A vírusmarketing és Carrie

Kommentek alapján úgy tűnik ti nem nagyon várjátok ezt a remake-et, de odakinn vért izzadnak a marketingjével. Az alábbi videóban pl. trükkökkel csináltak telekinézist, aztán felvették az emberek reakcióját rejtett kamerákkal.

human
írta
2013. 10. 08. 03:58
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “A vírusmarketing és Carrie” bejegyzéshez

 1. Mondjuk olyankor mi lett volna, ha egy helyi keménx legény vagy hardcore keresztény fejbehúzza a lányt egy székkel a nagy ilyetsdégben?:)

  A megvalósítás remek, a reakciók is őszintének tűnnek.

 2. Én mindig azt mondom, hogy ezeknél a kis filmeknél mi nézők sose tudhatjuk, hogy az átvert személyek vajon nem e beépítettek. Mert miért ne lennének? Pláne itt, ahol elég sok a trükk, könnyű kiszúrni a drótokat meg a titkot.

 3. Nagyon tetszett ez a videó. Az meg, hogy miért nem várják itthon annyira, hááát, mi sosem voltunk egy nagy horrorrajongó nemzet.

 4. Mindig felmerül bennem is amit Bástya irt de én azt szeretném hinni, hogy nem voltak beépitve és tényleg befostak :)
  Nem láttam az eredeti filmet és az újból is csak az első előzetest, az alapján nagyon várós.

 5. Inkább azt mondanám beépítettek voltak ők is… Gondoljatok bele, ha belőletek csinálnának hülyét, utána ti engedélyeznétek, hogy mutassák az arcotokat és milliók lássák, hogy mennyire kemények vagytok? :D

 6. “z átvert személyek vajon nem e beépítettek. Mert miért ne lennének”

  elég nagy marhaság lenne színészekkel eljátszatni azt, amit átlagemberekkel is el lehet ezerszer hitelesebben. felveszel 10-20-50 reakciót, és biztos néhány van olyan zseniális, hogy bekerüljön.

  “, ha belőletek csinálnának hülyét, utána ti engedélyeznétek, hogy mutassák az arcotokat ”

  az emberek ezt jó poénnak fogják fel, milliók engedélyeztek már ehhez hasonlókat és még többen nem. mondom, nyilván azok közül válogattak, akik közül szabad.

  egyébként meg tlejesen mindegy, a végeredmény ugyanaz. az, hogy valaki ilyen beállítottségú, hogy így gondolkodik, az csak neki rossz.

 7. gagyi
  oké, volt egy ötlet, gondolták jó poén megcsinálni, de nekem túlságosan rendezettnek tűnt. Persze ott helyben biztos elhiszem, de valahogy nem reálisan játszanak a “színészek”. Olyan gyorsan összedobott és a néző színészek is csak félig meddig lepődnek meg.
  Gondolom olyat akartak, mint a kamerás lány aki egyből mobillal veszi az eseményeket, megy youtubera aztán nagy heppp. De ez egy jó ötlet elgagyisítva.

 8. Nem hiszem, hogy megrendezték volna előre. Egyszerü kandi kamera. Láttunk már sok ilyet. Itt az ötlet és a megvalósitás az, ami kiemeli a többi közül.

 9. Baker, mindenképp életre szóló élmény egy ilyen prankben benne lenni, akár victimként i :) Le a kalappal!

  Amúgy nem tudom ki nem árja a Carriet, én várom.

 10. Szerintem csak az elején bemutatott pár vendég nem volt beavatva. Akiknek az asztaluk megmozdult azok végig látták a kábelt a srác hátán tehát ők biztosan tudtak róla. Ennek ellenére jól sikerült és szerintem páran őszintén meglepettnek tűnnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.