Itt az új The Hobbit: The Desolation of Smaug-előzetes

Peter Jackson, Középfölde, Watson, Smaug, félelmetes részek, látványos részek. Minden amit egy a gyűrűk ura világától elvárunk, vagy még több is, egy jó film? Nemsokára kiderül, addig pörögjünk a traileren.

Extraként pár új banner is.



human
írta
2013. 10. 01. 16:17
megjelenés
38
hozzászolás


38 hozzászólás a “Itt az új The Hobbit: The Desolation of Smaug-előzetes” bejegyzéshez

  1. Hihetetlen mennyire varom. Az elsot is nagyon elveztem, akarcsak minden egyes Gyuruk Urat. Csalodni nem fogok, az biztos :)

  2. Énis nagyon várom,csak nehogy túl sok legyen ez Tündés vonal,ami a könyvben kb 10oldal volt..

  3. Cumberbatch hozta a hangját :D Bár talán egy kicsit sok az effekt rajta, de annyi baj legyen.

  4. Érezhetően sokkal nyomasztóbb lesz ez a rész, az elsővel ellentétben nem hiszem, hogy sok lazább vagy humorosabb jelenet lesz.

  5. -How do we know he won’t betray us?
    -We don’t.

    -You have no right to enter that mountain!
    -I have the only right.

    -We’ve been blind in our blindness.

    Para’de’s szovegek…

  6. Nem tudom miért de szerintem nagyon kilóg a CGI, legalábbis nálam nem illik a képbe.

  7. Mi van Legolas szemével? vagy csak én látom nagyon furának, másnak? Talán azért zavaró ez a CGI mert ez már túl színes, gondolom én.

  8. bla: szerintem másnak is fel fog tűnni, nagyon kék, a LoTR-ban nem volt ennyire világos/színes.

  9. A Hobbit történtei után elpusztították az össze HD kamerát Középföldén. Pszh, olvassátok el a könyvet is, emberek…

    Amúgy, nekem nem tetszik Szmóg hangja. Nekem meggyőződésem volt, hogy Cumbs tiszta szűretlen hangját kapjuk, erre itt ez az agyoneffektezett valami. Ehhez nem kellett Cumberbatch.

  10. Hihetetlen élmény lesz, akár csak az összes többi! Ennyire talán csak Lucas tudott elvarázsolni még a régi SW filmekkel…

  11. Remélem jó lesz, de az első részen és ezen a traileren is érződik, hogy ezt az egészet már rutinból nyomja Peter Jackson. Míg A Gyűrűk Uránál nem csak ő hanem az egész stáb a szívét lelkét beleadta. Azért lett az zseniális.

  12. Imádom Cumberbatch hangját, de ez így itt effektekkel minden szarral olyan, mint bármely random scifi film vagy játék random szörnyének, vagy sárkányának a hangja.

  13. Imádom olvasgatni a szokásos Hobbit-comment háborút.

    Ezennel jelentkeznék a “nagyon várom” osztagba.

  14. Venom: ezen felröhögtem :D

    Nem vagyok rajongó, de ez nagyon bejött. Smaug dumájánál egy pillanatra nagyon besz*rtam….. Aztán arra gondoltam, hogy még egy kis torzítás a hangján, és a moziban ülők röhögve fognak felkiáltani, hogy “Némmá, itt van Darth Vader!”

  15. Most komolyan az egész filmből Legolas szemének a színe érdekes ? :D De lassan megy az idő decemberig…

  16. Trailer egyszerűen lapos lett. Egyszerű tucat látványfilm élményét ígéri, semmi többet. Az első rész előzetese mérföldekkel jobb volt.

  17. Várom, csak sajnálom, hogy ennyire számítógépes… Sokkal jobban bejött a LOTR, ott annyira figyeltek rá, hogy mindent, amit csak lehet, eredetiben megcsináljanak és ne folyjon ki az ember szeme a CGI-tól…

  18. omg… De kellett Cumberbatch hangja mert őt kasztingolák és kész. Nyilván nem ő fogja eladni a filmet. Szerintem nem rontották el az effektekkel, egy 10 mázsás sárkánynak nem akkora tüdeje van mint egy embernek… Az első rész tapasztalata alapján am se biztos h ez lesz a legnagyobb baja a filmnek:\

  19. Őszintén szólva az előző előzetes jobban tetszett. A zenei aláfestés, meg a vágás jobban ütött. Az a trailer nagyon epic-re sikerült, magával ragadott. Itt meg kb annak örültem, hogy láthattam új jeleneteket.

  20. Sajnos ez a trailer most nem ütött… tetszett, amit láttunk a jelenetekből, várom a filmet, de main trailernek nagyon gyenge, az előző részé sokkal jobb volt.

  21. Engem már az előző részben is nagyon idegesített, hogy teljesen eltűnt a fizika. A törtpök, goblinok gumilabdaként pattognak, nincs gravitáció, nincs tömeg… mint valami hülye videójátékban. Sajnos ebben a tarilerben is látok hasonló dolgokat, és nagyon zavar.

  22. valszeg ezen is elalszom majd mint az első részen – de a hiba az én készülékemben van, kiégtem középfölde ügyben a gyűrűk urával

  23. azért az elfek mozgása ruhája az elég jó lett sztem majdhogynem olyan mint a lotr bfme2-ben főleg az íjászoké hasonlít!!!

    Legolas szemével meg ne foglakozz úgy tűnik fixelve lesz nem úgy mint a régi filmekbe ahol minden vágásba más kontaktlencse lett berakva

  24. Hú, meg se merem nézni, ma nem foglalkoznék mással, csak újra- és újranézném. :D

    Viszont nem feledni, hogy nem sokkal előtte jön a bővített első rész is, én már nagyon várom azt is.

  25. Az előző résznek nem volt meg az a hangulata-varázsa mint a régi 3 résznek, valami hiányzott az előző részből, valami plusz, az a plusz ami az gyűrűk urát olyan zseniálissá tette. Nem volt rossz a hobbit sem, de a régi három rész nyomába se jöhet.

  26. Totenschiff:
    Nagyon jól tette szerintem.

    greatest
    Könyvben is teljesen más a kettő hangulata. A Gyűrűk Ura sokkal grandiózusabb, úgyhogy muszáj volt ezt a filmekbe is áthelyezni.

  27. A trailer elég jó lett, de azt nem tudom, mi lesz a harmadik filmben? Mert ugye itt már igencsak a könyv legvégén járunk :-) Jó tudom, van még ott történés, de azt elhúzni 3 órára? Az már tényleg sok lenne

  28. Horny_Reaper:
    A Helm szurdok-i csatát is elhúzták kis túlzással egy teljes filmre.
    SPOILER: Ezen kívül az Öt Sereg Csatája mellett tippre majd mutatják azt is, hogy Gandalfék hogyan bántak el a Nekromantával, ami ugye csak említve volt a könyvben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.