X-Men: Da…

Tovább nem írom a címet, hiszen a First Class folytatása is csak egy pár másodperces teaser’s teasert kapott. Vajon olyan erős/gyenge lesz, mint az első rész volt? Vagy több hős, felnőttebb hősök, Rozsomák megmenti?

17 hozzászólás a “X-Men: Da…” bejegyzéshez

  1. Akkor most elvileg összekötik a storyt a régi filmekkel ugye? Azért lesznek bennt a régiek. Ha így lesz akkor valami epic király film lesz. A First Classt is imádtam, ez se lehet szar.

  2. Igen, csinálnak egy amolyan alternatív folytatást mindkettőnek. Egyiknek sem az 1 az 1es folytatása, de valahogy de.
    Tudom is én, nekem is bejött a FC.

  3. A többihez képest tényleg jó volt a FC. Valahogy ott érdekelt is mi történik a karakterekkel. Ja és rozsit felejtsék már el, tudom h rajongók kedvence,meg a kapocs a filmek között de könyörgöm még hány filmben lesz fsz?

  4. Gondolom nem annyi Rozsomák lesz, mint az előző részben, pedig azzal a mennyiséggel ki is voltam békülve.

  5. Mivel visszahozták Halle Berry-karakterét is, aki a 3.-ban az egyik kedvencem volt, így engem már megvettek.

  6. human: Pedig a Days of future past a leghiresebb X-Men képregény. De te tudod. Legközelebb irj csak annyit, hogy X. Vagy csak azt a három pontot hagyd meg.

  7. te miről beszélsz? Ennyire érthetetlen, hogy azért nem írom tovább mert csak 7 másodpercet tettek ki??Nyilván tudom, hogy nagy név, de majd a rendes trailernél jár csak neki, nem 7 másodperces szarnál.

  8. A baromi nagy cast mindenképpen figyelmet igényel, kíváncsi vagyok, hogy a büdzsé mekkora részét teszi ki csak a színészek gázsija, és aki attól tart, hogy Wolverine-nek kevés szerepe lesz az téved. Személyszerint a First Class volt a legjobb mindközül, hiába volt független. Nagyon szeretném, ha jó lenne, de Singer rendezésében egyszerűen nem tudok bízni. ha Vaughn lenne a rendező, tök kényelmesen hátradőlnék, de így viszont bele kell kalkulálnom, hogy jókora esélye van annak, hogy ez bizony szar lesz. Bár, még ha szar is lenne akkor ott a pozitívum, hogy Fassbender és a haverok ismét a vásznon ugrálnak, ami mindenképpen szórakoztató élmény lesz.
    BTW Halle Berryt már az első perctől kezdve le kellett volna cserélni, hiába szeretem és tény, hogy jó színésznő, de attól még tisztán látszik rajta, hogy köze sincs a szerepéhez és az egész képregény univerzumhoz, és totálisan szarik a karakterére.

  9. zsozso szegény humannek ez már vagy a 25. posztja erről a filmről, gondolom nagyon mókás lehet mindig leírni ezt a hosszú hülye címet :)

    szerintem stílusos volt a rövidítés,és nincs benne semmi tiszteletlenség a képregény iránt

    amúgy ezen a 7 másodpercen is látszik, hogy valami baszott jó kamerával van felvéve a cuccos

  10. Hartigan: +1

    Én meg azt nem értettem,hogy a FC miért kapott olyan pozitív kritikát, mikor ha nem lett volna benne Michael Fassbender és James McAvoy, egy forintot sem ért volna. Rajtuk kívül egy jó karakter nem volt ( mi volt már az a néger, aki azt hajtogatta hogy ő alkalmazkodik, Emma Frost csak a szemét meresztgette, Mystiqueből egy rinyáló p*csát csináltak, azt a repdeső kis szárnyas angyalkát már szóra sem kéne méltatni).

    Csak azért várom ezt a részt, mert a régiek is benne lesznek.

  11. Habarodix: Angel Salvadore és Darwin is eléggé jól ismert szereplők – persze nem itthon, mert eddig már sajnos nem jutott el a magyar képregénykiadás -, akik a 2000-es években érkeztek az X-ek közé. Mystique a First Classban még fiatal és idealista volt… Szerintem a legjobban a First Class kapta el azt, hogy miről szól az X-Men.

  12. Wolverine: Látod ezt nem tudtam, de ez sem változtat azon hogy (szerintem) a filmben nem voltak jók.
    Jennifert meg egyébként imádom, de itt egyszerűen nem tudom elviselni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.