The Starving Games: OMG WTF HELLNO

Minden évben elfilózhatunk rajta, hogy a paródia filmeknek van-e még lejjebb, képesek-e tovább csökkenteni a minőséget, és minden évben megteszik. Itt van a Hunger Gamesre alapozó idei csapás előzetese, ezzel már büntetni lehet.

De legalább mozikba nem kerül.

25 hozzászólás a “The Starving Games: OMG WTF HELLNO” bejegyzéshez

 1. Hogy az Istenbe adnak pénzt az ilyen filmekre? Egyszerűen nem értem. Mintha egy gyerek írta volna meg a poénokat. Van igén rá? Oh…persze hogy igen.

 2. Ilyenkor jut eszembe a Csupasz Pisztoly sorozat, meg Drebin felügyelő.. vagy a Nagy Durranás és Leslie Nielsen más filmjei…

  És sírok…

 3. En meg azt mondom, hogy jobban szorakozok egy ilyenen, mint a tulertekelt Hangover n+1-en. Persze, hogy szar, de legalabb van.

 4. Mindennemű utánajárás nélkül azt hiszem kijelenthetem…..eddig is készültek direkt tök olcsó filmek……ez is csak egy a sok közül. Csak ez most posztolásra került. Tehát ez is csak annyira gagyi mint a másik kismillió amiről úgysem tudunk csak ha valakit konkrétan ez a kategória érdekel.

  Ezek a filmek “filléresek” pik-pak összehozhatók. Kb. egy sorozat egy-egy része alatt megoldható. Valahogy úgy vagyok vele ha egy film nem kerül széles közönség elé akkor tök mindegy milyen. Úgy fogom fel, h a készítő saját szórakoztatásra-hobbiból leforgat egy “filmet”. :)

 5. Egynek jó lesz. Többet mosolyogtam a traileren, mint a fent említett Hangover 3-on összesen.

 6. Ne üssetek, de én is mosolyogtam rajta. Igaz a filmet nem nézem meg, de bemutatónak jó volt.

 7. Szerintem is boven lenne alapanyag parodiakhoz…Nekem az a gondom ezzel a filmmel is meg az elmult idok hasonloival, hogy ezek nem parodiak. Nem az eredeti filmek hibait vagy hulyesegeit nagyitjak fel/tulozzak el, hanem csak hasonlo szereploket beletesznek meg full gagyi poenokat.

  Ennel en jobbat keszitenek!!

 8. Én ezekre a filmekre mindig is úgy gondoltam ,hogy egy pornó film csak kivágták a 18 karikás tartalmakat. Annak elmenne. :)

 9. Addig míg az előzetes tart addig elmegy egyszer.Na de az egész film már sok lenne nekem.
  Egyszer gondoltam,hogy beletekergetve megnézem a Katasztrófafilm című ‘filmet”.Még úgy sem tudtam végignézni.
  Ez is hasonlónak néz ki úgyhogy kihagyom.

 10. Ez már annyira gáz hogy jó. :D

  Na jó nem ez nagyon szar de azért megnézem mert jókat tudok röhögni ilyen baromságokon. És szerintem sokan vannak ezzel így ezért vannak még ilyen filmek. ^^ Mondjuk etőtl még szar film de már azon is röhög az ember fájdalmában hogy szar az egész. :D

 11. Nem tudom, még a trailer után is látok esélyt rá, hoyg jobb legyen mint az eredeti. De ezzel nem tettem túl magasra a mércét…

 12. Mi megnéztük a hétvégén, készülve a Hunger Games 2-re. Jól szórakoztunk rajta, de mégegyszer nem néznénk meg. Csak attól félek, hogy ha hasonló helyzet/beállítás lesz a HG2-n, akkor elnevetem az egészet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.