32 hozzászólás a “A Nymphomaniac illő karakterposzterei” bejegyzéshez

 1. Hüm… Ez érdekes. Mondjuk elég húzós ilyen plakátokkal előállni, de hát végül is, ez erről szól.

  A legdurvább kinézetre Stellan S. és Udo K. :)

 2. Skarsgard-on a Mamma Mia! -óta nem lepődök meg. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ha ilyen sok a hím, akkor a mai trend szerint mekkora lesz a kötelező ratyi-faktor? Anélkül ma filmet csinálni, pláne, ha szexualitással foglalkozik… Persze nem vagyok én homofób! (Dehogynem – hallom ám…!)

 3. egy nimfomán nőről szól a film, aki lefekszik bazisok férfival, gondolom sok meleg lesz benne

 4. Majd nyugtával…
  Engem sok “meglepetés” ért a közelmúltban, főleg irodalmi adaptációk esetében (hirtelen: Trónok harca, A Búra alatt, tudom ezek sorozatok, az egy másik blog), ahol a homoszexualitás indokolatlanul bukkan fel, de persze, ez nem egy meleg jogi vitafórum, és nem is akartam senkit hergelni, úgyhogy ejtem a témát, bocs…

 5. Pont a felesleges ratyi faktor miatt nem fog érdekelni szerintem. Ha esetleg rámcáfolnak, és nem lesz benne ilyen, akkor még talán megnézem. Igaz, engem a Shame se taglózott le annyira, mint annyi embert. Valahogy az ilyen erőteljes nimfomániát inkább szánalmas betegségnek tartom, mint érdekes témának.

 6. csuszu1: kiskoma, ha a könyvben valami benne van, akkor a tv-adaptációból ki kéne írni mert zavarja a kis világodat?

 7. Minden nő szép és vagy fiatal és szexi ezeken a pósztereken( a férfiak lehetnek csúnyák és örgek meg pocakosak, mert az a többi férfit úgyse érdekli…ráadásul a nőknek csak szexi orgazmus arckifejezésük lehet, hát beszarok..)?Ez így kb k-ra nem igazságos, főleg ha a szokásosnál nagyobb étvággyal rendelkező nőismerőseimre gondolok( mert azok nem így néznek ki!).

  Hasonló témában vágva szerintem a Shame egyébként rémes volt!Nem azért mert nem jól muataja be egy erotomán ember érzelmi sivárságát, hanem mert ez nem az a betegség, amely csak szép embereket érint( sőt tulajdonképpen pont az ellenkezője kezdi kiváltani)!

 8. Mikkamakka: Engem nem zavar, legfeljebb kerülöm, de nem figyeltél, éppen arról értekeztem, hogy ha az eredetiben nincs ilyen, a filmbe sokszor beleerőltetik. Nem vagyok prűd, de egy minőségi alkotásban az ilyesmi (meg a hetero sex is) ne legyen öncélú. Fenti darabot nem láttam, alapművet (van ilyen?) nem olvastam, így a megjegyzés részemről csak tapasztalat alapú észrevétel volt, általánosan, meg a poszterek rám gyakorolt hatását próbáltam kifejteni, mint lejjebb írtam, a kedélyek hergelése nélkül. Ebben a szellemben zártam (volna)le a témát. Békesség.

 9. “Nem vagyok prűd, de egy minőségi alkotásban az ilyesmi (meg a hetero sex is) ne legyen öncélú.” -épp az imént írtam, hogy a pósztereken lévő nők mind szépek? Szerinted ez alapján mennyire lesz pont ez a film öncélú?

  “Engem sok “meglepetés” ért a közelmúltban, főleg irodalmi adaptációk esetében (hirtelen: Trónok harca..” – szóval szerinted Renly nem volt meleg? Csak mert Martin az egyik könyv végén még ki is tért rá…

 10. Ha egy kövér, 50 éves, alsógatyában a kanapén élő ember lett volna a shame főszereplője, senki nem nézte volna meg. Pont a betegség oldalát kapta el a film és nem “érdekes téma”-ként mutatta be.

 11. csuszu1: nem vágom a sorozatot, hallottam, mennyire szar, de a Búra alatt könyvben van egy biszexuális fiatal anya. A sorozatba netán lecserélték férfira? Jópofa lehet, egy yenkik által lakott kis közösségben, ahonnan még a feketéket is elüldözik.

