Blockbuster Watch: Gravity vs. Carrie

A Gravity durván tartja magát! A másodikról a harmadik hetére csak 28%-ot esett, újabb 31 milliót tejelve. A film Amerikában már kb. 171 milliónál jár, amihez a világ többi része nagyjából 114 milliót tett hozzá. Na ilyen egy eredeti ötlet, ami hatalmas siker.

Közben Captain Phillips horgonyt vetett a második helyen, ő is keveset, csak 33%-ot esett, eképp 17,3 milliót hozva. Így tart 53 milliónál (55-be + reklámba került). Ez is jónak számít.

A végére maradt a meglepetés: Október általában mindig hoz valami horrorfilmet, ezúttal csak a Carrie remake-et kapta a kinti nép, de nem kajolták be. 17 milliós bevétel, ami az idei Evil Dead alatt marad.

És akkor a legrosszabb hír, hiszen a Carrie újrára tojunk: az Escape Plan csak 9,8 milliót hozott. Itt nem tudjuk a készítési költséget, de tippre ez talán blu-rayen fog nullánál tartani, ami nem jó hír. Ez több, mint a Last Stand és a Bullet to the Head, ami Swarczi és Stallone solo projektje volt, de a két régi nagyágyú közös filmje, a börtönből szökős most durván elhasalt.

human
írta
2013. 10. 21. 16:51
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Blockbuster Watch: Gravity vs. Carrie” bejegyzéshez

 1. Nekem ez az Escape Plan erősen a 90-es éveket idézi. Ha valaki csak úgy megmutatná, mint egy húsz éves filmet, én bekajálnám.

 2. Az Escape Planről valami 70 milliós büdzsét olvastam valahol, úgyhogy ez a kezdés igazán halmazottul hátrányos.

 3. Mert a mai közönség puhapöcsű vámpír buzi és nem szeretik az öreg szteroid harcosokat :)

 4. Biztos velem van a baj, de nekem a Gravity nem jött be. Úgy értem, eszméleten látványos volt, de nekem ez sajnos kevés. Nem tudom, ha 2D-ben lett volna, akkoris ennyit hozna-e. Gyanítom, nem. Ha levesszük róla a 3D-t, akkor egy közepes filmet kapunk. :( Én kicsit csalódtam, de lehet, hogy azért, mert többet vártam. ( Ne bántsatok, légyszi! :D )

  A Carrie-n akkor csodálkoztam volna, ha többet hoz, viszont az az Escape Plantől többre számítottam. :) Azt hittem, odakint menő ez az akciófilmes vonal. Úgy látszik, tévedtem. :))

 5. tuti veled van a baj, nincs még egy ember a földön akinek nem tetszett, a kritikám alatt is csak pozitív kommentek vannak, azért nem oda írtad, ugye?

 6. sajna szomoruan ,de be kell látni eljárt az idö felettük.

  no majd terminator 5 hatalmas siker lesz.(max tévedek)

 7. A Carrie miért lenne sikeres? Zseniális regény, az eredeti filmadaptáció is jó volt, de egyszer elsüthető “poén”.
  Az Escape Plan buktája számomra egyáltalán nem meglepetés. Mégis ki lenne kíváncsi 2013-ban egy ezerszer lerágott csont “akcióhősök börtnönből szöknek” akcióra? Igaz, rengeteg szar film ér el hihetetlen sikereket, de ez a két nagy néven kívül semmi érdekeset nem tudott felmutatni, ők meg már ezerszer bizonyították, mennyire rossz muvikhoz is kéesek a nevüket adni.

 8. Nem lesz nagy siker a terminator 5, és pedig azért nem mert lehetetlen elvonatkoztatni james cameron zseniális klasszikus terminator filmjeitől, a terminator akkor lenne sikeres újra ha james cameron rendezné. A harmadik rész egy borzalom, a negyedik egy fokkal jobb de az se valami nagy szám. Miért nem értik-fogják már fel az emberek és a stúdiófönökök hogy james cameron nélkül nincs terminator!

 9. Terminátor jó klenne, ha egy igazi R filmet csinálnának amiben a vér nem cgi. Vissza a gyökerekhez. Tudom hogy kisfiú meg hasonlók az eladható, de az sem terminátorosabb ám.

 10. human: mert mindenki áradozik róla és akinek nem tetszik, azt “finom” jelzőkkel illetik. Nem itt, más oldalakon. És azért ideírtam, mert nem értem, az amcsik mit zabálnak ezen a filmen, hogy ennyi pénzt hoz. Mondjuk, az újrahasznosított és 3D-sített Pocahontas után már nem csodálkozom semmin. :))

  Élien: pont erre gondoltam én is. Egyszer elsüthető, bár a stúdió joggal reménykedhetett benne, hogy jön a Haloween odakint, és egy horror ilyenkor mindig jól jön. :) Hát nem.

 11. hannah: Azért áradoznak róla (nem csak az amcsiknál, kb mindenhol) mert tetszik nekik. Nőj fel, fogadd el, és lépj tovább. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.