I, Frankenstein-előzetes

A legendás szörny valami modern kori misztikus háborúba keveredik. Mindez az Underworld producereitől. Azért néz ki akkor hasonlóan? Akad itt pár jónak tűnő mozzanat, de maga a film eléggé felejthető gagyinak tűnik. A főszerepben Aaron Eckhart és Yvonne Strahovski.

26 hozzászólás a “I, Frankenstein-előzetes” bejegyzéshez

  1. Aaron Eckhart vajon direkt nem akar normális filmekben szerepelni? Pedig lenne hozzá tehetsége, a Thank You For Smokin-ban elég jó volt, vagy ennyire nincs rá kereslet?

  2. Erre a trailerre van egy pont ideillő meme-kép, mikor Pickard kapitány kétségbeesetten kérdezi:

    “What the fuck is that SHIT?”

  3. Aaron Eckhart miért vállal el ilyeneket? Mármint eddig azt hittem ő olyan kaliber akinek nem kötelező minden szart eljátszani. Ez meg kb ilyen Film+ szint, szombat estére.

  4. Eckhart kicsit kezd hasonlítani Paul Bettany-ra. Legalábbis ahogy a karrierjük alakult. Mindkettő ígéretes, komolyabb szerepekkel kezdte, aztán kigyúrták magukat, és mentek B akciózni. Kicsit sajnálom a csókát.

  5. Haverokkal sörözős filmnek néz ki. De a film már ott megbukott, hogy nem a szörny, hanem az alkotója Frank. Így zavaros, hogy akkor ez ki is pontosan.

  6. PG-13 Underworld? Nahaggyámá!

    A Mass Effectes csaj miatt azért lehet, hogy belenézek majd otthon.

  7. Frank Einstein – lol ezen besírtam xDD

    Amúgy:

    Frankenstein’s monster, named Adam and having taken the surname of his creator, becomes involved in a war between two immortal clans in an ancient city.

    Szal’ a Creature neve itt Adam Frankenstein. Az apukája Victor, ha jól emlékszem.

  8. Film helyett ismét egy videojáték.
    Azt meg ugye nem mondjátok, hogy még mindig téma, kit hívnak Frankensteinnek? :(

  9. Jajj… Ez de szörnyű… -.-
    Ez a név dolog meg már fárasztó, bár az Adam Frankenstein legalább arra utal, hogy valaki ennek a nagyon gagyinak tűnő valami készítői közül olvasták az eredetit és van minimális kreativitásuk.

  10. “Játszhatta volna Ribery Frankiet” :D:D hát ez király volt.
    Annyira nem lesz rossz film szerintem. Vasárnap délutáni, kora esti könnyed szórakozásnak elmegy.

  11. Szerintem nem lesz rossz film. A Lincolnnál biztos jobb lesz meg az Underworld-ös stílus szerintem sok mindenkinek bejön rajtam kívül és egyébként is évente egyszer igenis kell csinálni ilyet. :-)

  12. Szégyenletesen semmi nulla látványfilmnek igérkezik. Állatira nem hoz lázba. Az utóbbi 5 -6 évben volt alkalmam megcsömörleni az efféle söpredéktől. 8 tól 16 éves korig kb. benyelik a mai tinik felétételezhetőleg. Én viszont már láttam eleget az ilyen szemétből, nem kell. Mostanában azért tudom kihagyni azt amiről érzem,hogy vacak. NEm lesz moziban nézős.
    A gargoylok egész jól néznek ki, csak az is baj, hogy van vagy egy tucat benne, feltételezhető,hogy ilyen két suhintásos tekebábú féle ellenfelek lesznek. Jobb lenne egy mokányabb mint sok ilyen csordalény. Semmi húzós nincs az ilyen szörnyekben.
    Eckhart se egy nagy reccs nálam. Nem tetszett ez az előzetes gondolom érzed.

  13. Tiszta sor hogy ezzel nem a 30-as korosztályt célozzák meg (én még ebben vagyok), inkább a tizenéveseknek szól, ők meg ellesznek vele.
    Abszolút hidegen hagyott ez a mű,de ettől függetlenül sok sikert kívánok.
    Aaron-t kissé furcsállom hogy ilyesmiben játszik,de hát gondolom kell a meló,bevállalta ezt is. Eddig azt hittem a komolyabb műveket részesíti előnyben…

  14. Hát ez a nem tudom, hogy kacagjak vagy sírjak kategória…

    Döbbenetes, hogy mennyi ember dolgozik azon, hogy minden kicsit is egyedi történetet ugyanarra a sablonra silányítson.

  15. I Robot meets Underworld. Ezzel elmondva az egész film lényegét. Azért megnézem, mert szeretem az ilyeneket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.