Guillermo del Toro és Travis Beacham már munkában

Dolgoznak a Pacific Rim 2 forgatókönyvén, de a Legendary még nem adott hivatalosan zöld utat a filmnek, hiába a hatalmas nemzetközi bevétel. Toro annyit azért elejtett, hogy mélyebben elmerülünk a Kaiju agyak drifelésével, meg lesz Gipsy 2.0.

28 hozzászólás a “Guillermo del Toro és Travis Beacham már munkában” bejegyzéshez

 1. Ha jól emlékszem legnagyobb bevételt hozó eredeti ötlet.
  Nemzetközileg jól hozott. Biztos előveszik csak ne másik 10 sci fi mellé rakják be
  Plusz hátha jobban fog működni folytatásban. Jobban elmerulni a kaiju-kban.

 2. ettől a rendezőtől azért többet vártam

  a forgatókönyv és az akciójelenetek is bőven hagytak kívánni valót maguk után, összecsapott volt az egész

  klisé halmaz,amit a 90es amcsi Godzillából meg hasonló filmekből lopkodtak össze

 3. Nem tudom mennyire lehet ezt eredeti ötlenek mondani, ha nem lett volna 100 féle hatalmas robot vs monster rajzfilm akkor mondanám rá. Mintha csinálnának egy univerumot amiben tündék és orkok háborúznak és azt tök-eredetinek hívnák.

  Na mindegy, a film látványilag szórakoztatott, de logikailag nagyon megdolgozta az agyamat, ami miatt ki tudok akadni egy film alatt. (ilyenek más filmekben mint amikor: a spec-kommandós katona a legbénább és tök amatőr hibákat csinál; a világ sorsát egy idióta kezébe adják a nagy, okos vezetők; több éves (pl) Zombie gyilok tapasztalata van főszereplőnek, de még mindig úgy megy be egy elhagyatott házba mint ha első napja lenne)
  A Pacific teli volt ilyennel. Emiatt a főszereplő nekem nagyon unszimpatikus volt és nem vagyok kíváncsi többet rá. (arról nem is beszélve, hogy a nagy, kemény, legeslegjobb veteránokat 3 perc alatt leszedték a szörnyek, de az átlagos, 5 évet kihagyott csávót és a mellette abszolút kezdő csajt többen sem nem tudták legyőzni)

 4. Trib
  Eredeti mert nem folytatás, reboot vagy prequel… Etttől már eredeti.
  Am egyébként ki a tökömet érdekli a szörnyek agyában való driftelés? Még brutálisabb péppéverést akarok látni, de most egy olyan filmben, ahol nincs a közepén egy 40 perces altató rész sok buta párbeszéddel és felesleges kínlódással :D

 5. egy több ezer tonás szörny hogy tud repülni és hogy tud magával vinni még egy több ezer tonás robotot?

 6. asd nem ez a lényeg értsd már meg….

  nem tud, nem is léteznek ilyen lények

  orkok se meg tündérek

  a fantáziád azért van,hogy eljuss olyan világokba amik nem léteznek és szórakozz

 7. Engem szórakoztatott az első, a nyár egyik kellemes meglepetése volt nálam, egy kicsit több nappali gyík-gyakás, és meg is vettek kilóra…

 8. Kb. egy hete láttam a filmet, és magyarként a “Gipsy Danger” nevű robot…nos, megindította a fantáziám :D Nem akarom hozni az asszociációkat, de Hollywood sem lehet ugye mindenre tekintettel :D …A dolog pikantériája, hogy véletlenül épp másnap olvastam az Indexen, hogy (azt hiszem) Hannoverben be akarját tiltani a “cigánypecsenye” meg “négercsók” étel-elnevezéseket azok kirekesztő, rasszista hangzása miatt… :D

 9. Amerikai bevételekben a Gravity már lenyomta a PR-t a 2013-as eredeti sci-fi ranglistán, de mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy a Pacific Rim a bevételeinek 3/4-t worldwide szedte össze, és gondolom nagyott dobott rajta az ázsiai közönség. :)

 10. gabesz: igen, pont ezt írom, az amerikai bevétel alapján senki nem rendelné be a foyltatást

 11. Én még nem láttam, de nem is várok tőle sokat. Ha jó film eddig idén, akkor Gravity (tegnap láttam és…:-) ) vagy a Tom Hanks új filmje.

 12. Ha csak egy olyan harcot beraknak, ami nem éjszaka+esőben+minimum a robotok derekáig érő vízben játszódik, szuperközelről felvett akciójelenetekkel akkor azt mondom lesz*rom a debil párbeszéedeket és karaktereket és jöhet a második rész.
  De így nagyon remélem, hogy nem lesz belőle semmi.

