The Empire Strikes Back-előzetes + C-3PO

A Star Wars marketing megindult, a hivatalos youtube csatornán azzal emelték ki a régi második rész teaserét, hogy a tényleges filmből nem mutatott semmit, és ezért különleges. Hasonlót várhatunk a casting bejelentés mellé nemsokára?

És a C-3PO-t alakító Anthony Daniels elszólta magát a hétvégi Comic Conon, miszerint ő lesz az egyetlen színész, aki mind a hét… aztán javította magát, hogy hat filmben szerepel. Ezek szerint C-3PO visszatérése is elég valószínű.

human
írta
2013. 10. 17. 04:54
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “The Empire Strikes Back-előzetes + C-3PO” bejegyzéshez

 1. Az első rész, azaz a negyedik epizód trailerében is az volt a jó, hogy sok mindent nem lőtt el a filmmel kapcsolatban. A halálcsillag támadásából talán egy képkockányi sem volt. Ráadásul nagyon furcsa volt a megszokott John Williams zene nélkül.

 2. Az egyetlen színész? És Kenny Bakerrel mi van? Ő kimarad? Vagy R2-D2 teljesen digitális lesz? :(

 3. azért is különleges, mert mertek szép, művészi scifi képeket és rajzokat használni, és nem nőtt bolygónyira az egójuk az effektektől és trükköktől

  persze lehet, hogy ezt most csak azért emelték ki mert semmi nincs kész az új részből, és majd összedobnak egy hasonló trailert

  de látszik, hogy itt még őszintén és a fantasztikum iránti rajongással álltak hozzá ezekhez a filmekhez is

 4. Draco44: Baker a 3. részben is már csak a creditben szerepelt.
  Egyébként feltétlenül “csak” CGI, hiszen az agyonCGI-zett részekben is voltak még távirányítású R2D2 modellek. Elég sok.

 5. Én is jobban örülnék olyan előzetesnek, amiből nem fogom tudni kipuzzle-ni az egész filmet.

 6. A Star Wars szerintem egy olyan film, amihez nem kellenek a “klaszikus” trailerek, elég ha csak pár másodpercben felidézik a SW hangulatot, zenével, hangeffektekkel(pl. fénykard), pár felvillanó képkockával. Több nem is kell, hiszen mindenki tudja mi az a Star Wars, és minden rajongó tűkön ülve várja már a folytatást, nem kell az arcba tolni egy rakás spoileres előzetest.

  johnnycadillac: Szerintem ez a trailer a film srotyboardjaiból és art concepteiből lett összevágva, amiket ugyanúgy használnak manapság is a forgatásokhoz.

 7. mintha valahol azt olvastam volna, hogy az első mozgóképes anyag 2014-ben az amcsi kapitány 2 előtt lesz és az se lesz élőszereplős, bár amilyen az internet bárki bármit összehordhat

 8. Emlékszem annak idején az ep 3 előtt a trailer minden kockája ki volt elemezve neten, és egész alaposan összelehetett rakni a filmet fejben.

 9. Néhány reakció véletlenszerűen:

  1. A trailer általában nem az adott franchise rajongóinak készül, ők úgyis beülnek a filmre.

  2. Minek néz trailert aki nem akar túl sokat megtudni egy filmről?

  3. Ha meg is nézi valaki a trailert, miért olvas olyan cikket ahol kivesézik azt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.