Hans Zimmer kiégett

Egyrészt beismerte, hogy a Pirates 4 zenéjét nem túlzott örömmel alkotta, meg úgy amúgy is kicsit elege van a folytatásokból. A The Dark Knight Risesnél az tetszett neki, hogy Chris előre megmondta: ennyi lesz.

Másrészt pedig arról ejtett pár szót, hogy a Nolannal való együttműködését nem akarja degradálni a közösen ötletelt zenék továbbvivésével a Man of Steel második részébe, Batman-szerű zenét alkotva egy Superman filmben.

Mindezek ellenére még előfordulhat, hogy ő szerzi majd a Batman vs. Superman zenéjét, mivel élvezte a Snyderrel közös munkát is, de egyelőre még nem kérték fel.

human
írta
2013. 10. 17. 22:25
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Hans Zimmer kiégett” bejegyzéshez

 1. Oké, szevasz Zimmer, jó voltál, nem fogsz hiányozni. Részemről Ramin Djawadi termékeit jobban bírom, nameg Jablonsky is odavág a filmek alá ahogy kell. Zimmernek túl nagy a hípeje. De persze azért ő is ért a zongorázáshoz.

 2. Emlékszem régen megvolt mp3ason a karib trilógia zenéje, képes voltam az egészet egyben végighallgatni, miközben csk rajzoltam egész este.
  A 4 zenéivel se voltak nagy bajok, való igaz a korábbi dallamok mutálása volt csak nagyobb részt.

 3. Nekem az egyik kedvenc filmzeném tőle a “Mint a villám”. Mekkora nyitótémája van már. Aki túl tudja tenni magát a szintis hangzásvilágon, az nagyon is fogja tudni értékelni a korai munkáit is.

 4. Azért Superman mellet más hős is kap még Zimmer szólamot. Az Amazing Spider-man 2 zenéjét is ő szerzi most.

 5. “Egyrészt beismerte, hogy a Pirates 4 zenéjét nem túlzott örömmel alkotta, meg úgy amúgy is kicsit elege van a folytatásokból.”

  Ebben egyetértek a Mesterrel. A 4. rész zenéje egy merő unalom, csak abból él zeneileg, amit a 1-3-ban megalkotott.

  Az meg, hogy elege van a folytatásokból, kinek nem? Viszont változni nem fog semmi, mivel most ennek az évtizede van. Majd egy jó 10 év múlva. Addigra meg már lassan nyugdíjba megy úgyis.

  A Spider-Man 2 zenéjét meg nem neki kellett volna adni, hanem hagyni James Hornernél, mert fantasztikus zenét írt az első részhez.

 6. Egyetértek abban, hogy teret kellene adni a többi zeneszerzőnek, hogy legyen valami változatosság, el tudjunk vonatkoztatni. Az, hogy Zimmer kiég, várható volt, hiszen az utóbbi időben az ő neve lett a garancia, hogy minőségi zenét kap a film, (ami egyébként nem volt téves) de lassan minden filmhez Zimmert kérték fel, a futószalag meg sose produkál olyan kiemelkedőt, mint azelőtt. Szerintem le a kalappal előtte. A batman/supes zenét meg igazán csinálhatná Danny Elfman, az úgyis képregényesebb lesz. Nem tudom miért tűnt el a szuperhősök elől a faszi, pedig a batmanhez és spidermanhez csodát művelt.

 7. Kiégett?..a PS3 exkluzív Beyond two souls zenéjében mintha közreműködött volna és az elég jó lett..
  Mellesleg elég szép tanítványokat kreált aki viszik tovább a stílusát:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.