Podcast: Nyilvános vetítés 210: Cocktail (-Tom Cruise)

Az egyik heti premier kimaradt, ellenben nem csak a Signsról beszélgettünk. Jövő héten Hatodik érzék.

Premierek: Turbo, Machete Kills, About Time, Paranoia
Trailerek: Hercules: The Legend Begins, Monuments Men, American Hustle, Charlie Countryman, Non-Stop, That Awkward Moment
Megtekintve: Prisoners
TV: Breaking Bad, Dexter
RMJV: Signs

Letöltés, shownotes, iTunes/RSS

6 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 210: Cocktail (-Tom Cruise)” bejegyzéshez

  1. Ilyen sótlanul beszélni a Prisonersről. Most nem azzal van bajom, hogy nem lehetett lelőni a film fordulatait, de azért nagobb lelkesedést vártam. Az év egyik legjobb filmjéről beszélünk a francba is.

  2. Watchmen: Mert nem volt túl erős az év. :) Nem azért mert világraszóló, korszakalkotó lenne vagy akár bármi újat látnánk.

  3. Nekem a Jelek esetében semmi gondom nem volt azzal hogy nincs megmagyarázva egy csomó minden. Elvégre egy kis vidéki család szemszögéből láthatjuk a történéseket és nem pedig egy halom tudós meg katona próbál rájönni a miértekre és a gyenge pontjaikra. Szerintem így volt hihető és “életszerű”. Én se jönnék rá semmire ilyen rövid idő alatt. Én is csak bujkálnék ezerrel előlük a sufniban meg a szekrényben. :D

    Ellenben a District 9 egyáltalán nem tetszett. Nem az esetleges logikátlanságok és meg nem magyarázott dolgok miatt. Pusztán csak azért mert nem sikerült a filmnek szimpátiát keltenie bennem az idegenek iránt. Nem ragadott meg, nem rántott be az atmoszférájába. Ez van.

    Egyébként marha jó a Podcast eddig mindet meghallgattam úgyhogy hajrá! :)

  4. Na, csak sikerült meghallgatnom végre a podcastet… Hát Béla, sajnos azt kell mondjam, olyan harmatgyengére sikerült ez az “érvelés”, hogy ezzel még vitába szállni sincs kedvem, ennél azért magasabb szintű csörtére számítottam. Látom nagyon akarod szeretni ezt a filmet, legyen így. Nekem nem fáj. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.