Végre Star Wars EP VII konkrétumok?

Az egyik kinti újságíró azt mondja, hogy a Disney még a héten bejelenti a Star Wars castingját, és ehhez csatolva még egy rövid teaser videó is lesz, amiben feltűnik Luke. Ez egybeesne azzal, hogy hétvégén New York-i Comic Con van.

human
írta
2013. 10. 10. 23:00
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Végre Star Wars EP VII konkrétumok?” bejegyzéshez

 1. Ez meglepő.
  Főleg az hogy videó is lesz.
  Kíváncsian várom, remélem nem kell csalódjak majd.

 2. Remélem Mark Hamillben nem gondolkodnak a castingon, mert pont tegnap láttam egy Criminal Minds epizódban és nagyon szét van csúszva az ürge formája. :D

 3. brá szerintem is van rá esély, de azért ez eléggé pletyka, csak hát én si baromi kíváncsi vagyok már :D

 4. Na, most egész hétvégén ezt fogom várni…
  nyílméregbéka: ki másban gondolkodnának Luke szerepére???

 5. Pedig, ha jediket meg fénykarozást akarunk látni a folytatásokban (márpedig enélkül nem starwars a Start Wars), akkor muszáj, hogy benne legyenek a Skywalker utódok, hiszen elvileg ők az utolsók.
  Hacsak nem bukkan fel egy eddig felfedezetlen jedi-kolónia, vagy a midikloriánok nem “nemzenek” újabbakat, ami lássuk be, elég béna és erőltetett magyarázat lenne.

 6. Én azt hittem, hogy Jedik/Sithek azok lehetnek ‘sima’ emberek utódai is, csak valahogy az erőnek ki kell választania őket vagy valami. Nem minden zseninek zsenik a szülei alapon.

 7. Leoben jól mondja, erőhasználó képesség random sorsolódik. Régen az egyik regényben volt az, hogy Luke elkezdett erőhasználók után nyomozni, és talált is párat. Velük közösen alapította meg az új Jedi akadémiát a Yavin IVen.

 8. Egy kicsit jedi knight academy 2 amit mondasz Bástya :) de ettől függetlenül nem lenne rossz alapsztorinak.

 9. Olvassátok el a Star Wars – Legacy képregénysorozatot, megéri! Állítom, hogy bármennyire kapálózik a Disney történetben ütni fogja :)
  (Hálózsákon lehet találni pár magyarra fordított fűzetett)

 10. Szinte biztos vagyok benne, hogy lesz valami videó. Sejtelmes sötétség, narráció, egy-két hangeffekt, aztán a végén berobban a “Star Wars – Episode VII: blablabla”, az emberek meg a vallásos révületben fognak a földön fetrengeni, ennyi elég hozzá :D

 11. Csak nekem indult el porcosodás a lábaim között ágyék tájt?!
  Vajda Gábor: Az tuti! :D

 12. Azért az obszidián “óriás cincér” (Vader) nagyon fog hiányozni! Jól emlékszem még, amikor 9 évesen először láttam a filmet moziban és Vader megjelent a mozivásznon, szabályosan féltem tőle.. :-) Szerintem pótolhatatlan karakter, akárcsak az uralkodó… mármint Uralkodó – képpen. (Join the pork side… miket is beszélek…) Legalábbis Ian hangja! Ezek pótolhatatlan Star Wars ikonok, fura lesz a film nélkülük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.