Lesz World War Z folytatás?

Brad Pitt nem csak a főszereplője, de producere is a második résznek, na ő nyilatkozta, hogy bár még senki sem dolgozik konkrétan a forgatókönyvön, de már gyűjtik az ötleteket a folytatáshoz. Viszont az első rész rendezője, Marc Foster nem fog visszatérni a folytatásra.

human
írta
2013. 10. 04. 03:39
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Lesz World War Z folytatás?” bejegyzéshez

  1. Remélhetőleg mostmár egy tökös filmet kapunk.
    Elvileg az első film harmadik felvonása Moszkvában(Battle of Moscow) zajlott volna, de ahelyett a kutatóközpontos halálunalmas hülyeségre írták át a cselekményt.

  2. Marc Foster mehet a pibe. Az első részt gyakorlatilag végig röhögtük. Könyvet elolvastam, nagy kedvencem, de ez a film akkor is egy trágya, ha teljes mértékben elvonatkoztatok. Fuck logic.

  3. Na neee…. pénzlehúzás a köbön.
    oké, könyvhöz semmi köze nincsen, de még igazi zombie filmnek sem mondanám. Plusz vazze a végét lezárták. Megvan a megoldás. Hagyják már ennyiben!

  4. Szerintem az utolsó negyedet leszámítva jó volt. Nagy kár, hogy kivágták a “moszkvai” részeket :S

  5. Amúgy tényleg nem értem,hogy mi került ezen a filmen 190 millió dollárba…. Egy film végi csatajelenet (már csak azért is,hogy a “WAR” szócskának valami szerepe is legyen a címben az egyszerű nézőcsalogatáson/átvágáson kívül) megmenthette volna a filmet. Egész film alatt ezt vártam. Na mondom majd most! Na most! Na most Jeruzsálemes résznél…na talán…. erre vége….
    Mostohán bántak csóró zombikkal.

  6. Prothean

    A sztori nem tetszett producereknek(Pitt is producer volt), szóltak Lindelofnak, aki összehányt valamit gyorsan, aztán újra kellett forgatni, ami elég borsos.

  7. Remélem lesz folytatás, szerintem az év egyik kellemes meglepetése volt, főleg a sok látatlanban fikázás után.
    Az állandó picsogás a könyvön, meg már baromira unalmas.

  8. PIcsogás van naná mivel ez ennek annyi köze volt a könyvnek mint a Star Trek into darknessnek a Star Trek franchise hoz.

  9. Dave: ki nem szarja le, ha egyszer jó volt a film? Az jobb, ha betűről betűre követi a könyvet, de a film maga rossz lenne? Van a film és kész. Ezt kell önmagában megítélni és nem azt, hogy mennyire követi a filmet. Ha az a fő ellenérv a film ellen, hogy nem könyv hű, az ostobaság szerintem.
    A Star Trekes hasonlatodra meg inkább nem is reagálok, mert ezt a csontot már alaposan lerágtuk itt…

  10. elég foss lett a film,igen zombi csak tudnám hol,kb ez olyan mint terminator 4 ott se láttam semmit háborubo,az meg egy – két menekülési jelenet valakinek háboru?!

  11. Én nem olvastam a könyvet, de a film így is megfogott. Örülök, hogy lesz második rész, engem érdekelne. Abban már lehetne okoskodni picit, pl, hogy egyik nagyhatalom a másikra hogyan uszítja a zombi seregeket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.