18 hozzászólás a “A Secret Life of Walter Mitty legújabb előzetese” bejegyzéshez

 1. Na ez az a film, aminek a teasere után elhatároztam, hogy több mozgóképet nem fogok megnézni míg ki nem jön a film. Az év legjobban várt filmje a Hobbit mellett.

 2. Hmmm, ha jól veszem ki a dolgot megint egy nő miatt áll feje tetejére a világ. Kicsit kiszámítható, de tényleg szép tájakon fog játszódni.

 3. Érdekel a film nagyon de sajnos a képembe nyomták az történetmesélős előzetest a gravity előtt:(

 4. Lehet csak én érzem, hogy a trailer elad nekünk egy nagy nyomozós feelinges filmet, aztán a filmben ez az egész kb 30 perc lesz és a végén kapunk egy tipikusan rossz Stiller filmet. Ne így legyen.

 5. Szeretjük Stillert, ugye?! : )

  Remélem nem lesz olyan rossz, mint a Greenberg. Stiller miatt persze érdekes, de alapvetően nehezn nézhető film volt.

  Bár tőle inkább a Zoolander 2-őt várom, az első rész nálam az alapműveltség része.

 6. Mikor ezt az előzetest láttam a moziban a Gravity előtt, hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy akarom-e látni ezt a filmet. Ben Stiller ugye nálam szinte kizáró ok (bár mindenkinek van egy “nagy kedvenc tré” filmje, és nekem ez a Zoolander), de annyira berántott a felvázolt sztori és a fényképezés, hogy valahogy várós lett… :)

 7. Áltlában minden Ben Stiller filmet messziről kerülök, de vaéahogy ez most megfogott. Persze nem Stiller, hanem maga az előzetes hangulata elkezdett behúzni. A zene, a szép helyszínek. Még az is lehet, hogy moziban nézős lesz. :)

 8. csatlakozom az előttem zengőkhöz:

  messziről kerülöm a filmjeit, de ez most, az előzetes, a hangulat, … hát ha nem az év filmje lesz, akkor mi?

  (maga az előzetes nálam benne van életem top10-ében, nem vicc)

 9. Én meg azt hittem, hogy valamilyen izgalmas nyomozós, thrilleres film lesz készülőben! :D Elveszett egy darab képkocka! Irány a nyomába! Érdekes lehet még, de ez inkább otthonnézős! Nem biztos, hogy megéri ezért elmenni moziba!

 10. Én sem szeretem Ben Stillert, de ilyen esetekben tényleg érdemes az ellenszenvet félretenni. Nagyon várom ezt a filmet, és könnyen el tudom képzelni, hogy olyan élmény lesz, mint a Stranger Than Fiction volt anno, ami nagyon tetszett, hiába alapból kerülöm Will Ferrell filmjeit. Ha gyönyörű filmet lát az ember klassz forgatókönyvvel, akkor könnyen megeshet, hogy még az ellenszenvesebb színészek is tudnak meglepetést okozni.

 11. Remélem ez is ilyen Stardustos befelyezést kap. Stiller végigszívja a világot egy nőért, de útközben talál magának egy jobbat.

 12. Érdekes,hogy mennyien Stiller-kerülők,közben érdemes lenne felemlegetni,hol is kezdte a srác a Nyakunkon az élet rendezésével pl..amikor még nem is volt akkora név és állandó vígjátékba zárt karakter:)

 13. A legaszarabb amerikai filmnek is jó trailere van, mert 1 perc érdekességet mindig lehet találni.

 14. Bambika: nem értek egyet, nézd meg az I Frankensteinnek milyen fos előzetese van, vagy a Runner Runnernek, vagy még sorolhatnám.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.