Kettő ID4 2 forgatókönyv készül

Valószínűleg 2016-ban nézzük, Emmerich rendezi, viszont Will Smith vagy jön vagy nem, még nem szerződtek le vele, ezért inkább biztosra mennek, és rögtön írnak egy forgatókönyvet vele és nélküle. Vicces azért, hogy a film egyik alappillére (kéne legyen:) mennyire filléres kiadás.

20 hozzászólás a “Kettő ID4 2 forgatókönyv készül” bejegyzéshez

 1. Ezek hülyék. Kész.
  Amúgy miért kell ehhez két forgatókönyv. Az elejét kell duplán megírni, hogy visszatér-e a karakter vagy újat vezetnek be aztán elég a nevet változtatni.

 2. Hát van még egy pár értelmes fekete színész, úgyhogy én nem esnék kétségbe. Ha meg mindenképpen Will kell nekik, miért nem elégítik ki annyi pénzzel amennyit akar? Fillérbaszásnak sírás a vége.

 3. Remélem az ultratehetségtelen fiát is benyomja majd valamelyik szerepbe, és esetleg majd a srác robbantja fel helyette az idegen anyahajót. :)

 4. ProfWilliam- Szerintem ettől tart mindenki. Lehet pont azért húzta idáig, hogy ne legyen annyira kölök a gyereke, hogy “hihetőbb legyen”. Mert ha 10 évesen robbant fel idegenek, akkor még Anakin tesójának néznénk. :D

  Szerintem meg Will Smith-t hagyni kéne, elszállt vele a ló. Forgasson csak oviapu filmeket, ha ennyire ragaszkodik a csemetéihez.

 5. Pedig Goldblum és Will kéne (oké nem kötelezően, de azért mégiscsak) a gyerek viszont nem. max legen kiért a földön aggódni
  (volt vmi poronty a rúdtáncos csaj fia lehetne max)
  de a 3.percben szét is lövetném az idegenekkel, hogy legyen oka Will papának nagy mérgesen kiosztani pár 3. típusú pofont :D

 6. a hülye űrlények hogy lehetnek ekkora pancserok, hogy mindig pont ugyanazon az ünnepen próbálkoznak? :)

 7. Felőlem jöhet. Sőt, örülnék neki. Viszont ha hozza a béna fiát, ezt sem fogom megnézni.

 8. Szerintem simán kihagyható WS karaktere, én fontosabbnak érzem Goldblumét, de akár teljesen új szereplőkkel is lehetne folytatni.

 9. Gondolom tanulva a múlt hibáiból most már frissítik a vírusirtót az anyahajójukon. Vagy eleve áttértek Linux-ra? :D

 10. Szeretem az első részt, leginkább a színészpáros közös játéka miatt. Ha már jön második rész, akkor én szeretném Willt akárki akármit mond. Meg persze Goldblumot is. Nekem sok pluszt adott a filmhez mindkettőjük karaktere.

 11. Valami olyasmi kéne, hogy most mi megyünk az ő bolygójukra, elkezdjük nekik worldwide vetíteni a tévéműsorainkat, amiktől mind egy szálig meghalnak. De most tényleg. Valahogy csak fel lehet tekerni ezt a sztorit, nagyon szar lenne egy második hullám. Mit tudom én, a lehulló darabokból rohadt nagy technológiai fejlődés következik és tényleg képesek leszünk szerte a galaxisban ugrálni és mit ad isten, épp belefutunk a rohadékok másik hajójába, amint épp lebontanak egy másik civilizációt. Oké, nem egy nagy sztori, de könyörögöm, még fel sem építik újra a Fehér Házat és jönnek megint? Hagyjuk már, Wi-Fin felküldjük nekik a Win 8-at és azonnalmegnyekkennek, azt sem tudják, hová tapizzanak az érintőképernyőjükön és belenavigálják magukat a Napba.

 12. Alappillér? Egy ‘mezei’ feka pilótáról beszélünk könyörgöm :D:D:D:D
  Nélküle biztos nem fog menni a történet :D:D:D

  Amúgy mi lesz a folytatás? Van egy Bé hajó is, aminek az Á hajó leadta a drótot az uccsó pillanatban, hogy legyen tűzfal a rendszerükön? Végül is mind1. Már annyit fejlődött az emberiség, hogy jöhet, bárki :D
  Kvízkérdés:
  Szerintetek mikor lesz legközelebb olyan film, amiben nem egy boxos játsza majd az usa elnököt? :D (5. elem 2? :D )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.