Captain America: The Winter Soldier-előzetes

Na végre, ez már nem a teaser trailere, hanem a rendes Captain America rendes előzetese. Már most jobban érdekel, mint a Thor második felvonása, amiben Loki ropja. Bár lehet ebben a még több Scarlett Badass is közreműködik, na meg itt kevesebb isteni erő van, így az akciók is kézzelfoghatóbbak.

51 hozzászólás a “Captain America: The Winter Soldier-előzetes” bejegyzéshez

 1. Hihetetlen hogy ennek a Scarlettnek mekkora orra van még műtét után is…….hja a film meg várós, de nem jobban mint a Thor….. ;)

 2. Szerintem a sok Avengers, SHIELD-es látványizé miatt vevők lesznek rá a népek.
  Nézi valaki a SHIELD tv sorozatot rajtam kívül? Elég bárgyú poénokkal van teletömve mondjuk.

 3. Az első is tetszett ezzel sincs semmi baj főleg aki szereti a képregényfilmeket.És igen én nézem most töltöttem le az ötödik részt csak felirat kell hozzá….:)Afilm meg várós!

 4. Annyira nagy számnak nem néz ki, de továbbra is várós. Az, aki a végén megfogja, ő a WS?

 5. Biztos bennem van a hiba, de ez annyira nem fogott meg. Adja Isten, hogy pozitívan csalódjak benne, nem úgy, mint az első részben

 6. Hmmm, hát ez nem vett meg. Megmondom őszintén, még csak érteni sem értem, hogy miről fog szólni. Az az esésből talpra érkezésnek szánt kábelen leeresztés…íííí.

 7. Ez az a fajta trailer, amibe nem mutattak minden lényeges jelenetet ELŐNYÜKRE!!!!!!! :)

  De nem várósabb mint a Thor 2 vagy a Vasember 3 volt.

  Érdekes hogy Hulk nem kap felvezető filmet a Bosszúállók 2-höz :SSSSS

 8. Nem tudom nekem Chris Evans sokkal petyhüdtebb-nek tűnik vagy az új ruha miatt, vagy múlik a szer hatása? :)

 9. “Az az esésből talpra érkezésnek szánt kábelen leeresztés…íííí.”
  Akkor nem csak nekem tűnt fel…Remélem ezt azért kijavítják.

 10. Egyáltalán nem érdekelt eddig az önálló filmje, de ránézésre tényleg erősebb a Thor 2-nél. Ott még a sokadik tréler se nyert meg.
  Bár jobban megnézve az előzetes is olyan, mint egy heti Shield rész, csak több ráköltött effekttel :)

 11. Az egytelen kicsit jó része az amikor a Winter Soldier elkapja a pajzsot a végén, amúgy meg elég meh az egész. De hát úgy látzsik a nép erre vevő. Nagy CG látvány izé, meg hülye hangos hangefektek. Béna

 12. Nagyon helyes, hogy nem lövik el a sztorit, ez így jó.
  A Winter soldier-izgalom maradjon meg a filmre.

  Amúgy a végén mikor elkapja pajzsot… gyerekek… állat
  Mint az eredeti képregény nagy rajongó totálisan elképesztő ezt az ikonikus mozzanatot élőszereplőkkel látni.
  Utoljára ilyen a Watchmennél volt:)

 13. Szerintem nem lesz baj ezzel. Se a Thor-al. Látványos popcorn mozi amit élvezni kell és nem a hülyeségeket keresni bennük! :)

  Amit remélek, hogyha egyszer befejeznék a marveles szuperhősös mizériát akkor egy durva Civil War-al zárnák le… Tudom szép állom :)

 14. van az a néger csávó,aki leugrik és szárnyakkal repül. most ő ismerősnek kéne lenni vagy csak szimpla csúcstechnológiás shield ügynök

 15. Egyedül nekem tetszett az első rész? :D És ha az tetszett, akkor ezt a filmet egyenesen k*rvára várom. Falcon és Winter Soldier nagyon baba lesz!
  A liftes jelenet nekem kicsit spoileres.

 16. Útálom ezt mondani a ratyi kapitányra, de ez most valahogy bejött. Az új gúnyája is sokkal meggyőzőbb, meg végre valami jóféle ellenfelet is kapott, nem azt a piros fejű nyomérák gumiszart.
  Egy jó pörgős akciófilmnek néz ki, de sajnos ez is be fog sülni a maga képregényes kiszámítható keretei közt. De mégis nagy előrelépés ez tőlük.
  Ha csak nagyon szar filmek lesznek abban a hónapban moziban, akkor lehet hogy betévedek rá.

