8 hozzászólás a “Holnap újra The Desolation of Smaug” bejegyzéshez

 1. Ez minden bizonnyal a pókos jelenet lesz (mármint a poszteren), ami az egyébként elég könnyed hangulatú könyv egyik legnyomasztóbb része. A filmváltozatot ismerve Jackson erre is rá fog tenni pár lapáttal.

 2. Túl sok a pókháló…hmmm szerintem ez Kiszel Tünde “fütty-fütty-fütty”.
  Jé .. valaki kisípolta.
  Na mindegy a trailert várom tovább :D

 3. Egyébként valaki tudja, hogy a film meddig fog jutni a könyvben? Csak mert még azért mégis hátra van egy harmadik film is.

 4. Spoileres lehet
  Az 5 sereg csatája marad a harmadig filmre, szóval valószínű hogy Samug haláláig, illetve mellékszálként Sauron kiűzéséig Dol Gurdulból.

 5. Az 5 sereg csatájáig lenne értelme, de mivel az első film is olyan volt, hogy könyvben nem lehetett követni a dolgokat, ezért nem biztos, hogy addig fog menni, lehet valami más lesz.

 6. Nem úgy van, hogy az első két rész kapcsolja össze a könyvet, a harmadik rész meg a Hobbit meg a Gyűrűk ura közti történést mutatja be? Nekem így rémlik.

 7. Én is úgy hallottam hogy Smaug haláláig, aztán a harmadik film az Öt sereg csatája, és az Arken kő körüli felhajtás, Thorin halála ilyesmikről fognak szólni, meg ugye a plusz Gyűrűk urába átkötő dolgok. Amúgy nálunk ez hány órát jelent? Mikor érkezik a trailer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.