Boxoffice Grandpa

A Jackass presents Bad Grandpa kellett ahhoz, hogy megdőljön a Gravity uralkodása. Utóbbi ugye 3 hétvégén is első volt, most csak a második hely jutott neki, mert Knoxville filmje 32 millióval nyitott odakinn, miközben 15-be került az elkészítése. Ez úgy nem csak tippre is kurvajó kezdésnek számít, annyian mentek el rá, mint a legelső Jackass filmre. Nagyon úgy tűnik, hogy a nézősereg is hasonló lehetett, hiszen az első Jackass közönségének 33%-a volt 25 év felett, a Grandpanak pedig 63%-a.

Azért a Gravity producerei sem sírnak, hiszen a 4. hétvégéjén is még mindig cirka 20 milliót hozott, kb 200 milliós össz amerikai bevételnél jár, világszinten pedig nyilván még több, 364 millió.

Captain Phillips maradt a Gravity mögött, a harmadik hetén még 11,8 milliót hozott, ami szintén nem rossz eredmény.

Ami viszont durva, hogy az elég nulla minőségű reklámkampánnyal behozott The Counselor csak 8 milliót hozott. A rendező ugye Ridley Scott, Cormac McCarthy írta, játszik benne Brad Pitt, Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz és Javier Bardem. Szóval minden meglenne arra, hogy jó legyen, de a közönséget még csak nem is érdekelte.

5 hozzászólás a “Boxoffice Grandpa” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.