Blockbuster watch: a Gravity nem kis siker

A Gravity csak 23%-ot esett! Nem elég, hogy az októberi rekordokat döntögette a nyitóhétvégéje, de ez az esés is nagyon durván pozitív adat, így 44,3 milliót kaszált a film a második hétvégéjén. Világszinten már 191,4 milliónál jár baszki. Az embereknek bejött a forgás, meg a nem remakeség, meg a nem folytatásság. Úristen, a magyarom tuti nem jött be nekik.

Captain Phillips bevételekhez egy Tom Hanks!

Mindezt úgy, hogy a Tom Hanks főszereplésével készült, Oscar esélyesnek tartott Captain Phillips kezdett a héten, 26 millió dollárt összekalapozva. Ez korrektnek számít a kategóriájában, amit mostanában a Zero Dark Thirty (24,4 millió) és az Argo (19,5 millió) képviselt.

És közben a Machete Kills akkorát buktázott, mint a magyar foci: 3,8 millió dollár, ami nagyjából harmada az első rész bevételeinek, mindezt úgy, hogy több mint 2500 vásznon ment.

20 hozzászólás a “Blockbuster watch: a Gravity nem kis siker” bejegyzéshez

  1. na és azt lehet már tudni, hogy a Machete azért bukott mert szar, vagy csak elveszett a többi film között?

  2. Gravitációnak nagyon örülök, Captain Philipset tervezem megnézni viszont a Machete-ből egy elég volt, nem láttam értelmét a kettősnek.

  3. A Machete bukta. Felsejlik, h végre megint lesz az embereknek igénye normális filmekre. Már csak egy szuperhősös, hobbitos filmek közül kellene vmelyiknek fejre állni és elénk tárul 1 szép jövőkép.

  4. A Gravtynek örülök, talán rájön Hollywood is, hogy van élet a képregényeken, remake-n és folytatásokon túl…

    A Machete-n nem csodálkozom, az ilyen ál-trash filmet csak egyszer lehet elsütni jól szerintem, folytatni felesleges, olyan mint egy viccet megismételni, akármilyen jó is, másodszor már nem olyan vicces.

  5. Én majd 17.én nézem a Matchete-t.Személy szerint kedvelem az ilyen “ál-trash” filmeket.

  6. Egyébként én ezt a Mac,etet kifejezetten vártam, de kétséges. sőt lehetetlen, hogy én erre elmenjek, ha egyszer képtelenek NEM szinkronosan is leadni… Elképesztő…

    Gravity hajrá, így tovább ;D Végre nem buknak a jó filmek.

  7. Hát, gondoltam a Machete jó lesz vígjáték gyanánt, de lehet még annak se lesz jó, meggondolom még hogy mozizzam e. Gravity még nem volt meg, sajnos vidéki helyeken még nem mindenhova jutott el.
    Ez a Tom Hanks vs. Faithless meg nem érdekel egyáltalán.

  8. Örülök Cuarón sikerének de kár h nem az előző filmmel kapta meg a figyelmet.A kettő ég és föld filmileg szvsz.

  9. qpak de abban kicsit sok volt a hippi nem? én még egy 50es rasztás tai chiző nőre is emlékszem:)

  10. Akos:

    Tom Hanks vs Faithless, na ennél sem hallottam még pontosabb megfogalmazást… GRAT :D

  11. Örülök a Gravity sikerének, jó látni, hogy az emberek más filmre is beülnek nem csak szuperhős filmekre.
    A Machetenek úgy látszik nem csak a típusa lett trash, hanem a film is.

  12. Hétvégén volt meg a Gravity, 3D-ben és nekem durván bejött (a children of men-ből 30 percet bírtam nézni, utána elaludtam), abszolút megérte a mozijegy árát.

  13. azt hiszem ebben a műfajban, egész életemben erre a filmre vártam.. megadta mindazt, amit sajnos sose fogok átélni élőben, de ez a film kárpótol mindenért! :) ty Alfonso Cuarón!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.