Nap vicce: London Has Fallen

A cím alapján kitalálható, hogy az Olympus Has Fallen remekművet akarják folytatni, méghozzá a jó öreg Butler is visszatérne. Gondolom annyira komolyan veszik majd, mint az elsőt, csak adódik a kérdés: ezúttal mit másolnak majd? Az első Has Fallen a Die Hard 1 receptjét követte, így gondolom Die Hard 5 lehet kiszemelt, ha már elutazik Butler karaktere valahova.

Aaron Eckhart és Morgan Freeman is visszatér, hiszen Angliát csak egy MI6 ügynök akarja megmenteni, na meg az amerikai elnök…

27 hozzászólás a “Nap vicce: London Has Fallen” bejegyzéshez

 1. Istenem ez mekkora szarnak hangzik! Én nem szoktam filmek bukását kívánni, de remélem ebből óriási nagy pofára esés lesz. Csak az “ötletért” megérdemelnék!

 2. A folytatást én is baromságnak tartom, ettől függetlenül az első rész szerintem fele annyi pénzből dupla annyira jó lett, mint a White house down, már bocs.

 3. A Die Hard 5-nél lehetetlen szarabb filmet csinálni, úgyhogy várós. Az első rész meg hatalmas volt.

 4. Azért a film eleje, míg bevették a terroristák a Fehér Házat, az ütött rendesen. Ha valami ilyesmit letesznek Londoban az azért érdekelne :) A többi már felejthető volt. A két akkori Fehér Házasból a White House Down mindent összevetve sokkal jobb volt, dehát azt meg pont ez nyírta ki bevételileg, pedig az jobban megérdemelte, de szerencsétlenségére az jött később. Inkább azt folytatnák, de arra meg így semmi esély.

 5. Ümm… micsoda? Miért lenne vicc? Szerintem baromi jó kis akció film volt.
  “Gondolom annyira komolyan veszik majd, mint az elsőt”
  Az a másik fehérházas film, amire gondolsz.

 6. Én azon akadtam volna ki, ha nem veszik komolyan. Mit kellett volna csinálniuk? Poénkodni meg viccelődni? Egy jó akció mozi volt 90 percben. Nem pedig 2 órás filozofálás az élet értelméről.

 7. a white house down megmutatta, hogy milyen ha nem veszik komolyan. Az olympus egy 80-as évek beli Swarci film volt

  nem pocok, pont arra gondoltam, hogy megint halálkomolyak lesznek.

 8. Jónagy szar volt az első rész is, vétek folytatni. Főleg Eckhart félbalfasz elnőkségével, meg a szokásos okostóni bőlcsenbölcs Freemannal nem is lehetnének már klisésebbek. Ebben a filmben zéró izgalom volt. A folytatás sejthető mennyire erőltetett lesz.

  Inkább folytatnák a Tatumos Foxos másikat, azok lazábbak voltak. Schwarzeneggerék is már csak azzal tudják eladni ezt a 80 as 90 es évek akciómaszlagot, ha nem görcsölnek rá annyira mint régen, mert ma már ez nem megy annyira.
  Ezzel a semmilyen Butler fickóval főleg nem. Személyiségében egy enyhe brucwilices utánérzet némi MEl Gibsonnal+mással vegyítve de annyira nem egy “úthenger” az ipse filmszakmában szerintem.Láttam már ilyet sokat, sajna nem az a mártírhalál fajzat az esetek többségében. Szóval Butler akciózgatását untam mint a szart.

  Fognak csinálni mégegy tucatfilmet a sok közül. Csak nyugodtan….

 9. human says:
  2013. October 30 at 00:26

  Ja oké. Nekem meg pont az tetszett, hogy komolyan vették :D Én nagyon várom a folytatást.

 10. Nézhetetlen volt az előző is. Ott ki is kapcsoltam mikor a snipercsajt, aki mindenkit lő halomba, Butler 200 jardról leszedi egy Glock-al, headshottal. Még hogy komolyan vette magát, nahiszen!

 11. raamwer: juj, a hozzászólásod olvasásakor felszisszentem…

  jockey: JB megenné vacsira GB-ét :D

 12. mindenki fikázza a Tatum-Fox páros filmjét, pedig nagyon jó kis akció vígjáték az.

 13. Sol: Ha ilyenekre figyelsz, akkor te nem sok filmet élvezhetsz. Kit izgat mennyiről szedi le és mivel?

 14. zocso: egészen addig halálra untatott, mi másra figyeltem volna?:D Viccet félre, nem sok minőségi filmet láthattál. Pedig, nem egy van.

 15. Sol: Rosszul értelmezted, amit irtam. Én is szeretem a minőségi filmeket. De te mit vártál tőle? Eleve ugye arról szól, hogy Észak-Kórea elfoglalja a Fehér Házat. Maga a történet is lehetetlenség. Ha beülök egy ilyenre, akkor nem fogom azt figyelni, hogy mivel lő és milyen messzire. Azt viszont azért nem mondanám, hogy unalmas volt, mert pörgött végig. De tényleg ird meg, hogy mit találtál unalmasnak mondjuk az első fél órában. Több lövöldözést, több rohanást akartál volna?

 16. zsocso: már az első fél órában tudtam, hogy tuti meghal az elnök neje, ráadásul ez bénán cgi-s fossal megcsinálva. Aztán jöttek a klisé párbeszédek, blah-balh, aztán fos cgi-s lövöldözés nagygéppel, bénán felvett akciós lövöldözés ami még csak nem is pörög. Azért vártam valamit, mert ismerősöm mondta, egész jó. Nem az. Ilyenkor kurva gusztustalannak találom, mikor egy ilyen filmet ami egy Chuck Norris vagy Lorenzo Lamas szintű piaci kazettaszökevény, többen mondják egész jó, mikor meg jön egy ennél százszor minőségibb, jobb mozi akkor bezzeg mindenki csalódott. sure.

 17. Nálam a CGI abszolút nem számit. Azelőtt nem is volt. Ha volt is az sokkal rosszabbul volt megcsinálva, mint a mostaniak. Még se volt tőle rossz a film. Magad is irod, hogy többen mondták, hogy tetszett nekik. Akkor ezekszerint a studió mégiscsak jól csinált valamit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.