 13. tony stark a számból vetted ki a szót. nem értem mire ez a felhajtás. egyedül a szórakozott professzor és a a hong kongi jelenetek voltak jók benne.

 14. Minden rendezőnek van nagy és jó filmje. Del Toro-nak nem ez volt az!
  Ez sehol sincs a Faun labirintusához és a Hellboy 2-höz.
  Azthiszem a rendezőtöl többet ne várjunk. Már csak a $$$ a lényeg….

 15. Nagyon szomoru vagyok. Valoban nem lesz semmi az “In the mountains of madness”? En meg mindig remenykedem. Tudtommal “on hold”-on van a project.

 16. Pár hete néztem meg itthon, mert sejtettem, hogy ez nem éri meg a mozijegyet. Emberek – de most komolyan – mi a frász jó ebben a filmben? Nálam ez ilyen 3/10 kategória…unalmas, ötlettelen, ide-oda hömpölygő cselekmény, elnagyolt univerzum (vagy legalábbis a filmben az volt), nem lehetett tudni, hogy most vígjáték vagy akciófilm, pocsék színészek, pocsék animáció, sorolhatnám. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ez a film hogyan lehet sikeres :\

 17. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogy lehet az animációt fikázni, mikor az egyértelműen egy erős pontja a filmnek (az egyetlen).

 18. Én nem mernék egy olyan filmet folytatni ami “csak” world-wide tudott teljesíteni. A külföldiek jobban lenyelték, mert óriás robotos volt és emiatt jobb ezt nézni moziban mint a drámát. De második részre csak max poénból ülnének be szerintem megint.
  Plusz az azt jelenti, hogy több pénzbe kerül a folytatás és megint egy hasonló hülyeséget kapunk csak több harccal és lehetőleg jobb színészekkel, vagy kevesebb pénz és kevesebb harcm több dráma.

 19. Nem értem miért kell fikázni ennyire ezt a filmet, szerintem nagyon is szórakoztató volt, láttam már vagy 10szer. Idén nekem a Filth után a második legszórakoztatóbb film(Gravity-t sajnos még nem láttam, Vasembert hagyjuk is, a ST-ID meg nem tudta elnyerni a tetszésem pedig nagy rajongója voltam a 2009es filmnek).

 20. Eszembe jutott már, hogy mit akartam. A Battleship, na az volt még ugyanilyen üres/semmitmondó/jellegtelen, miközben próbált látványos és pörgős lenni. Talán a kettő közül az még jobban is sikerült, bár már csak halványan él bennem, úgyhogy nem mernék rá megesküdni.

 21. ndani9318 : a legtöbb embernek az a baja, hogy sokkal de sokkal jobb is lehetett volna

 22. dm says: “Pár hete néztem meg itthon, mert sejtettem, hogy ez nem éri meg a mozijegyet. Emberek – de most komolyan – mi a frász jó ebben a filmben?”

  Ízlések és pofonok… el kell fogadni, hogy másoknak más tetszik mint neked. Tulajdonképpen senki nem állítja, hogy ez egy jó film, messze van attól, de a maga sutaságában is egy baromi szórakoztató mozi szerintem.
  Vannak filmek amik akkor is működnek ha nem jók (mint pl. Battleship), mert valami elkap benne, kikapcsol, szórakoztat, vagy a látvány vagy hangulat, mindegy… A Pacific Rim nem erőlködik, mint mondjuk a Transformers, nem próbál komoly sci-fi lenni mint az Elysium vagy a Prometheus, nem akar nagy film lenni, csak szórakoztatni, és ezért nem is lett olyan szar mint a felsoroltak. Nem kell mindig “jó filmnek”, filmművészeti alkotásnak lennie ahhoz, hogy tetsszen nekünk valami, mindenkinek van pár nagy kedvenc “szar” filmje.

 23. Mecha fan lévén én nagyon vártam a filmet, bár túlzottan nem éltem bele magam a dologba. A bázis díszleteivel szerintem teljesen mellé nyúltak például. Azért egynek elment.

 24. nyílméregbéka ez ok, de nekem mocskosul nem jött át sajna, hogy a film nem próbál komolykodni. Egyedül Ron Perlman jeleneteinél, meg a tudósoknál éreztem, hogy ok, ez most poén és ha a film végig ezt a vonalat vitte volna…de összességében próbált egy high-concept valami lenni, ami viszont pont az általad említett Transformersnek sikerült – amellett, hogy abban is vicceskednek – ennek meg nem.

  Szóval ha ez egy ilyen félkomoly dolog csak, akkor már kicsit jobban értem, kár, hogy ezt egyáltalán nem sikerült átadni nekem, mint nézőnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.