 17. Az első rész teljesen oké volt (A Thor 1-el ellentétben), a vicc, hogy a szobatársam pont hétfőn nézte újra, erre kedden látom, hogy ma jön a trailer! :D

  Jó lesz ez, jó lesz!
  Ami a masszív S.H.I.E.L.D. jelenlétet illeti, szerintem ez nem kéne, hogy meglepetés legyen, mert a Kapitány mindig is egy kormányügynök volt, hozzászokott a szervezet körülményekhez, és a képregényekben is sok S.H.I.E.L.D.-hez köthető küldetése volt.
  Külön örülök, hogy a Winter Soldier kilétét már nem lőtték le itt, egyúttal annak, hogy Falcon is szerepelni fog a filmben! :)

 18. Az 54. másodpercnél az a liftes snitt az nem egy régebbi filmből felhasznált snitt? Olyan ismerős… (És idegesít, hogy nem jut eszembe melyik filmből…)

 19. Azt kell mondjam tetszik. Ha a film is ilyen lesz, mint a trailer, akkor megérte végigkínlódni az első részt. Kicsit inkább kémfilmnek tűnik, mint szuperhősmozinak és ez nagyon az előnyére válhat.
  Mondjuk csak azért két helicarriert bemutatni, hogy egyet lelőjenek, kicsit túlzásnak tűnik. Mi lesz így a Avangers 2-ben, repülő város?

 20. Engem annyira se mozdított meg mint a nyári szellő a falevelet.
  Képregényfanoknak biztos jó, nekem semmilyen. Thor 2-t se, ezt se. Moziban nem. Max otthon, hogy képbe legyek a Bosszúállók 2re. Az még úgy érdekel azért. Ez nem offense, 1xűen csak én inkább DC felé húzok, és nem mozgat meg (soknak is érzem) a Marvel filmeket. Kivétel az első 2 vasember és a Bosszúállók volt.

 21. Heh! Ez bejön! Meglepő módon ezt tényleg várom. :D
  Hirtelen tök fura volt, hogy Winter Soldier nem kapott nagyobb szerepet, kellett pár másodperc, mire leesett, hogy nem mindenkinek egyértelmű, hogy kiről van szó. :D

 22. Azt gyanítom, mivel nem mutattak semmit a WS eredetéről vagy kilétéről, el fog térni a képregényben olvasottaktól. Habár a kinézete elég jól eltalált, a karja meg cakompakk úgy néz ki.
  Ha itt is *AZT* a szálat viszik tovább, és *Ő* lesz a Winter Soldier, akkor akár még érdekes is lehet a film, nem csak látványos.

 23. Az első rész rohadtul nem jött be, de ez a trailer engem megfogott, nem is tudom miért, még most se hiszem el, de várós. :)

 24. Scarlet Johansson nem jó Black Widow. Abszolút nem illik rá a szerep. Olyan nő kellett volna, akiről el is hiszed, hogy egy jól képzett ügynök. Csak befestették a haját és levan tudta a karakter. De Winter Soldier-t nagyon eltalálták.

 25. Az 1. gyenge volt, de ez a trailer tetszik. Határozottan fejlődőképesek.

  Daniel: Attól, hogy valaki nagy, még lehet csúnya. :):):)

 26. Én nem különösebben bírom Scarlettet, nem értem mire ez a nagy hype körülötte, de az biztos, hogy itt a megjelenésén baromi sokat ront ez a frizura. Úgy látszik a SHIELD-nél nincs egy jó fodrász sem.

 27. Valami furcsa oknál fogva azt várom, hogy a filmben feltűnik a Vörös Dinamo is. (tényleg nem tudom miért…ez olyan megérzés féle :) )

 28. Az első rész nem volt valami nagy eresztés, de ez most jól is elsülhet. Tetszett a trailer, picit mintha változna az egész hangulata, ami kifejezetten jól áll neki. Egyelőre pozitív csalódás :)

 29. Feljebb az egyik kommentelő írta, hogy tiszta G.I. JOE. Teljesen egyetértek vele, totál ugyan az, az egész csak máshogy hívják a karaktereket.

  A trailert nézve biztos látványos lesz, tele akcióval, de engem mégsem fogott meg.

 30. miért féltek leirni, hogy ki a winter soldier? még wikipedia sem kell hozzá, elég ha életedben láttál már folytatásos filmet :)

 31. Na..végre itt talán nem fog annyit rinyálni mint az Avangersban.
  Mindigis “jófiú” párti voltam,de Amerika Kaptiány valahogy idegesítően pozitív karakter volt számomra az eddigi filmekben.Na de ez a trailer jónak néz ki..kíváncsivá tettek.

 32. Jónak néz ki, várós és már most nagyon kíváncsi vagyok a befejezésre! Több variáció is lehetséges.

 33. HaPLeX – Mission Impossible 3? Nekem az ugrott be, vagy várj.. nem is az… húú most nekem se ugrik be.

  Amúgy ez amolyan fél Avenger film. Az meg jó volt. Hulk film érdekelne igazából.

 34. Zs: mert spoiler lenne azok számára, akik nem ismerik a Marvel Univerzumot :) Akik ismerik, azokat nyilván nem lehet meglepni a kilétével.

 35. SPOILER

  MStipee AZT a szálat viszik tovább, mivel ugyanaz a színész/karakter mint az első filmben (illetve aki már utánanézett bárhol a filmnek (IMDB, wiki), és emlékezett az első filmre, simán rájöhetett a dologra)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.