Az X-Men: Days of Future Past is házimozi lesz

Követik a Hobbit által kitaposott utat, és 48fps kamerákkal vették fel, így is fog mozikba kerülni. Éljen a házimozi hatás? Gondolom nem vagyok egyedül azok között, akiknek nem jött be a Hobbit sokfps-e.

update: az AICN két forrásra hivatkozva osztotta meg velünk a fentit, az IGN-nek közben “film közeli források” cáfolták is.

13 hozzászólás a “Az X-Men: Days of Future Past is házimozi lesz” bejegyzéshez

 1. Én imádtam a 48 fpst. Elismerem, elsőre tényleg olyan, mintha felgyorsított színházi előadást néznél, de 10 perc után megszokom.

  Pár héttel később megnéztem a hobbitot standard 3dben is, már annyira nem ütött a látvány. Példának okáért, a sziklaóriások. 48fpsben olyan hiper valósághű volt minden felület, minden textúra, hogy az hihetetlen. Sima3dben meg csak mezei látványos volt, de nem éreztem azt, hogy azta.

  Én így érzékeltem.

 2. “Hála” a magyar imaxnek, sajnos nem 48fps-ben láttam, szóval még mindig nem tudom milyen nagyban, de valószínűleg ezt is simán fogom látni.

 3. Nekem is bejött, kétszer is 48fps-ben néztem meg. 10 perc valóban, és utána már csak azt látod, hogy nem homályos a mozgás. Talán még meg kell találniuk a megfelelő szűrőket…

 4. Idézet az IGN azonos híréből:
  “(UPDATE: Sources close to the film tell IGN that shooting in 48fps was explored, but the filmmakers ultimately ruled against it. The original report follows.)”

 5. Ha jó lesz a film, akkor senkit sem fog érdekelni, hogy mennyi fps. Ha meg nem, akkor legalább lesz mibe belekötni.

 6. zscso: wha? a hobbitot sokan jónak tartották, de még így is belekötöttek az FPSbe. Máris repedezik a megállapításod.

 7. human: és sokan jónak tartották, és nem kötöttek bele az fps-be. úgyse lesz soha olyan, ami mindenkinek bejön.

 8. Én nem tom mi a baj a sok fpsel. Mint gamer hozzá van szokva a szemem a nagyobb fpshez, engem egyáltalánnem zavart, kicist más volt mint amitmegszoktam de semmi baj nincs vele.

 9. Trebron55.: azért a két fpst nem teljesen úgya kell értelmezni. A kijelző, megjelenítő se mindegy.

  Egyébként miért baj a 48 fps… convert to 30 fps és megvan oldva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.