6 hozzászólás a “Another brick in the wall” bejegyzéshez

 1. arra jó volt az egész felhajtás, hogy végre pótoljam az eredetit, és hát meg kell mondjam, a leghalványabb mértékben sem mozgat meg ez, az után.

 2. még mindig olyan vicces ez a remake esdi:) vagy hogy is mondjam, főleg azoknál a filmeknél amelyiknél az eredetinél egyszerüen úgy sem lehet jobbat csinálni. persze ez is relatív dolog, kinek mi a jó. de pont az oldboynál a közönség, a kritikusok, a szakma messzemenő tiszteletét vívta ki. Tehát nem egy két kocka kedvence. És ennek tudatában ezt remékelni elég gátlásstalanságra és arcátlanságra vall. főleg azok részéről akik ezt elvállalták. Persze biztos van ennek jó oldala is mert majd ezen keresztűl nagyobb publicitást kap az eredeti meg nagyobb kultja lesz. De mégis ez olyan gáz:)

 3. Imiszito: pl a szigorúan piszkos ügyek is jobb, mint a tégla, de a tégla nélkül mégis szegényebb lenne a filmes világ szvsz. Szval egy esélyt lehet neki, sőt kell is.

 4. bocs kicsit off a plakáttól, de itt jön ki belőlem:

  Imádom az Oldboy-t, top 3 (amiben van nálam vagy 20 film egyszerre)
  de az eddigi infók, képi anyagok láttán valahogy megbocsájthatónak érzem a remake-et. Hiába kardoskodnék hogy jaj ne, meg úristen minek, meg jaj ne tegyék tönkre a film örökségét, mégis kompromisszumot kell kötnöm a belső feszültséggel, ugyanis rengeteg remeket láttam már, ami egyszerűen kritikán aluli volt. Az Oldboy remake pedig jelenleg legalább valami hangulatot sugall, és nem egy zs-kategóriás agyonváltoztatott akármi születik belőle.
  kíváncsi vagyok, hogy egy más rendező képzeletcsövén keresztül, egy teljesen más kultúra (a nyugati) szűrésében hogyan is valósul meg ugyanaz a történet
  Dreaman68 Tégla hasonlata azt hiszem helytálló. Bár ott sokalltam az oscart
  meglátjuk, tanulságos lesz, a film vége más lesz, ezt azért borítékolom

  uff

 5. Én csak Spike Lee miatt nézem meg, kiváncsian várom mit tud kihozni ebből az anyagból, a kedvenc brooklyn-i pizzafutárom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.