 12. kisame: Hogy ez mennyire lesz öncélú, azt nem tudom, majd látjuk. Martinnál (szerintem) a homoszexuális téma kevésbé volt jelen, mint a filmben. de lehet, hogy csak a terjedelemhez képest. Nem mostanában olvastam, de pl. a Viráglovagnál nem rémlik, de lehet, hogy tévedek.

 13. csuszu1: látom nem fogalmaztam elég világosan, Renly a könyvben is búza volt, de ezt csak pletykákból tudtuk ott, mert se ő se a viráglovag nem POV karakter
  szóval lehet Martin papánál reklamálni h mit propagálja a témát:D

 14. A 10.-nek most hol a melle? Gondolom, a haj eltakraja csöcsbimbót, de egyáltalán nem látok domdborodást?

 15. Mikkamakka: Egyről beszélünk, egy szereplő szájából hallani más lett volna mint Lorast látni térden állva rácuppanni Renlyre. De elismerem rossz példa volt, mert a könyv sem szűkölködik polgárpukkasztásban, ettől függetlenül az ominózus jelenet engem meglepett, az jutott eszembe, ezt most mért? De a sorozatot szerettem.
  Sol: A Búra alatt tényleg gyenge a könyvhöz képest,bár a könyvvel még nem végeztem. De a tendencia: biszex anyukából leszbi pár, úgy mint fenn: pletykából vizuális orgia. Kicsit mindig több…
  Nincs ezzel nekem bajom, csak nem értem. Ettől kelendőbb a portéka?
  Van akit vonz, van akit taszít az ilyesmi, nekem a régi vicc jut eszembe: nem várom meg, míg kötelező lesz…

 16. “Van akit vonz, van akit taszít az ilyesmi, nekem a régi vicc jut eszembe: nem várom meg, míg kötelező lesz…”

  Most jó lenne ide betenni egy Bella Swan arckifejezést amint azt tátogja, hogy _OH_MÁJ_GÁSZSH! mert az méltón visszaadná a reakciómat erre a régimódi megjegyzésedre…

  Mert ha te 2013-ban azt gondolod, hogy homoszexuálisok azért lesznek az emberek, mert ez az életvitel tetszik nekik, meg milyen vagány már, akkor te minimum 80 lehetsz..de nem akarok megsérteni egyetlen fölvilágosult 80 évest se!

 17. Nem talált, de ha neked Bella Swan jut bármiről az eszedbe, akkor a te életkorod se nagyon lehet vita tárgya. Valamiért rám szálltál, ez szórakoztató, csak nem akarod érteni miről beszélek. Hogy ki mitől lesz homár? Miről beszélsz? Mivel ez nem az a fórum, hagyom inkább…Örültem.

 18. Sajnálom, ha nyers voltam de ma felhúzott ez a(szerintem) szexista plakátsor, máskor türelmesebb szoktam lenni.
  Hiába, elérték a céljukat vele a marketingesek!

 19. Bocs, human, a poszt nem erről szól, nekem se ez volt a célom, lehet, hogy tényleg manipuláltak minket.

 20. Stellan Skarsgard nagyon merész, hát még Udo Kier, hogy ilyen idősen még bevállalják ezt, és ezért minden elismerésem, tök mindegy mit kíván a szakma, ők benne vannak :)

 21. Ezek a plakátok tök szépek, egyediek, és nyilván illeszkednek a film témájához.
  6 (igen szemrevaló) csaj és 8 férfi látható rajtuk. Hogy lehet az, hogy valakinek erről is a homoszexualitás jut eszébe, pláne, hogy a film címe is Nymphomaniac…

 22. fearitself
  Nem a haja takarja ki a bimbókat hanem a kép alja mert azok még csak ott lesznek kicsit lejjebb.

  Nekem az tűnik érdekesnek hogy a számomra ismeretlen (gondolom az átlagember számára)férfi színészek hülye arcot vágnak, a nők “nagyon élvezik” jellegűt miközben az ismert színészek mind olyan megjátszós nem eltorzult-at. Persze lehet azért is hogy mindenki megismerje a nagy neveket. Christian Slater szerintem ilyen fejet vág akkor is mikor a hotelszobába lépve hullát talál. :)

 23. szánalmas, ez a rendező is teljesen meg van buggyanva, nézhetetlen filmszarokat gyárt évek óta

 24. Haha, nem tudom, hogy ez a sok plakát most nagyon egyedien zseniális vagy csak mindenkiről készült gyorsan egy kép a vécén… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.