A Godzilla teasere

Úristen. Egyelőre csak egy pusztítás nyomait és Godzilla alapkják kapjuk, de ez sem tűnik szarnak. Ezt mutogatták a Comic Conon 2012-ben, most végre mi is bevizsgálhatjuk mitől raktak a gatyába a geekek. Meglátjuk Gareth Edwards (Monsters) sok pénzből mit hoz össze. Rendesebb trailer majd pár hét múlva lesz.

human
írta
2013. 10. 04. 18:16
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “A Godzilla teasere” bejegyzéshez

 1. Egymás után megnéztem többször is. Engem elkapott.
  Remélem nem lesznek benne okoskák, akik mindig mindennél mindent jobban tudnak és olyan dolgokat vesznek észre, amiket más – még hozzá értő szakemberek sem.

 2. azt a kurva !!!!!!!!!!!! hát ez überpöpec :) kurva jól néznek ki a szétszedett épületek meg a vonat.. mennyi halott van körülötte, ez nem mesefilm lesz, Godzilla meg olyan mint régen, nem egy t-rex utánzat

  és mi volt az a másik lény ami feküdt?

  i have become death, destroyer of worlds :))) yeeeeeeeeeee

 3. a CC óta vártam, hogy kikerüljön valami képi anyag, iszonyatosan várós film, jövőre nekem ez a személyes kedvenc, kötelező moziban!

 4. Ez a trailer NAGYON jó lett!!!! a másik szörny is tök jópofa. Remélem “realisztikus” katasztrófafilm, lesz nem csak egy kis városi kergetőzés mint az előző filmben.

 5. Ilyennek kell 1 jó teasernek lennie. Izonyat berántott. Ha ezt a hangulatot hozná a film. fú nagyot szólna!

 6. Ez eléggé epic te jó isten :D
  Az hiszem ez lehet az év filmje vagy egy katasztrófa mivel mindenki sokat vár tőle. :D

 7. mogyi : elvileg jövő május a Pókember 2vel és az xmennel egy hónapban :)

  durrhurr : gratulálok

 8. Hát, én a Pacific Rimmel mint destruction porn-nal egyelőre jól laktam, szóval ez majd max. blurayen. (Bár előtte azért várok pár reakciót.)

 9. Nem én írtam

  “Tények:
  – Ez egy, a 2012-es Comic-Con számára készült concept teaser, már jóval a forgatás kezdete előtt kész volt,
  – Idén egy félig ebből, félig új, valódi anyagból összerakott trailer debütált a ‘Conon,
  – amit (vagy egészen új előzetest) hivatalosan november 3-án dob ki a WB a nagyközönség elé.”

 10. Egész hangulatos volt ezzel az idézettel, de nekem kövezzetek meg a 98as Godzilla alakja jobban bejött. Aaron Kick-ass Johnsonra kíváncsi leszek :D

 11. Uramatyám!!!! Berántott DE RENDESEN!!!!!
  A rohadt életbe, ilyen egy igazi hangulatkeltő trailer!!!

  A Godzilla jövőre nagyobbat robbanhat mint bármelyik nyári popcorn mozi amik jönnek!! Ez majd kiderül.

  Egyelőre annyi biztos, hogy hosszú évek óta ez az első olyan trailer, aminek köszönhetően izgatottan várom a filmet!!!!!!

  Eddig sikerült nekik…:)

 12. Most akkor döntsék már el, hogy mekkora lesz. Mert egy hegynyi állat nem akkora lyukat hagy egy felhőkarcolóban, hanem csak ráteszi a lábát és a 100 emeletből lesz 1.

 13. Na, ez tényleg egy roppant hangulatos tréler volt, ezerszer inkább ez (legalábbis előzetes alapján) mint a Pacific Rim.

 14. Annyit már kilátok a nagy füstfelhőből,hogy a korábbi nagy Godzilla mozifilm szörny ennél nekem jobban tetszett. Back to basic mint a Benicio-s wolfmannél. Annak sem örültem igazán.
  Sajnos most nem biztos hogy Amerikát fogja csócsálni. Az előzőt kellet volna folytatni ott ahol abbamaradt a kikelettel.

 15. amúgy innen lesz könnyű hatalmasat csalódni. super 8 első teaserére gondoljatok, milyen kőkemény brutál durvaság volt, aztán lett belőle egy…hm..igen. remélem itt máshogy lesz, és a film ennél csak durvább lesz:D

 16. miért pont oppenheimer? amúgy nagyon jónak tűnik. a régebbi jean reno-s nagy kedvencem, tudom hogy nem egy nagy filmművészeti remek, de azért meg van annak is a hangulata :D

 17. Vicces lesz, ahogy Heisenberg és Kick-Ass szembe száll ezzel a monstrummal. Kő kövön nem marad :D :D

 18. verogirl: Azért, mert ő volt a Japánra (is) ledobott atombombák egyik szülőatyja, melyek pusztátását az első japán film godzillája – egyfajta filmes metafóraként – jelképezte. Mindennek tudatában Oppenheimer megbánást (?) tanúsító monológjának beillesztése elég kreatív és találó húzás a készítőktől.

 19. amikor kijött a legutóbbi godzilla, elmentünk megnézni, siófoki mozi, a lépcsőn ültünk, mert tényleg teljesen tele volt a terem. akkoriban óriási-beszarás élmény volt, persze az tizensok éve történt már… nem mondom, h ez nagyobb durranás lesz, de már csak az élmény felelevenítése miatt csak megérne egy mozit, bármilyenre is hozzák össze.

 20. Tudom ki volt oppenheimer. Csak fura hogy a videó alá pont az ő monológját vágták be. pont azért mert aki nem ismeri annyira a történelmet vagy a godzilla filmeket annak ez nem mond semmit. De a legjobb az egészben hogy nagyon passzol alá :)

 21. Herceg

  A Super 8 igaz, h nem az lett, amit a nagy többség várt, de sztem sokkal többet adott, mintha csak egy “ürlényes csitt-csatt dirr durr” lett volna :) A videó meg beszarás!!

 22. verogirl: Legjobb tudomásom szerint te kérdezted, miért pont ő…én csupán rávilágítottam a személy, a lény és a beillesztés motivációja közötti összefüggésre, sosem állítottam, hogy nem ismernéd, miért is tettem volna, mivel te magad is leírtad a nevét. Fura? Miért, olyan monológot kellett volna választaniuk, amit mindenki ismer? Ez találó, összefüggést von a régi film metafórája között, kellően rejtélyes, szokatlan és érdeklődést ébreszt. Nem pont ez a célja egy trailer-nek? Szerintem zseniális húzás volt, a filmben már nem bízok annyira, remélem csalódni fogok.

 23. ismerjük el, akár ismeri valaki az eredeti Godzilla-atombomba-Oppenheimer összefüggést, akár nem, ez a szöveg, ilyen képek alatt kegyetlenül hangulatos. és, amikor az “and says…” részhez ér, és felüvölt a szörny, hát… szóval ha lenne trailer rangsor, nálam ez lenne az idei nr.1. tökéletes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.