Ne szorítsd a nyakamat: Narnia, Warcraft, Kindergarten, Conan

Folytatódik a Narnia! A három éves szünet elég volt arra, hogy mindenki elfeledje az eddigi filmeket, és várakozással eltelve várja a The Chronicles of Narnia: The Silver Chair-t.

Mark Millar az erőszakos képregényeiről híres, mint a Wanted vagy a Kick Ass, de ezúttal a FOX az egyik gyerekeknek szánt munkáját ülteti át a gyöngyvászonra: Kindergarten Heroes. Lehet ismerős lesz a történet, ami szerint a szuperhősök oviba teszik a szuperképességű gyerekeiket, azok kalandjait láthatjuk majd.

Hivatalos: 2015-ben nézzük a Warcraft-filmet, méghozzá Duncan Jones (Moon) rendezésében. Jelenleg castingolnak, a forgatást 2014 elején kezdik.

Simon Kinberg (X-men reboot) nekült kijavítani a Fantastic Four reboot foragtókönyvét. A téma ismerőjének tűnik a csávó.

Most ott tartunk, hogy Andrea Berloff nekiugrott a The Legend of Conannak, ami a Conan a barbárt folytatja, nem veszi figyelembe sem a pusztítót sem a rebootot. Ebből már nem lesz 2014-es bemutató.

És ha már Conan, a lengedás megszemélyesítőjével kijött egy Escape Plan-részlet, amiben beismeri, hogy nincs tehetsége…

8 hozzászólás a “Ne szorítsd a nyakamat: Narnia, Warcraft, Kindergarten, Conan” bejegyzéshez

  1. Az egészből a WarCraft-film érdekel, ha már hivatalos lett, talán előbb-utóbb valamit megtudunk a sztoriról is.
    A FF reboot meg nem kezdődik valami jól, ha már a forgatókönyvet kell javítani.

  2. Istenem, csak ne basszák el a Warcraft filmet!

    plusz info: A castingnál állítólag ez egyik szereplő Paula Patton lesz, a másik főszereplő-esélyes Colin Farrell, aki engem speciel a Fülkében simán megvett. További nevek, amik felmerültek: Paul Dano (Looper, Girl Next Door), Anson Mount (Hell on Wheels), Travis Fimmel (Vikingek), és Anton Yelchin (Csekov az új Star Trekből).

    A történetről, meg az a pletyka járja, hogy a Warcraft III: Reign of Chaos rész lesz majd megfilmesítve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.