többet ajánlanak neki. Vagy tényleg csináljon valami teljesen újjat.

  3. Teljes mértékben egyetértek ezzel a hapsival! Mint nagy képregény fanatikus már én is megelégeltem,hogy bizonyos mainstream kiadók csak a legendás múltjukból tudnak élni és képtelenek új karaktereket és világokat gyártani. Vagy ha alkotnak is új arcokat, azok tuti olyan jellemmel és képességekkel lesznek felruházva mint a már jól ismert hősök -.-
    A filmek még erre is rátesznek egy lapáttal és reboot hegyeket gyártanak a profit végett. Jah, régen tényleg minden klasszabb volt!!!

  4. Én pedig azt nemértem, hogy egy néző hogyan unhat rá bármilyen müfajra is? Én például nem nézek horror filmeket. De nemzavarna ha 100-at is csinálnának évente. Aki szereti, annak jó szórakozás. Aki meg nem, az ne nézze. Nem az én pénzemből csinálják. Különben pedig amig a képregényfilmek 1 milliárdos meg 500 milliós bevételeket csinálnak, addig mondhat Whedon is akármit akar. Idén elég ha csak megnézzük az Iron Man 3 és a Man of Steel adatait. Különben pedig az az évi 3-4 film tényleg olyan sok? Na ne már. Mennyi nézhetetlen thriller, vigjáték, slasher kerül ki évente? Felsorolni is sok volna. Azért emlitik mindig a képregényeket, mert pillanatnyilag ezek húzzák a studiók szekerét. Most divat belekötni. Az Amazing Spider-man például a Columbia Pictures-nek hozta a pénzt. De ha nincsenek az ilyen bevételek akkor talán a Columbia nem finanszirozta volna sem a Django Unchained-et, sem a Zero Dark Thirty-t és még sorolhatnám.

  5. zsocso: pontosan erről van szó, az a 3-4 nagy költségvetésű képregény fos elveszi a pénzt az eredeti ötletek elől… milyen jó lenne ha minden évben 3-4 új blockbuster jönne és nem a tavalyi folytatása…. könyörgöm, spiderman reboot?? most megint lesz belőle 3 rész? még jó hogy unom. Persze nézhetek mást is, nem kötelező ezeket nézni, és nézek is, de szeretem a blockbustereket is. Nagyon elkényelmesedtek a studiok, ami üzleti okokból érthető persze, de sajnos ez nekünk nem olyan jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.