Még több Macsete

Itt a Machete Kills új előzetese, amiben Lady Gaga vadiúj dalába is belekóstolhatunk, meg nézhetünk női seggeket, és van új poszter is. Minden új, csak a jelenetek többsége nem.

Alexa Vega a Machete Kills új poszterén

20 hozzászólás a “Még több Macsete” bejegyzéshez

  1. human, szerintem arra gondolt, hogy az első sorba Matchete-t irtál nem Machete helyett:) Amúgy elég beteg film lesz…

  2. Brutálisan szar főleg ezzel a pocsék zenével.
    Nem vágom mitől ilyen menő ez a hülye stílus mostanában.

    Ez a promó sokkal jobb lenne valami ütősebb rock-al vagy metal zenével. Nem ezzel a hülye Gaga remixel. Ő amúgy is rossz és akkor még kedves voltam.

  3. Nem látom az irományodban a szerintem szócskát. Szerintem hülyeségeket írogatsz. Szerintem.

  4. Miért kéne odatenni? Nem elég egyértelmű, hogy mindenkinek a saját véleménye a mérvadó? ;) Aki odateszi, hogy “szerintem”, az úgy érzi magyarázkodnia kell, nekem nem kell. Ez a véleményem, pont. Szar a zene, szar a promo, a filmről meg nem nyilatkozok, mivel nem láttam még de valószínű, hogy nem is fogom soha.

  5. human: nem a címre gondoltam de látom ezt te is észrevetted mert javítottad. én csak felhívtam a figyelmed, szeretem ezt a blogot, ne rontsd le ilyen hülyeségekkel a minőségét mint az elírások.

  6. ez a Vega sima átlagos csaj, anyuka arca van.
    a lady kakát meg miért kelett bele tenni ?

  7. Copperhead says:
    2013. October 5 at 18:32
    ez a Vega sima átlagos csaj, anyuka arca van.
    a lady kakát meg miért kelett bele tenni ?

    Azért hogy vonzzák a tiniket is. :D

  8. személy szerint fel nem foghatom ez a film miért lenne jó…az égvilágon semmi értelmét nem látom…

  9. Ez egyszerűen fantasztikus, sokkolóan hatalmas hülyeség. Zseniális, aztán a film is legyen ilyen zseniális (szerintem nem lesz, de attól még a trailer zseniális)…

  10. Trebron55: Nem kell ilyen komolyan venni mindent. Ez egy minőségi paródia, “blőd” akció humor 100%-ig nem valós elemekkel. Sok ilyen film készült már, kicsit a Tarantino filmek is ilyenek a rengeteg vérrel (Kill Bill, Django)

  11. Az itt a fő bajom, hogy volt ugye a Grindhouse, amik szerintem minőségi komédiák voltak, a Machete fake traileren meg a film előtt szakadtunk a röhögéstől, akkora baromság volt. Erre a Machete film sajnos alulmúlta a korábbi fake trailert. Fele annyira se volt jó. Sokkal amatőrebb lett, és most ez is annak tűnik. nem elég merész, nem elég “B” film, nem eléggé régimódi, és már a szemcsés képhatás sincs. Eltávolodtak már rég a Planet Terror feelingtől sajnos. Gyenge lesz ez, de sajnos nem direkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.